miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăNewsTestele rapide vândute de China au o rată de succes de numai...

Testele rapide vândute de China au o rată de succes de numai 30%! Guvernul spaniol a stopat utilizarea lor

-

Un nou motiv de îngrijorare în Spania: multe persoane testate cu echipamente importate din China și declarate negative ar putea fi, de fapt, pozitive! O asemenea situație e posibilă din cauza faptului că testele respective dau multe rateuri.

Testele rapide cumpărate de Spania din China, pentru detectarea coronavirusului, au o rată de succes de numai 30%, scrie publicația spaniolă El Pais, citând cercetările autorității sanitare naționale de la Madrid.

Înșelătoria este evidentă, în condițiile în care producătorul chinez garantează o rată de succes de 80%.

Analizele făcute de Societatea Spaniolă pentru Boli Infecțioase (SEIMC) arată că testele cu echipamentele chinezești au eșuat într-o rată masivă. De aceea, SEIMC a trimis Ministerului Sănătății și Institutului de Sănătate Publică un document oficial prin care recomandă autorităților să nu folosească testele rapide.

- Advertisement -

În schimb, SEIMC recomandă continuarea testării cu testele clasice de tip Real Time PCR, care au dezavantajul de a dura mai mult și de a necesita personal pregătit, dar dau rezultate mult mai precise.

Ministerul Sănătății din Spania a confirmat analizeze oficiale, care au detectat un grad scăzut de fiabilitate al testelor din China. De altfel acestea au și fost retrase din uz.

Testele au fost cumpărate de Guvernul Spaniei pentru a începe o testare pe scară largă a populației.

- Advertisement -

Testele au fost cumpărate de la compania chineză Bioeasy, din Shenzhen.

Autoritățile spaniole arată că nu pot detecta corect infecția cu coronavirus la pacienți, mai scrie El Pais.

Peste 4.000 de morți

Această descoperire pune Spania într-o dificultate și mai mare, în condițiile în care cifrele pandemiei continuă să fie alarmante.

Joi, autoritățile sanitare au anunțat că, în ultimele 24 de ore, în Spania au murit 655 de pacienți cu coronavirus, ridicând numărul total al victimelor la 4.089.

Vestea bună este că e pentru prima dată, în ultima săptămână, când bilanțul deceselor înregistrează o scădere față de ziua precedentă. Miercuri au fost anunțat un număr-record: 738 de morți.

În privința bilanțului din ultimele 24 de ore, alarmant este numărul noilor pacienți infectați: 8.578. Total ajunge, astfel, la 56.188.

Sistemul de sănătate spaniol e mobilizat la maximum. În spitalele din această țară cu aproape 47 de milioane de locuitori, sunt internate 31.912 de persoane infectate cu coronavirus. Dintre acestea, 3.679 se află la Terapie Intensivă.

De la începutul epidemiei s-au vindecat 7.015 de pacienți infectați cu coronavirus.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

2 COMENTARII

 1. Spunea fostul ministru al sanatatii ca si Romania are chiar 1 milion de teste rapide, nu a precizat insa provenienta lor. De fapt, exact acest tip de teste ar fi vrut firea si streinu-cercel sa utilizeze pentru testarea bucurestenilor, si-n acest scop l-au pisat pe Costache pana a fost de acord, anuntand treaba asta cu mare tam-tam aseara. Ce a urmat, stim. Acuma aflam ca probabil testele astea sunt inca o teapa pe care China o trage lumii, poftim, vandute cu precizie de 80%, iar in fapt au doar 30%. Prinde orbul, scoate-i ochii! Huo, China, javrelor comuniste, hoate si corupte!

