Tăriceanu, tot mai departe de Dragnea. Nu susține atacurile PSD la adresa lui Iohannis

1
4958
Tăriceanu acuză "statul paralel" că vrea să-l scoată din viața politică și, când colo, el a încălcat în mod grosolan legea

Liderul ALDE a declarat în fața reporterilor că nu e interesat și nu susține strategia PSD de atacare a președintelui Iohannis printr-o plângere penală pentru „înaltă trădare” făcută la DIICOT.

„Am auzit tot felul de zvonuri la care nu am niciun fel de dorință de a răspunde, pentru ca să nu coborâm dezbaterea politică la un nivel foarte jos. Am luat notă de comunicarea făcută de președinte, de răspunsul, în speță, de refuzul domniei sale, și acest lucru sunt convins că va fi analizat de doamna prim-ministru care este responsabil de buna funcționare a Guvernului și de numirea și revocarea miniștrilor”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Refuzul președintelui României de a o numi pe Lia Olguța Vasilescu în funcția de ministru nu-l deranjează foarte mult pe liderul ALDE, care s-a arătat mai preocupat de situația bugetului decât de situația tensionată din PSD.

În urma refuzului constant al lui Klaus Iohannis de a-i da satisfacție lui Liviu Dragnea și Vioricăi Dăncilă, PSD a lansat pe piață mai multe atacuri, unul constă în plângerea penală pentru „înaltă trădare” pe care Liviu Dragnea vrea să i-o facă președintelui, dar nimeni nu vrea s-o semneze, spun surse din interiorul partidului.

A doua linie de atac este continuarea discuțiilor pe tema suspendării, unele în care nimeni nu mai crede.

Călin Popescu Tăriceanu e tot mai departe de susținerea PSD în ce privește alegerile prezidențiale.

Mai mult, poziția sa pro corupți a deteriorat și relația partidului său cu grupul ALDE din Parlamentul European, existând posibilitatea să fie expulzat. Din perspectiva alegerilor europarlamentare acesta ar fi un adevărat dezastru.

CITIȚI ȘI:

Gușă trece la șantaj. Ținta lui: ziariștii care-l critică. Insinuează că Oreste e „omul generalului Zamfir”

A mai fugit un condamnat din „lotul Mazăre”! Din patru „grei”, doi sunt dispăruți

Viorica Dăncilă „se plimbă” cu avion privat. Pagubă: peste 100.000 de euro din bugetul țării

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here