Teodorovici, despre criza care bate la uşa marilor economii europene: „Nu mă bucur de răul altuia. România va fi bine”

3
2381
Orlando, manelistul Finanțelor

În timp ce guvernul PSD-ALDE nu mai are bani de pensii decât pentru cel mult patru luni (potrivit declaraţiilor ministrului de Finanţe), Orlando Teodorovici e liniştit. El a declarat în această seară, la Digi 24, că economia României nu va avea de suferit nici în ciuda slăbiciunilor din mari economii europene ca Italia, Franţa sau chiar Germania.

„Economic? Va fi bine! Acum să nu înțeleagă cineva că mă bucur de răul altuia. Doamne ferește! Dar am spus și când a fost criza, nefiind provocată de alții, ci de noi, din păcate, cu abordarea guvernelor anterioare, atunci când s-au tăiat din veniturile românilor. Un om inteligent face business atunci când situația din jurul lui poate nu este tocmai cea mai plăcută.

 Știți când spuneam eu că România nu trebuie să depindă economic de Uniunea Europeană? Atât de mult cât depinde astăzi, undeva la 70% legătură economică cu UE! Nu trebuie să aducem în țară și să aducem investiții în România de oriunde ar fi ele? Banul nu contează… nu scrie pe el nici Germania, nici din altă parte. Banul este ban! Trebuie să ajungă în economia României. Este un mesaj foarte clar pentru cei care au așa… În fine!”, a declarat ministrul de Finanţe la Digi 24.

3 COMENTARII

  1. Imbecilul discotecar nu se dezminte. Dominat de prostie, aroganță, minciună se adresează tuturor uitând că bazinul lui este latrina 3. Un adevărat specialist care a făcut carieră la stat: a furat de-a rupt,meserie nu știe,un dobitoc cu diplomă păstrat în ministere de toate guvernele. Toate calitățile unui ministru bolșevic: hoț,agramat,analfabet cu diplomă, mincinos,arogant,libidinos,arid. Tupeu roșu de mândru pesedist.

  2. „Dasteptul” asta nu stie pe ce lume se afla!!!! Voi, PSD-ALDE-UDMR ati adus deja tara in criza, ce-o veni o fi si mai rau, asta e si prost si infumurat dar romnii vor suferi , din nou, pentru ca suntem condusi casi in 2008 de incapabili, deh, tariceanu e din nou la comenzi, tot nu ati invat lectia sa-l maziliti!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here