Stere Gulea: „Ăsta-i răul cel mai mare pe care îl face României acest nemernic de Dragnea!”

1
4197
Stere Gulea

Tâmpeniile spuse de actorul Vladimir Găitan la adresa colegilor săi de scenă care protestează împotriva guvernării PSD-ALDE au declanșat reacții ferme în breaslă.

Actorul Marius Florea Vizante i-a pus o oglindă nemiloasă lui Găitan: „Un actor PSD-ist e ori un lingău atârnător la fleicile de partid conducător, ori e orb, ori doar prost!”

Postarea lui Vizante a atras un comentariu necruțător din partea regizorului Stere Gulea („Moromeții” 1 și 2, „Piața Universității” etc.). Acesta e șocat de voluptatea cu care Vladimir Găitan „îl denunță” pe Tudor Chirilă ca în plină dictatură comunistă.

„Ceea ce mă întristează pe mine, deşi este cu totul nedemn să vorbeşti aşa despre colegi, este faptul că el pur şi simplu l-a denunţat pe Tudor Chirilă. Prin asta mi-a arătat cât de simplu se reîntorc reflexele din comunism, sunt în noi şi, cum sunt activate condiţiile, ies la suprafaţă. Ăsta-i răul cel mai mare pe care îl face României acest nemernic de Dragnea: scoate din oameni ce este mai rău”, a scris Stere Gulea.

CITIȚI ȘI:

Seara în care Tudor Chirilă a fost trădat de fratele său, Ionuț Chirilă

Victor Rebengiuc, în ultimul videoclip al trupei „Taxi” cu mesaj dur anti-Ciumă Roşie: „Bă, nenorociţilor!”

1 COMENTARIU

  1. Visul lui Liviu Brâncuşi Dragnea ca mason coincide cu binele filozofic eu pe care îl concep la pensiile mici pentru România. Poate masonul Dragnea e vinovat de marile acumulări englezo-române liberal democrate engleze. Liviu Dragnea nu e foarte bogat dar are ferme în județul lui Teleorman şi vede binele pe termen lung. Principial cei de dreapta au dreptate. Voi avea o nouă politică cu PSD. Vom lua know-how norvegian pentru Kiseleff fiindcă putem creşte pensiile mici la 1200 lei şi a face din rural o mare omenie. Voi discuta la Kiseleff cu domnul Ion Iliescu ca arhiva secretă a Revoluției după KGB să fie preluată de fratele mason Grigore Cartianu ca dar dumnezeiesc de viață lungă în familia nobilă Cartianu. Forma de remumerare a pensionarilor model de vină lungă se va schimba în anii ce vin siguri. Domnul Vladimir Găitan e rus. Vede orele şi ceasurile într-un mod corect. Liberalii pot face şi mai mult bine cu masonii liberali care au revenit pe verdele land german spre a ajuta un nou mileniu de soare şi eros pământean. Omul singur nu poate rămâne prizonierul politicului care nu spune mereu adevărul. Viața e mai presus de lege deci eroismul e sacru. Să facem binele pe unde mergem. Mereu numai binele fraților masoni sugerează noi idei sacrosancte spre liniile Ars Logica ce prin forme obiective impun banul azi şi nu mâine. Legea face drama mai punică. Firesc e să fim egalul filosofilor Atenei. A posti în lege înseamnă hrană puțină. Dragul meu Dumnezeu… vin-o la mine.

    Frații Karamazov

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here