Acasă News CTP: "Vâlcov vrea să fim ca traficanţii de droguri, să umblăm cu...

CTP: „Vâlcov vrea să fim ca traficanţii de droguri, să umblăm cu bani cash! Ăştia sunt capabili de orice!”

Anunţul făcut de premierul de facto al României şi omul prin care Dragnea o controlează pe Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, cum că el nu are card bancar, l-a şocat pe jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

„Dacă toţi ne-am lua salariul la plic, România s-ar desfiinţa. S-ar bloca. Vă daţi seama ce aberaţii a putut spune acest Vâlcov, cu salariu în plic! De fapt, ce ne spune el: să renunţăm la sistemul bancar şi să ne luăm banii ca traficaţii de droguri. Şi unii s-au bucurat! Incredibil! Un populism greţos, iresponsabil”, a declarat jurnalistul Cristian Tudor Popescu, în emisiunea „Jurnalul de Seară”, moderată de Cosmin Prelipceanu, la Digi 24 TV.

El a comparat PSD, sub Dragnea, cu partidul comunist bolşevic.

„Uitaţi cum s-au comportat faţă de Mihai Tudose, care era om greu în PSD. Fost premier, membru de 27 de ani. Nu e vreun progresist, vreun liber-schimbist. Dimpotrivă, e ceafă groasă. Şi? S-au aliniat în continuare în spatele lui Dragnea, ca în vremea lui Stalin. Sau ca în timpul lui Lenin. Bolşevici. Toţi aliniaţi fără să crâcnească în spatele stăpânului. Stalin a excutat un milion de oameni care au crâcnit. Sau pur şi simplu, ca să inducă teama.

Nici de primarii lor nu-i mai interesează. De ce? Pentru că partidul e cel din poza pusă de Dragnea pe Facebook, cu el, Vâlcov şi ceilalţi care discutau bugetul. Restul nu contează. Mişcă în front? Vor avea soarta celor executaţi de Stalin. Sigur, acum nu se mai poartă crima. De moment însă… Acest partid e de esenţă bolşevică. De aceea, nu e o noutate ce face partidul lui Dragnea. Îi aud pe unii că nu pot trece nu ştiu ce linii roşii, că suntem în UE, în NATO. Aiurea! Ăştia sunt capabili de orice, domnule!”, a conchis CTP.

loading...

1 COMENTARIU

  1. Absolut adevarat.Traim o aberatie si o monstruozitate. Cred ca agentii rusi vor sa faca din Romania o noua Venezuela. Il protejeaza pe Dragnea ca pe un pion important de sfidat vestul. Cred ca nu avem scapare, deja lucrurile au ajuns foarte grave.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările