Şoc la Antena 3! Fosta avocată a lui Dragnea: „Doamna Kovesi va câştiga la CEDO”. Țipete, proteste, vociferări

2
8787

Avocata Maria Vasii a produs un moment de uluială în studioul Antenei 3, la emisiunea Alessandrei Stoicescu.

Chemată, ca şi ceilalți invitați, să spună cât de fraieră, mincinoasă şi lipsită de şanse la CEDO e fosta şefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, fosta avocată a lui Liviu Dragnea le-a dat planul peste cap.

„Doamnei Kovesi i-au fost lezate mai multe drepturi, printre care acela de a avea o cale de atac. De aceea, doamna Kovesi va câştiga la CEDO”, a spus Maria Vasii.

„Judecătorii de la CEDO vor admite acțiunea doamnei Kovesi, din mai multe motive juridice. Dar doamna Kovesi are de partea sa şi criterii procedurale”, a mai spus avocata.

Ea a tăiat pledoariile mincinoase din studio: „Trebuie să aducem o informare corectă! În ultimii ani, CEDO a mai acceptat acțiuni din cauza lipsei unei căi de atac. Eu cred că va accepta şi în cazul doamnei Kovesi”.

Vigilent, câinele de pază al lui Voiculescu, Mugur Ciuvică, a încercat s-o ironizeze sau chiar s-o jignească. „Şi eu cred că va câstiga, dar nu pentru că ar avea dreptate, ci din cauza prea multor securişti pe care statul român i-a trimis să lucreze la CEDO”, a şuierat Ciuvică.

I-a surprins şi după Marea Gazare

Maria Vasii e „recidivistă”. Cunoscută ca „avocata lui Cioacă” (soțul-ucigaş al Elodiei), dar şi ca „avocata lui Dragnea” din dosarul „Referendumul”, Maria Vasii a răbufnit şi în august 2018, după represiunea barbară din Piața Victoriei.

„Sunt solidară cu strigătul de durere al cetăţenilor români din afara ţării. Mă aştept ca procurorii militari să-i sancţioneze pe jandarmi. Am fost revoltată de declaraţiile ministrului Carmen Dan, am fost revoltată de acţiunea Jandarmeriei. Atâta detaşare din partea unui ministru? Nu cred că acesta este guvernul nostru”, a spus Maria Vasii pe 12 august, anul trecut, tot în vociferările celor din studio.

După acea emisiune, Maria Vasii a fost penalizată de Antena 3, fiind invitată mai rar.

CITIŢI ŞI:

Țiriac, tot de partea hoților. „DNA-ul, Anticorupția… ăştia ne-au nenorocit. Nu-mi trebuie DNA!”. A pronunțat cu evlavie numele lui Vâlcov

Paranoia la Antena 3. „Guvernul PSD-ALDE are şi un membru #Rezist!”

VIDEO + STENOGRAMĂ. Cele 3 minute și 40 de secunde în care un deputat liberal le-a băgat mortu’-n casă la Antena 3. „Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu”. Gâdea și Badea au paralizat, Ciuvică urla ca dementul. Toți mințeau că Felix nu e securist

2 COMENTARII

  1. Au inceput invitatii sa fie mai corecti decat ziaristii. Ceva asemanator a patit si Andra Miron de la RealitateaTv, cand incerca sa-l impinga pe invitat sa-l critice pe liderul unui partid rival.
    O fi semn bun, invitatii s-au desteptat, sau e un semn ca presa s-a ticalosit in asa hal, incat jncidentele sunt de neevitat?

  2. Antena 3 este o emisiune “ dirijata “ din umbra de mari șmecheri care au sărăcit România in Ultimii 25 de ani!
    Sa nu mai apeleze la mila Primăriei generale și sa-și grevele mânecile iar desteptu””’ ăla de Mugur Ciuvică zău arată ca un măscărici și tot ne spune despre teroriști securiști dar nu da niciun nume. Vezi ca primul pe lista este domnul Dan Voiculescucel care-ți da mii de euro ca sa latri numai tâmpenii de nu înțelege nimeni nimic. Este un ratat profesional !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here