 2. Mesajul meu este simplu. Nu s-a vorbit nimic despre ÎNTĂRIREA SISTEMULUI IMUNITAR. DE CE ???? PENTRU CĂ NU ADUCE PROFIT INDUSTRIEI FARMACEUTICE MAFIEI ÎN HALATE ALBE. NE-AM LĂSAT PE MÂNA STRĂINILOR ȘI UITE UNDE AM AJUNS. ESTE CUNOSCUT DE TOȚI MEDICII CĂ VIRUȘII NU PREZINTĂ PERICOL PENTRU OM DECÂT ACOLO UND GASEȘTE SISTEMUL IMUNITAR SCĂZUT. TEAMA INDUSĂ, MESAJELE DE PE MASS MEDIA SUNT UNELE ALARMANTE ȘI PANICANTE CARE AU CONTRIBUIT ÎN MOD SUBSTANȚIAL LA SCĂDEREA SITEMULUI IMUNITAR. DECI CE SE ÎNTÂMPLĂ???? CINE VREA ACEASTĂ PANDEMIE SĂ CAPETE AMPLOARE ÎN LOC SĂ FIE DIMINUATĂ ȘI ADUSĂ LA ZERO. RĂASPUNSU LOGIC ETE EVIDENT = CEI CARE AU DE CÂȘTIGAT DE PE URMA NR. DE OAMENI DEVENIȚI PESTE NOAPTE INFECTAȚI CU C-9. SOLUTIA ERADICĂRII ACESTE PSIHO-PANDEMII ESTE URMĂTOAREA PRIN PUNEREA ÎN APLICARE A URMĂTOARELOR:
  1. -ÎNTĂRIREA SISTEMULUI IMUNITAR ASTFEL= Mâncați ceapă și usturoi la greu in salate de legume roși castraveți ridiche neagră rasă, țelină rasă, castraveți, măsline, salată verde, ulei, sare, zeamă de lămâie pe care o amestecați cu cartofi fierți tăiați cuburi. Este o masă delicioasă și fff sănătoasă. Stop carnea și proteina animală!!! – cel puțin acum până trece pandemia lui IO-HANNIS. Apoi o altă masă faceți salată de fructe, mere pere, portocale cu un vârf de scorțișoară. O altă masă, nuci cu pâine sare și usturoi, e foarte faină și fff sănătoasă. Apoi luați zilnic de trei ori pe zi câte două cuișoare ținute sub limbă până se înmoaie, apoi le ronțăiți și le înghițiti. GALGARĂ CU APĂ CALDĂ CU SARE SAU BICARBONAT DE SODIU. Apoi soluția de bicarbomat o înghițiti. Bicarbonatul de sodiu alcalinizează corpul îți menține ph la valoarea de echilibru mărind puterea sistemului imunitar. Și nu în ultimul rând mergeți afară la aer și soare, razale soarelui omoară virușii iar oxigenul întărește sistemul imunitar. Mișcarea înseamnă viață, Inactivitatea înseamnă moare. odihnițivă cel puțin 7 ore, culcați-vă înainte de ora 23. Și nu în ultimul rând rugațivă lui DUMNEZEU începând cu rugăciunea de mulțumire. pe mine mă găsiți pe saitul meu și oricând la tel 0752 543 008. Vă îmbrățișez și vă doresc din toată inima Sănătate, întărirea Credinței și a Iubirii necondiționate. Doamne Ajută. https://armonie3.webnode.ro
  2. TRAGEREA CLOPOTELOR ÎN TOATĂ ȚARA LA UNISON DE TREI ORI PE ZI TIMP DE 15-20 DE MINUTE. ESTE CUNOSCUT EFECTU DISTRUCTIV AL UNDELOR SONORE PRODUS DE CLOPUTELE ÎN ACȚIUNE. AVEST FAT ESTE DEMONSTRAT ȘTIINȚIFIC.
  3. MIȘCARE ÎN AER LIBER . AU ÎNFRUNZIT POMII APORTUL DE OXIGEN S-A MĂRIT CONSIDERABIL = SE STIE CĂ OXIGENUL ȘI SOARELE DISTRUGE VIRUȘII ȘI MICROBII . DECI MIȘCARE ÎN AER LIBER ȘI NU STAT ÎN VIZUINA CARE URMEAZĂ SĂ MAI FIE ȘI GAZATĂ – DOAMNE FEREȘTE.
  MIȘCAREA ÎNSEAMNĂ VIAȚĂ. BINE ÎNȚELES FORĂ SOCIALIZĂRI PENTRU A EVITA CONTAMINAREA.
  INACTIVITATEA ÎNSEAMNĂ MOARTE.
  4. RUGAȚI-VĂ ORI DE CÂTE ORI AVEȚI POSIBILITATE ȘI FIȚI CONVINȘI CĂ ATUNCI CÂND RUGĂCIUNEA ESTE SPUSĂ DIN SUFLET CU CREDINȚĂ NEÎNDOIELNICĂ ACEASTA SE ÎNDEPLINEȘTE. ÎNCEPEȚI RRUGĂCIUNE MULȚUMIND LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE DARURILE SPIRITUALE ȘI MATERIALE PE CARE LE-AI PRIMIT PE CARE LE PRIMEȘTI ȘI PE CARE LE VEI PRIMII. APOI ROAGĂL PE TATĂL NOSTRUCARE STIE NJEVOILE, NECAZURILE ȘI DORINȚELE NOASTRE SĂ LE REZOLVE CUM ȘTIE EL CĂ ESTE CEL MAI BINE PENTRU NOI ȘI COPIII NOȘTRII ȘI PENTRU CEI DRAGI NOUĂ ȘI LUI DUMNEZEU. AMIN. AMIN. AMIN. AȘA SĂ NE AJUTE TATĂL CERES. DOAMNE AJUTĂ
  DUMNEZEU DOREȘTE CA NOI SĂ-I RECUNOAȘTEM PATERNITATEA ȘI AȘA CUM SPUNEA IISUS CĂTRE APOSTOLI
  1,- CERE ȘI VEI PRIMII
  2. – BATE ȘI ȚI SE VA DESCHIDE
  3. -ÎNTREABĂ ȘI VEI AFLA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -