Și-a dat în judecată părinții pentru că l-au născut fără voia lui. Iar mama lui e mândră cu un așa nebun!

1
3610
Raphael Samuel

Un bărbat din India și-a dat în judecată părinții pentru că nu i-au cerut acordul pentru a-l aduce pe lume. La început, el își ascundea identitatea în spatele unei bărbi impresionante. Ieri a apărut însă pentru prima dată fără barbă. Numele său e Raphael Samuel, iar vârsta – 27 de ani.

Raphael Samuel este un adept al curentului anti-natalist, care susține că este greșit să supui un copil coșmarului vieții doar pentru plăcerea de a fi părinte.

Acuzațiile pe care Raphael Samuel le aduce părinților săi 

  • „De ce îi răsplătește societatea pe oamenii care fac sex neprotejat?”
  • „Îmi iubesc părinții și avem o relație grozavă, însă ei m-au făcut pentru propria lor fericire și plăcere”.
  • „Am avut o viață incredibilă până acum, însă nu văd de ce trebuie să aducem copii pe lume și să îi punem să treacă prin toate greutățile vieții, mai ales când ei nu au cerut asta”.
  • „Părinții tăi ți-au dat viață, în loc să își ia o jucărie sau un câine. Nu le datorezi nimic. Te-au adus pe lume pentru propria lor distracție”.
  • „Singurul motiv pentru care copiii voștri au probleme este pentru că voi i-ați făcut”.

Mama tânărului, de profesie avocată, spune că este mândră de fiul ei: „Trebuie să-i admir tenacitatea de a ne chema pe amândoi în instanță, știind că ambii săi părinți suntem avocați. Dacă Raphael ar veni cu o explicație rațională despre cum i-am fi putut cere acordul înainte de a-l naște, mi-aș accepta vina. Sunt fericită că fiul meu a devenit un bărbat neînfricat, independent, care gândește. Sunt sigură că își va găsi calea spre fericire”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here