Strategia teroriștilor lui Putin pentru a intra în Kiev: „Pun civilii ucraineni în autobuze și își plasează blindatele în spatele lor”

0
14892

Consiliul de Securitate și Apărare Națională al Ucrainei i-a avertizat pe locuitorii din Bucha (un oraș de 37.000 de locuitori din regiunea Kiev) despre capcana mizerabilă, mortală, pe care vor să le-o întindă invadatorii ruși pentru a pătrunde în capitala Kiev.

Sub pretextul unei evacuări din cauza războiului, teroriștii lui Vladimir Putin intenționează să-i așeze pe mulți civilii din Bucha în mai multe autobuze, iar sub acoperirea lor să ajungă în capitala țării, notează Obozrevatel.com, citându-l pe secretarul Consiliului de Securitate Națională și Apărare al Ucrainei, Aleksei Danilov.

Acesta le-a transmis un mesaj puternic cetățenilor din Bucha, subliniind că autoritățile ucrainene nu intenționează să mute pe nimeni din oraș și că totul este o dezinformare făcută de cotropitori: „Rușii sunt cei care se adună pentru a pune aceste autobuze în fața lor, astfel încât să poată ajunge la Kiev”.

Invadatorii ruși par să conteze pe faptul că militarii ucraineni nu vor îndrăzni să deschidă focul asupra compatrioților lor. Scenariul mârșav al „putiniștilor” a fost confirmat și de deputatul Iaroslav Jelezniak, din cadrul partidului Holos (Vocea).

Mai mulți localnici au declarat pentru câteva publicații ucrainene că au primit următorul mesaj din partea autorităților de la Kiev: „Dacă se efectuează o evacuare, aceasta nu este făcută de armata ucraineană. Noi nu avem în plan o evacuare. Rușii pun oamenii în autobuze și își conduc vehiculele blindate în spatele lor. Fiți atenți!”.

Practic, soldații ruși doresc să se folosească de aceeași strategie de a intra în Kiev ca în timpul ocupării Crimeei. Atunci, chiar dictatorul criminal Vladimir Putin i-a învățat cum să procedeze. „Lăsați unul dintre militari (ucraineni – n.red.) să încerce să tragă în oamenii lor, după care noi vom sta în spate. Nu în față, ci în spate. Lăsați-i să încerce să tragă în femei și copii”, le-a ordonat sceleratul de la Kremlin militarilor săi pe 4 martie 2014, amintește Obozrevatel.com.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Putin agită amenințarea nucleară! „Ordon punerea forțelor de descurajare ale armatei ruse în alertă specială de luptă!”

* Germania ia două decizii crunte pentru Putin: trimite arme Ucrainei și aceptă decuplarea Rusiei de la sistemul SWIFT

* În trei zile, Rusia a pierdut 4.300 de militari, 706 vehicule blindate, 146 de tancuri, 27 de avioane, 26 de elicoptere și 2 nave

* VIDEO. Putin cere armatei ucrainene să doboare, prin lovitură de stat, „clica de drogați, naziști și teroriști” care conduce țara

* Un întreg regiment al Gărzii Naționale Cecene, în frunte cu generalul Tușaev, a fost spulberat lângă Kiev! „Măcelarii lui Kadîrov”, luptând pentru ruși, au fost lichidați de trupele speciale ucrainene

* 5.000 de militari ruși s-au revoltat la Belgorod, refuzând să meargă la luptă în Ucraina!

* Ministrul ucrainean al Apărării: „Rezistând 55 de ore, am distrus complet planurile inamicului”. 3.500 de ruși morți, 200 capturați

* Epuizați și rămași fără muniție, soldații ruși refuză să mai lupte, dezertează sau se predau trupelor ucrainene. Tot mai multe blindate rămân fără combustibil

* „În doar 30 de zile de război, Rusia își va cheltui toate rezervele de aur, de 600 de miliarde de dolari”

* Primul român omorât de rachetele lui Putin, în Ucraina, aproape de Transnistria. Andrei Dumbravă avea 32 de ani, o fetiță de 4 ani și o soție însărcinată în 7 luni

* Instrucțiuni pentru ucraineni: „Dacă inamicul e în pădure, dați foc pădurii! Va crește una nouă pe oasele ocupantului!!!”

* Fiica oligarhului Abramovici și cea a „trompetei” lui Putin își sfidează părinții și se opun războiului! Sofia Abramovici: „Nu «Rusia vrea război cu Ucraina», ci «Putin vrea război cu Ucraina»!” / Elizaveta Peskova: „Nu războiului!”

VIDEO. „Plecați de pe pământul nostru! Vom lupta până la ultimul glonț. Niciunul dintre voi nu se va întoarce viu de aici!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

VIDEO. Ultimul schimb de replici pe Insula Șerpilor: „Predați-vă!” / „Navă rusească, du-te-n p… mea!”. Cei 13 polițiști de frontieră ucraineni au murit eroic în luptă cu rușii

Zelenski: „Am fost lăsați să luptăm singuri. Tuturor le e frică”. Germania se opune decuplării Rusiei de la SWIFT, care ar fi o lovitură mortală

* Sceleratul Putin amenință Suedia și Finlanda cu „consecinţe militare și politice grave” dacă vor încerca să intre în NATO

* Maia Sandu joacă tare: Moldova blochează Spunik.md, arma propagandistică prin care Rusia „incită la ură și război” în limba română!

OPINIE. Putin a pierdut deja! SUA și Europa, într-un consens total: Putin e un pericol pentru toată lumea. Urmează dezintegrarea lumii ruse. Tic-tac!

Rusia a ocupat centrala atomică de la Cernobîl. Personalul care o deservește a fost luat ostatic

VIDEO. Declarația de război a lui Putin. Amenințări demente, posibil nucleare, către aliații Ucrainei „naziste”: „Veți suporta consecințe cum nu ați văzut în istoria voastră! Sper că am fost auzit”

„Un act sinucigaș pentru Putin și dezastruos pentru poporul rus. O rușine istorică”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here