Acasă News Doctrina PSD: Bădulescu l-a făcut "trompetă" pe Codrin, Mutu a aruncat o...

Doctrina PSD: Bădulescu l-a făcut „trompetă” pe Codrin, Mutu a aruncat o sticlă în Bădulescu, acesta i-a promis un cap în gură. La pistoale n-au apelat încă

apar noi amănunte despre incidentul de la Primăria Capitalei, dintre viceprimarul Aurelian Bădulescu şi primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Succesiunea evenimentelor, adevărate borne ale programului de guvernare al PSD:

  1. Aurelian Bădulescu l-a făcut „trompetă” pe secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu.
  2. Codrin Ştefănescu a obținut acordul lui Liviu Dragnea pentru eliminarea lui Bădulescu din PSD şi de la Primăria Capitalei; Bădulescu e „omul lui Firea”, iar Dragnea vrea să-şi pună un om de încredere în coasta primăriței.
  3. Bădulescu a început să facă dezvăluiri despre premeditarea represiunii din 10 august, de către căpeteniile PSD.
  4. Gabriel Mutu de la Sectorul 6, care deține şi funcția de preşedinte interimar al PSD Bucureşti (din care a fost evacuată Gabriela Firea), a descins la Primăria Capitalei pentru a conduce operațiunea de decapitare a lui Bădulescu.
  5. Bădulescu l-a jignit şi l-a înjurat pe Mutu, în biroul consilierilor PSD din Primăria Capitalei.
  6. Mutu l-a atacat pe Bădulescu cu o sticlă plină de apă, lovindu-l în față.
  7. Bădulescu a vrut să-l bată pe Mutu, dar a fost oprit de ceilalți consilieri PSD. Viceprimarul a trebuit să se mulțumească doar cu promisiunea unui cap în gură.
  8. Conflictul s-a încheiat prin intervenția agenților de la Poliția Locală.

CITIŢI ŞI:

Bătaie între PSD-iştii din Bucureşti! Poliţiştii chemaţi să-i despartă pe viceprimarul Bădulescu şi pe Mutu, primarul de la sectorul 6!

loading...

1 COMENTARIU

  1. Si asta face parte precis diun punerea in practica a Programului de Guvernare PSD ! Bine ca vorba d-lui Grigore Cartianu ca inca n-au pus inca mina pe pistoale.Dace era prezent si Organu’ Partidului Codrin Stefanescu si oamenii din Clanul lui sunt convins ca se ajungea si la asta !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările