Teribila poveste a Alexandrei, fata de 16 ani care l-a ucis pe bărbatul de 41 de ani care ar fi sechestrat-o, încercând s-o violeze

0
2744
Mama Alexandrei

Alexandra, fata de 16 ani care a ucis un bărbat ce ar fi sechestrat-o și ar fi încercat s-o violeze în locuința lui din Piatra Neamț, a fost internată într-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC), unde primeşte consiliere după şocul prin care a trecut.

Minora va fi cercetată în stare de libertate după crima din apartamentul din Piatra Neamţ, acolo unde a înjunghiat un bărbat despre care a povestit că a sechestrat-o în casă şi a încercat s-o violeze.

În vârstă de 16 ani, Alexandra a abandonat școala și își căuta un loc de muncă. Plecase de acasă de aproximativ o săptămână.

În urmă cu câteva zile, părinții au cerut sprijinul Poliției și au găsit-o la o prietenă, conform Stirineamt.ro. Nu a vrut să se întoarcă acasă, în comuna Dochia, și a rămas la o verișoară, în aceeași localitate.

Adolescenta a luat legătura online cu Lucian, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Brașov, care locuia în chirie într-un apartament de pe strada Mihai Eminescu din Piatra Neamț (vizavi de Muzeul de Istorie). Acesta i-ar fi promis un loc de muncă în străinătate, iar luni seară fata a mers la el acasă.

Adolescenta le-a spus anchetatorilor că bărbatul ar fi încercat s-o violeze, iar ea a încercat să fugă, dar ușa apartamentului era încuiată. Atunci a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe bărbat de mai multe ori, după care a sunat la 112.

Ea a relatat că este sechestrată într-un apartament, fără a putea preciza în ce cartier. Le-a mai spus celor de la 112 că nu poate deschide uşa, pentru că nu ştie unde era ascunsă cheia de către proprietar. În apelul său, minora a anunțat autoritățile și că l-a înjunghiat pe agresor deoarece încercase s-o violeze.

Anchetatorii au reuşit să localizeze telefonul adolescentei și au ajuns la fața locului după aproximativ o oră.

În apartamentul în care s-a petrecut crima, luni noapte, echipele de intervenție l-au găsit pe bărbatul în vârstă de 41 de ani întins pe jos, în hol, într-o baltă de sânge (cu plăgi la torace), iar fata se afla într-una dintre camere.

VIDEO: Ce spun mama fetei și vecinii bărbatului omorât

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Schizofrenia sondajelor: IRES (Dîncu-PSD) cotează PNL la 27%, iar Politico la 18%!

* Mizele fundamentalismului etno-religios de factură legionară promovat la „Serbarea de la Putna”

* Dragnea nu mai e „grav bolnav”, cum spunea la tribunal. Acum „e apt de luptă” să-și ia partidul înapoi, anunță pajul său

* Ciolacu despre prietenia cu Hayssam: între chiolhanuri cu icre negre mâncate cu polonicul, narghilea și poker în cabana de vânătoare a lui Ceaușescu și “Era vreun terorist? Mergea pe avioane cu șefii statului!“

* Ceas de 21.000 de dolari la mâna cu care Tudorache-Diamant strânge semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand

* Adio, Colonele! Te las cu rucsacul tău plin cu pietre, care ți-a încovoiat spinarea. Curea și Andronic să-ți lumineze calea!

* Fostul șef al ANI, Horia Georgescu, se distrează pe un yacht de lux, cu șampanie scumpă, pe Coasta de Azur. Dezvăluirile fugarului Rizea

* Fugarul Rizea: „Dana Budeanu se mărită cu Andrei Hrebenciuc. Acel inel cu diamante, cu care se laudă acum, e luat din banii furați de familia Hrebenciuc, tată și fiu!”

* Salima, femeia-guvernator mai curajoasă decât toți generalii afgani, a fost capturată de talibani. Aceștia ar putea s-o execute pentru că a luptat cu arma în mână împotriva lor

* Drama unui afgan din România: mama-deputat și tatăl-general, rămași în Afganistan, sunt vânați de talibani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here