vineri, mai 24, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaUn canibal rus, care a mâncat inima unui tadjic, a fost trimis...

Un canibal rus, care a mâncat inima unui tadjic, a fost trimis să lupte în Ucraina. Pe front a ajuns și un criminal care a tranșat două fete dintr-un club de noapte

-

Sceleratul care conduce Federația Rusă, Vladimir Putin, n-are niciun fel de scrupule atunci când este vorba despre războiul din Ucraina, pe care l-a declanșat pe 24 februarie 2022. El a ajuns să continue cu perseverență „opera” fostului său bucătar, Evgheni Prigojin, lichidat la ordinul lui la sfârșitul verii trecute. Astfel, Putin a trimis pe front încă doi criminali odioși.

Unul dintre criminalii încorporați în armata rusă este canibal: a mâncat inima unui tadjic, gătită în tigaie cu o garnitură de legume.

Altul este măcelar: după ce a ucis două fete dintr-un club de noapte, le-a dezmembrat cu un sadism ieșit din comun, iar apoi le-a îngropat într-o zonă forestieră.

Primul avea de executat 25 de ani de pușcărie, al doilea – o pedeapsă de 23 de ani. Amândoi s-au pozat pe frontul din Ucraina cu zâmbetul pe buze.

- Advertisement -

Informațiile au apărut pe site-ul rusesc Volgograd online (V1.ru). Canibalul se numește Dmitri Malîșev și postează deseori pe rețelele de socializare diverse fotografii din prima linie a câmpului de bătălie. Într-una din ele s-a pozat cu ucigașul Aleksandr Maslennikov – cel care le-a măcelărit pe cele două tinere la o petrecere.

Dmitri Malîșev pe frontul din Ucraina

„A ucis un muncitor migrant tadjic pe care-l cunoștea, i-a tăiat inima, a prăjit-o cu legume și a mâncat-o”

Crima înfiorătoare săvârșită de Malîșev a înspăimântat întreaga Federație Rusă. Până și susținătorii războiului din Ucraina sunt revoltați de faptul că acest canibal a fost eliberat pentru a merge pe front, în loc să-și petreacă anii în colonie.

Volgograd online: „În urmă cu 10 ani, faptele sale (ale lui Malîșev – n. red.) au cutremurat toată Rusia: bărbatul a ucis un muncitor migrant tadjic pe care îl cunoștea, i-a tăiat inima, a prăjit-o cu legume și a mâncat-o. A filmat procedura de dezmembrare, pregătirea și masa în sine. Pentru aceasta și pentru numeroase alte crime, el a fost trimis la închisoare pentru un sfert de secol, dar acum efectuează misiuni speciale de luptă și publică pe rețelele de socializare fotografii cu un alt criminal nu mai puțin celebru – ucigașul-tranșator din Voljsk, Aleksandr Maslennikov”.

- Advertisement -

Înainte să fie încarcerat, Malîșev a făcut parte dintr-un grup infracțional organizat care se ocupa cu furtul și traficul ilegal de arme și muniții, dar și cu pregătirea pentru uciderea polițiștilor. Ar fi trebuit să-și petreacă primii 10 ani de detenție într-o închisoare, iar ceilalți 15 într-o colonie de maximă securitate.

Dmitri Malîșev după ce a fost prins

Malîșev l-a ucis pe cetățeanul tadjic cu un levier, după ce acesta i-a propus să comită un „act de sodomie”

Jurnaliștii de la Volgograd online susțin, pe baza unor documente oficiale, că Malîșev s-ar fi transformat într-un canibal după ce victima sa de 46 de ani i-ar fi propus să întrețină relații homosexuale, iar acest lucru l-ar fi scos din minți.

Volgograd online: „În satul său natal, Rahinka, s-a certat cu un muncitor migrant, în vârstă de 46 de ani, din Tadjikistan. După cum se precizează în decizia instanței, acesta din urmă l-a invitat pe Dmitri Malîșev să facă sex – să comită un act de sodomie. În noaptea zilei de 16 februarie 2014, el a așteptat ca victima lui să iasă din casa în care băuseră anterior împreună. Din cauza ostilității personale care a apărut ca urmare a propunerii de a comite un act de sodomie, Malîșev i-a dat vreo patru lovituri în cap cu un levier, apoi i-a tăiat și i-a scos inima cu un cuțit, a prăjit-o și a mâncat-o acasă”.

La reconstituie, Dmitri Malîșev arată cum l-a ucis pe imigrantul tadjic și apoi i-a scos inima

Practic, Malîșev și-a preparat mâncarea de parcă ar fi cumpărat ingredientele pentru ea dintr-o măcelărie. Mai mult, i-a dat o bucată și pisicii sale, dar aceasta ar fi refuzat s-o mănânce!

