marți, februarie 27, 2024
AcasăOpiniiSpitalul în care viața pacientului se termină când i se termină și...

Spitalul în care viața pacientului se termină când i se termină și banii

-

Dacă vrem să știm ce a ucis-o pe Alexandra Ivanov la Spitalul din Botoșani, răspunsul îl dă ancheta DNA: 15.000 de euro costa un post de asistent medical. Un post de spălătoreasă costa până la 5.000 de euro. La fel, brancardier, îngrijitor, muncitor. Cine n-avea bani, putea plăti și în bijuterii. Oare cât costa un post de medic?

Spitalul din Botoșani este putred de corupt, căpușat de criminali în halate albe. E dur cuvântul „criminal”? Cereți opinia orfanilor familiei Ivanov, a căror mamă a fost ucisă de o astfel de bestie! Sau opinia altor orfani, văduve și văduvi, al căror ultim schimb de priviri cu cei dragi a fost când i-au lăsat pe mâna unor călăi.

Creșterea substanțială a salariilor personalului medical i-a lăsat impasibili pe medicii pentru care viața pacientului se termină când i se termină și banii. Când șpaga în plic nu mai vine sau gălețile pentru bijuterii zdrăngăne a gol. La asta se rezumă actul medical pentru dramatic de mulți medici, asistente și îngrijitori în spitalele din România.

La Spitalul Botoșani, concursurile erau aranjate. Candidații care dădea mită ocupau posturile. Mita!!! Singura care conta. Exclusiv. Calități, pregătire, aptitudini și experiență medicale nu interesau pe nimeni. Poate pe pacienți, dar ei nu mai contau de mult.

- Advertisement -

Concursurile aranjate prin mită au pus-o și pe Alexandra Ivanov față în față cu cea care avea s-o ucidă, lăsând-o să agonizeze 7 ore.

Corupția de la Spitalul Botoșani a alungat medicii buni, care au picat concursurile, convinși fiind că ei au o problemă, nu sistemul medical în metastază, putred de corupt. Așa am rămas cu impostori criminali, care nu au ochi și inimă decât pentru banii bolnavilor. Pacientul nu e om, ci doar modul de a recupera – cu profit – investiția, banii și bijuteriile.

Firele corupției de la Spitalul din Botoșani duc și spre conducerea PSD a județului. Alt dosar de corupție în care PSD apare. Oare al câtălea?

- Advertisement -

Nu știu cum se va termina ancheta asta. E posibil ca batista să fie pusă iar pe țambal, iar cartoful fierbinte să fie scos din foc cu mâna unui mărunt pion irelevant.

Între timp, Alexandra Ivanov e numele unei cruci în cimitir. Dumnezeu să ne ierte!

DE ACELAȘI AUTOR:

* Trist și rușinos moment!

* Prizonierii propriilor crime

* O familie de ucraineni, în trenul de București

* Un caracter josnic

* Tatăl meu a murit

* Asta au ucis medicii din Botoșani când au lăsat-o pe Alexandra să moară!

* Nunta lui Cherecheș. Etalarea obscenă a avuției și puterii în fața gloatei flămânde

* Patriarhul Kiril, păstorul ce-și mănâncă turma

* Cine moare pentru Rusia lui Putin?

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Din pacate, in Romania, furtul este o boala atat de raspandita, si atat de persistenta in timp (se practiica sub forme adecvvate si in counism) incat ma intreb daca nu este genetica.
    Fie ca se numeste mita, inselaciune, deturnare de fonduri, evaziune, plagiat, vanzare/cumparare de diplome, functii date clientilor politici, pensii nesimtite, minciuni electorale etc… tot furt se numeste.
    Natiunea trebuie sa se vindece, este nevoie de un om de curaj, dar si cinstit, care sa conduca cu mana de fier Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -