luni, martie 4, 2024
AcasăNewsStudentul maniac din Praga a ucis, în ordine: un tânăr și pe...

Studentul maniac din Praga a ucis, în ordine: un tânăr și pe fiica lui de două luni + propriul tată + 14 oameni la Universitate + pe el însuși

-

Monstrul David Kozak, studentul de 24 de ani care a omorât joi dimineața 14 oameni (și a rănit alți 15) la Universitatea Carolină din Praga, pare să să fi fost un ucigaș în serie care are la activ mai multe victime. Cu 6 zile înaintea „joii negre” în care și-a ucis tatăl, a comis masacrul de la Universitate și s-a sinucis, Kozak a împușcat un bărbat de 32 de ani și pe fiica lui de două luni, într-o pădure de lângă Praga.

Vinerea trecută, pe 15 decembrie, în pădurea Klanovice, din apropiere de Praga, s-au auzit focuri de armă. Polițiștii chemați la fața locului au găsit două cadavre – cel al unui bărbat de 32 de ani și cel al fiicei sale în vârstă de doar două luni. Ambii au fost împușcați.

Sute de polițiști au cercetat pădurea, dar n-au reușit să dea de urma criminalului.

Acum, anchetatorii spun că, potrivit primelor lor indicii, autorul crimelor din pădurea Klanovice este tot David Kozak (24 de ani). Maniac cu porniri criminale, acesta și-ar fi ales victimele la întâmplare, nu a vizat pe cineva anume.

- Advertisement -
David Kozak și arma sa infernală

Și-a împușcat tatăl la Hostoun, l-a lăsat mort în casă și a plecat la Praga, să-și vâneze colegii studenți

Davis Kozak locuia în Hostoun, un sat de 1.500 de locuitori, situat la 21 de kilometri vest de Praga, în districtul Kladno din regiunea Boemiei Centrale.

Kozak era student la Facultatea de Arte din cadrul Universității Caroline, situată în „orașul vechi” din capitala Cehiei, la aproximativ 500 de metri de istoricul Pod Charles.

Joi, 21 decembrie, studentul psihopat și-a ucis tatăl, în casa din Hostoun. Apoi a plecat spre Praga, înarmat cu o pușcă de asalt.

- Advertisement -
În stânga hărții, în zona marcată de lângă Pavlov și Dobroviz, se află orășelul Hostoun, unde locuia psihopatul David Kozak

În capitala Cehiei, David Kozak s-a dus direct la Universitatea Carolină, unde avea programată o prelegere la ora 14.00. A ordonat evacuarea clădirii respective, apoi a mers într-o altă clădire a universității, unde a deschis focul, împușcând 29 de oameni. 14 dintre aceștia au murit deja, alți 15 au fost răniți (dintre care 10 sunt în stare gravă).

Teroarea instaurată de Dabid Kozak în Universitatea Carolină a făcut ca studenții și profesorii să se ascundă în diverse locuri, încercând să scape de împușcături.

Unii studenți s-au cățărat pe cornișa universității, riscând să cadă în gol.

Un student a postat o fotografie în care arăta cum s-a baricadat în sala de clasă, cu mese, scaune și alte obiecte care blocau ușa de la intrare.

Când polițiștii s-au apropiat pe el, psihopatul s-a sinucis – tot prin împușcare. Cadavrul său a fost găsit pe un pervaz al clădirii în care a comis masacrul. Au existat informații – comunicate inclusiv de autorități – că David Kozak ar fi fost lichidat de polițiști, care au tras în direcția lui, dar se pare că el se împușcase deja.

Este cel mai grav atac armat de la independența Cehiei, care s-a separat de Slovacia (din fosta Cehoslovacie) în urmă cu 30 de ani.

A fost inspirat de două masacre din Rusia. Și tot în limba rusă a anunțat cu 12 zile înainte de tragedie: „Acesta va fi jurnalul meu despre cum voi lansa un atac armat la școală”

Atacul în masă de joi nu are legătură cu terorismul internațional, a declarat ministrul ceh de Interne, Vit Rakusan. Informația a fost confirmată de președintele Cehiei, Petr Pavel (general de armată, fost parașutist de elită), de prim-ministrul Petr Fiala, de șeful Poliției, Martin Vondrașek, și de primarul orașului Praga, Bohuslav Svoboda.