„După ce a terminat cu gătitul, Dmitri a aruncat pe jos o bucată de inimă prăjită pentru a atrage atenția pisicii sale. Mirosind «hrana», ea a refuzat s-o mănânce”, mai scrie site-ul V1.ru.

Acesta publică și un montaj video cu reconstituirea crimei și a actului de canibalism, inclusiv imagini filmate de Malîșev cu telefonul când a prăjit în tigaie inima tadjicului!

Dmitri Malîșev s-a filmat când frigea în tigaie inima tadjicului

„Scuza” canibalului: „Când sunt treaz, nici măcar nu-l pot înțelege pe Dima cel beat”

În prezent, temutul canibal Dmitri Malîșev se află internat pentru a doua oară în spital, ca urmare a rănilor suferite în Donbass. În luna februarie a acestui an, el a reușit să se recupereze destul de repede și să revină pe front. Dar la început de martie l-a lovit o grenadă și i-a rupt maxilarul. Schijele i-au atins și unul dintre genunchi.

Întrebat de ce a comis fapta abominabilă din 2014, Malîșev le-a răspuns ironic jurnaliștilor de la Volgograd online: „M-ați fi întrebat și în urmă cu 10 ani când eram beat? Când sunt treaz, nici măcar nu-l pot înțelege pe Dima în timp ce este beat”.

Malîșev a confirmat că a semnat un contract cu Ministerul rus al Apărării și că a plecat pe frontul ucrainean împreună cu criminalul și tranșatorul de cadavre Aleksandr Maslennikov.

Dmitri Malîșev: „Am stat împreună cu Aleksandr, amândoi am semnat un contract cu Ministerul Apărării în octombrie 2023. Servim în Furtuna V. Am cunoscut oameni care au venit aici (pe front – n. red.) din colonie doar pentru o schimbare de peisaj. De obicei, ei dispar rapid. Dar eu am înțeles de ce mă duc și unde mă duc”.

În scurtul dialog cu V1.ru, Malîșev a încercat să-și justifice crima și actele de canibalism: „Cum ați reacționa dacă i s-ar spune micuței dvs. fiice în școala primară cum să-și pună corect un prezervativ? Sau că pe stradă vor merge bărbați care se vor linge unul pe altul? Este o normalitate pentru voi? Pentru mine este anormal”.

Dmitri Malîșev, soldat putinist

„În timp ce s-a întins pentru a o săruta pe Daria Labutina, i-a atins încheietura mâinii cu un tăietor de pizza”

Celălalt criminal, Aleksandr Maslennikov, are un istoric de mare infractor. Înainte să le omoare pe cele două fete în 2017, el fusese încarcerat pentru viol și jaf. La doar câteva luni de la ieșirea din pușcărie, Maslennikov a decis să meargă la o petrecere într-un club de karaoke din orașul rusesc Voljsk, situat în Republica Mari El.

Acolo a cunoscut două fete. Le-a invitat ulterior la un chef organizat într-un apartament închiriat. La petrecere, între cei trei s-ar fi iscat un scandal pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Maslennikov și-a pierdut cumpătul și le-a ucis cu sânge rece pe Olga Șapoșnikova și Daria Labutina.

Motivul crimei, dezvăluit de V1.ru, este de-a dreptul halucinant. „Bărbatul a susținut că motivul crimei teribile a fost o neglijență a sa: în timp ce s-a întins pentru a o săruta pe Daria Labutina, i-a atins încheietura mâinii cu un tăietor de pizza. Auzind strigătele din partea fetei care sângera, Aleksandr Maslennikov s-a ocupat atât de ea, cât și de prietena ei. El a îngropat cadavrele fetelor ucise într-o centură forestieră de pe strada Pușkin”.

La câteva zile distanță, Maslennikov a părăsit Voljsk-ul și Republica Mari El. S-a stabilit în regiunea Moscova, crezând că va scăpa nepedepsit. Polițiștii ruși au dat însă de urma lui, l-au capturat chiar din pragul casei și l-au băgat în arest. După judecată a ajuns la închisoare, dar Putin l-a scos pentru a-l trimite pe front.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Mârlanul Turcescu despre Clotilde Armand: „nenorocită”, „împuțită”, „mitomană”, „scârbă ordinară”

Guvernul Ciolacu, prins de UE că a falsificat cifrele pe 2023: deficit raportat de 5,9% din PIB, când în realitate era de 6,6%!

* Doi români în Top 5 chiulangii la voturile din Parlamentul European! Ei candidează din nou pentru alianța PSD-PNL, pe locuri eligibile. Unul a lipsit la 43,6% din voturi, fiind depășit doar de un grec întemnițat de trei ani

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -