Ucrainenii își ung gloanțele cu untură de porc, pentru ca „măcelarii lui Kadîrov” să nu ajungă în Paradis!

1
14373
În stânga: gloanțele unse cu untură de porc. În dreapta: ceceni care ar putea rătăci drumul spre Paradis

Militarii ucraineni din trupele speciale folosesc grăsime de porc pentru a unge gloanțele care vor fi folosite în luptele împotriva cecenilor conduși de Ramzan Kadîrov, supranumiți și „măcelarii lui Kadîrov” pentru cruzimea lor.

Motivul acestei acțiuni: cecenii sunt de religie musulmană, iar ucrainenii vor ca „măcelarii lui Kadîrov” să nu ajungă în Paradis.

Conform tradiției musulmane, credincioșii nu au voie voie să consume și nici măcar să atingă carne și produse din porc, dacă vor să ajungă în Paradisul cel plin de fecioare neprihănite.

Într-un filmuleț înregistrat de militari ucraineni din forțele speciale, se vede cum gloanțele sunt unse cu slănină de porc, iar unul dintre ei li se adresează cecenilor, spunând: ”În Paradis, din Ucraina, nu aveți cum să ajungeți, pentru că veți muri de gloanțe unse cu slănină!”

Merge treaba… merge ca unsă!

Nu e clar dacă generalul Tușaev a ajuns în Paradis

Primele zile n-au fost bune pentru „măcelarii lui Kadîrov”. Vestitele trupe de războinici ceceni au primit o lecție usturătoare. Luptând de partea rușilor, caucazienii au fost lichidați de trupele speciale ucrainene. Bătălia s-a dat în noaptea de sâmbătă spre duminică (26/27 februarie), lângă Kiev, în zona aeroportului Gostomel. Printre cei uciși de ucraineni se numără și generalul cecen Magomed Tușaev, mâna dreaptă a președintelui-dictator Ramzan Kadîrov.

Generalul Magomed Tușaev era comandantul Regimentului 14 Motorizat al Gărzii Naționale Cecene, o unitate de elită. Împreună cu Tușaev, întreaga coloană de blindate a cecenilor, luptând de partea rușilor, a fost complet distrusă de trupele speciale ucrainene SpetzNaz „Alfa”.

Nu e clar dacă metoda ungerii cu untură a fost aplicată și regimentului pulverizat la aeroportul Gostomel. Astfel, nu putem ști cu precizie dacă Tușaev și vitejii săi au ajuns în Paradis sau au rătăcit drumul.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Azi, în plin război, Lukașenko organizează un referendum de modificare a Constituției, pentru a putea folosi arme nucleare!

* Germania ia două decizii crunte pentru Putin: trimite arme Ucrainei și aceptă decuplarea Rusiei de la sistemul SWIFT

* În trei zile, Rusia a pierdut 4.300 de militari, 706 vehicule blindate, 146 de tancuri, 27 de avioane, 26 de elicoptere și 2 nave

* VIDEO. Putin cere armatei ucrainene să doboare, prin lovitură de stat, „clica de drogați, naziști și teroriști” care conduce țara

* Un întreg regiment al Gărzii Naționale Cecene, în frunte cu generalul Tușaev, a fost spulberat lângă Kiev! „Măcelarii lui Kadîrov”, luptând pentru ruși, au fost lichidați de trupele speciale ucrainene

* 5.000 de militari ruși s-au revoltat la Belgorod, refuzând să meargă la luptă în Ucraina!

* Ministrul ucrainean al Apărării: „Rezistând 55 de ore, am distrus complet planurile inamicului”. 3.500 de ruși morți, 200 capturați

* Epuizați și rămași fără muniție, soldații ruși refuză să mai lupte, dezertează sau se predau trupelor ucrainene. Tot mai multe blindate rămân fără combustibil

* „În doar 30 de zile de război, Rusia își va cheltui toate rezervele de aur, de 600 de miliarde de dolari”

* Primul român omorât de rachetele lui Putin, în Ucraina, aproape de Transnistria. Andrei Dumbravă avea 32 de ani, o fetiță de 4 ani și o soție însărcinată în 7 luni

* Instrucțiuni pentru ucraineni: „Dacă inamicul e în pădure, dați foc pădurii! Va crește una nouă pe oasele ocupantului!!!”

* Fiica oligarhului Abramovici și cea a „trompetei” lui Putin își sfidează părinții și se opun războiului! Sofia Abramovici: „Nu «Rusia vrea război cu Ucraina», ci «Putin vrea război cu Ucraina»!” / Elizaveta Peskova: „Nu războiului!”

VIDEO. „Plecați de pe pământul nostru! Vom lupta până la ultimul glonț. Niciunul dintre voi nu se va întoarce viu de aici!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

VIDEO. Ultimul schimb de replici pe Insula Șerpilor: „Predați-vă!” / „Navă rusească, du-te-n p… mea!”. Cei 13 polițiști de frontieră ucraineni au murit eroic în luptă cu rușii

Zelenski: „Am fost lăsați să luptăm singuri. Tuturor le e frică”. Germania se opune decuplării Rusiei de la SWIFT, care ar fi o lovitură mortală

* Sceleratul Putin amenință Suedia și Finlanda cu „consecinţe militare și politice grave” dacă vor încerca să intre în NATO

* Maia Sandu joacă tare: Moldova blochează Spunik.md, arma propagandistică prin care Rusia „incită la ură și război” în limba română!

OPINIE. Putin a pierdut deja! SUA și Europa, într-un consens total: Putin e un pericol pentru toată lumea. Urmează dezintegrarea lumii ruse. Tic-tac!

Rusia a ocupat centrala atomică de la Cernobîl. Personalul care o deservește a fost luat ostatic

VIDEO. Declarația de război a lui Putin. Amenințări demente, posibil nucleare, către aliații Ucrainei „naziste”: „Veți suporta consecințe cum nu ați văzut în istoria voastră! Sper că am fost auzit”

„Un act sinucigaș pentru Putin și dezastruos pentru poporul rus. O rușine istorică”

1 COMENTARIU

  1. Rusii au avut de ales intre a rade complet Ucraina, sau sa faca un razboi de uzura. Nu au ras Ucraina cu rachete pentru ca aveau nevoie de infrastructura. Planul dezaxatului a fost sa cucereasca orasele mari, inclusiv Kiev, si sa instaleze papusile care sa-i puna tara la picioare cu referendumuri de alipire la Maica Rusie. Marea Curva a fost Belarus care a lasat trupele sa vina de sus. Putin si Lukashenko au mintit ca fac manevre ei de fapt puneau in scena atacarea Kievului. Acum lucrurile s-au complicat, mare noroc ca Rusia nu s-a trezit cu o armada in Ucraina formata din trupele de elita ale unei coalitii de 30 de tari. Strategic vorbind Ucraina este o tara grea de cucerit datorita reliefului. Degeaba dai de la distanta pentru ca tot trebuie sa te deplasezi, iar terenul este plan. Ucraina trebuie sa reziste noaptea, ca ziua ii fac pamant de flori pe rusi. Din marea armata sovietica, cam 20.000 cred ca stiu armata, restul militari in termen. Drept dovada modul de abordare al strategiei total gresite. Sper ca Ucraina sa-si ia toate pamanturile inapoi si sa primeasca despaguburi de la Rusia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here