Potrivit autorităților cehe, atacatorul ar fi fost inspirat de masacre similare care au avut loc în străinătate.

David Kozak este descris de cunoscuți drept singuratic și introvertit. De puțin timp, el avea un canal de Telegram pe care spunea că vrea să comită crime în masă și să se sinucidă, pentru că se simte urât, la rându-i urăște întreaga lume și vrea să provoace cât mai multă durere.

David Kozak, maniacul din Hostoun

Pe 9 decembrie a fost creat un cont de Telegram cu numele David Kozak, care s-a dovedit a fi autorul masacrului din Praga. Prima lui postare a fost în limba rusă: „Acesta va fi jurnalul meu despre cum voi lansa un atac armat la școală”.

Într-o postare ulterioară, Kozak a scris: „Întotdeauna am vrut să ucid, am crezut că voi deveni un maniac în viitor”.

Cu câteva zile înainte de masacrul de la Universitate, Kozak a anunțat, pe un ton înfricoșător: „Vreau să trag în școli și, posibil, să mă sinucid”.

Ultima postare a psihopatului a fost pe 19 decembrie, când a scris despre un țiuit insuportabil în urechi. Două zile mai târziu a declanșat iadul.

În cele 12 zile cât a ținut activ canalul său de Telegram, David Kozak l-a lăudat pe „Ilznaz”, care probabil este Ilznaz Galyaviev (19 ani), care în 2021 a ucis 9 persoane într-un atac armat, în fosta lui școală din Kazan (Rusia). Atunci, Kozak a scris: „Când Ilznaz a atacat, mi-am dat seama că este mult mai eficient să comiți crime în masă decât în serie”.

De asemenea, David Kozak a avut cuvinte de laudă și despre autoarea unul alt atac dintr-o școală din Rusia. La începutul acestei luni, la Briansk,  Alina Afanaskina (14 ani) a împușcat mortal un coleg și a rănit alți 5 cu pușca tatălui ei, după care s-a sinucis. Kozak a scris că minora din Briansk „l-a ajutat foarte mult”, „l-a inspirat”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* În 2024, Rusia va investi sute de milioane de euro pentru a destabiliza România, avertizează Anatol Șalaru, fost ministru al Apărării în Moldova

* Ce impostură! Vaticanul: George Simion n-a fost primit în „audiență privată“ de Papa Francisc, așa cum s-a lăudat liderul AUR

* VIDEO. Asta a adus AUR în Parlament! Simion: „Te agresez sexual, scroafo!”. Șoșoacă: „Cară-te de aici, că nu știu ce-ți fac! Fătălăule!”

* Șoșoacă, văzută de „Le Figaro”: „Vulgară, agresivă, injurioasă, brutală, demagogă. Insultă şi vociferează”

* EDITORIAL CARTIANU: O regie ieftină: Șoșoacă și Simion fac scandal pentru Rusia, PSD și infractori

* Ciolacu minte grețos: zice că „nu scapă nimeni de închisoare”, dar legea sa chiar asta face – îi scapă pe marii evazioniști de pușcărie!

* În bugetul pe 2024, suma pentru pensiile speciale crește cu 17% – de la 13 la 15,5 miliarde de lei!

* Jaf pe banii publici: guvernarea PSD-PNL a mărit numărul bugetarilor cu 5.206 în ultimele 4 luni! Creșterea e de 10.717 în ultimele 10 luni

* Speranțe renăscute în rândurile electoratului pro-democrație după formarea Alianței Dreapta Unită – polul care reunește USR, PMP și Forța Dreptei. PSD, PNL și întregul sistem atacă noua alianță

* Legăturile dintre Ungaria orbanistă, Rusia putinistă, Turcia erdoganistă și China lui Xi

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Ce or fi avand toti acesti maniaci de ucid oameni parca ar primi niste mesaje care-i programeaza pe toti sa faca aceste crime. Prea sunt multi !!! Mai ales in America, e de-a dreptul o epidemie…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -