Sorina Pintea e plină de haștag: #respect, #demnitate, #stopabuzurilor, #incetatitortura, #justiție

3
631

Mesajul publicat miercuri pe pagina de Facebook a Sorinei Pintea conține un detaliu spectaculos: la final sunt înșirate nu mai puțin de 5 haștaguri, care vorbesc despre justiție, respect și demnitate!

#respect #demnitate #stopabuzurilor #incetatitortura #justiție – acestea sunt haștagurile asumate de Sorina Pintea, în numele căreia semnează „Echipa Sorinei”.

Două dintre haștaguri, #stopabuzurilor (Stop abuzurilor!) și #incetatitortura (Încetați tortura!), fac parte din arsenalul obișnuit al televiziunilor de propagandă anti-justiție (Antena 3, RTV, TVR etc.).

Mesajul Sorinei Pintea

„Suntem împotriva a tot ceea ce înseamnă nerespectarea dreptului la o justiție corectă și nu vrem o țară a cărei justiție umilește oameni și le afectează starea de sănătate. Justiția să facă dreptate și atât. Este inuman să lași un om ce suferă de o boală gravă, care îi pune în pericol în fiecare clipă viața, fără asistență medicală specializată și permanentă! Unde este pericolul social în raport cu umilirea și pericolul medical?!

Să nu uităm că și copiii României văd asta. Umilirea și tortura umană trebuie să dispară din ochii românilor, europenilor, oamenilor!

Nimeni nu a stabilit că Sorina Pintea este vinovată! Ajunge! Adevărul va învinge!

#respect #demnitate #stopabuzurilor #incetatitortura #justiție

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

SCRISOARE. „Asist cum este omorâtă soția mea, ceas cu ceas, prin agresivitatea organelor de urmărire penală și teama medicilor de a interveni. Și cât bine a făcut Sorina oamenilor și României!”

* Cum mi-a băgat Iliescu mâna-n beregată și cum i-am răspuns la răgetul „Măi, animalule!”, în 1992, la Constanța

Primăria lui Pandele și-a făcut televiziune! Propagandist-șef: Alexandru Căutiș, produs „Academia Cațavencu”

3 COMENTARII

 1. Cățeaua !!!
  Dar mizerabila malefică hidoasă când ‘cerșea’ și lua mită pentru a înlesni fărădelegi în domeniul sănătății (și cine știe în câte alte domenii !?), nu se gândea că atentează la sănătatea conaționalilor ei, că’i umilește, că abuzează poporul român, că’i știrbește demnitatea, supunând la o tortură din ce în ce mai aprofundată a cetățenilor onești ai acestei nații ?! Să moară atât ea, cât și toți borfașii interlopi din tagma din care se trage, precum și toți susținătorii ei / lor !!! 👹👿👺😱

  • Nick, ai văzut tu acest comportament la medicul Sorina Pintea?
   Dacă da, de ce nu l-ai semnalat la timp organelor competente? E drept că „organele competente” nu fac, de obicei, nimic fără un stimulent special… că așa e în România… dar măcar încerccai. Și păstrai documentul. Ca să se știe că tu ți-ai făcut partea…
   Dacă ai văzut și ai tăcut, ești vinovat!
   Dacă n-ai văzut sau nu ai probe și vorbești, ești vinovat! Nu poți osândi un om pe presupuneri.

 2. Ofer o tiparniță de dolari la Moscova pentru liberalii PNL după votul pentru eliberarea Sorinei Pintea din neamul masonului Adrian Pintea.

  Iată transcriptul șpăgii:
  – Doamna ministru, în plic sunt 100000 lei.
  – Ce tare ești. Ce tare. Prima șpagă.
  – Așa-i obiceiul la PSD.
  – Câți ani de pușcărie iau de la DNA?
  – Nu vă fie teamă de DNA.
  – Eu am familie de dus înainte. Sunt masoană.
  – Nu acceptați? Chem acum procurorii.
  – Vezi, de asta nu mai pot eu. Nu pun mâna pe plic, nu am dureri de cap.
  – Vei mai auzi de Klaus Iohannis. Regret.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here