vineri, aprilie 12, 2024
AcasăNewsSindicatul polițiștilor, ironic-revoltat: "Ajutaţi-ne să găsim un poliţist care să-l sancţioneze pe...

Sindicatul polițiștilor, ironic-revoltat: „Ajutaţi-ne să găsim un poliţist care să-l sancţioneze pe preşedintele Klaus Iohannis!”

-

Sindicatul Europol al polițiștilor din România a transmis marţi seară, pe pagina sa de Facebook, că se caută poliţist „cu simţul răspunderii” care să-l sancţioneze pe preşedintele Klaus Iohannis pentru că a fost surprins fără mască la Congresul PNL. Mesajul sindicaliștilor este scris într-un ton ironic, din care răzbate însă și revolta că instituția Poliției nu poate sau nu vrea să aplice legea (și) unui înalt demnitar.

Sindicaliştii cataloghează drept ”imbecile” explicaţiile pe care Secţia 2 Poliţie Bucureşti (din cadrul Poliției Sectorului 1) le-a transmis unui cetățean din Sibiu, care ceruse în scris ca şeful statului să fie sancţionat. ”Se aplică legea în funcţie de statut, poziţia socială şi directivele primite de la partid”, acuză Sindicatul Europol.

Secția 2 Poliție București i-a transmis reclamantului din Sibiu: ”Pentru punerea în aplicare a prevederilor O. G. nr. 2/2001, privind regimul juridic al contravențiilor, organele de poliție care au calitatea de agent constatator pot încheia un proces-verbal de constatare a contravenției atunci când aceștia constată prin propriile simțuri săvârșirea unei fapte de natură contravențională”.

Sindicatul Europol a reacționat: ”Wanted!!! Se caută poliţist cu «simţul răspunderii», pentru că şefii Poliţiei Capitalei şi l-au pierdut. Ajutaţi-ne să găsim un poliţist care să-l sancţioneze pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru că a fost surprins fără mască de protecţie la Congresul PNL! Aşa cum, de altfel, au fost sancţionaţi sute de mii de români simpli”, au scris reprezentanţii Sindicatului Europol.

- Advertisement -

Mesajul tăios al Sindicatului Europol

„Wanted!!! Se caută polițist cu «simțul răspunderii», pentru că șefii Poliției Capitalei și l-au pierdut.

Ajutați-ne să găsim un polițist care să-l sancționeze pe președintele României, Klaus Iohanis, pentru că a fost surprins fără mască de protecție la congresul PNL! Așa cum, de altfel, au fost sancționați sute de mii de români simpli.

Anunțul nostru vine ca urmare a explicațiilor imbecile oferite de șefii Poliției Capitalei, care au răspuns sesizării unui cetățean că nu au putut aplica sancțiune președintelui pentru că în sală, la Congres, nu se afla niciun polițist care să constate prin «propriile simțuri», adică cu ochii lui, faptul că nu a purtat masca de protecție.

- Advertisement -

Această justificare tembelistă reprezintă o jignire adusă inteligenței românilor care au îndurat toate restricțiile aplicate după ureche și trădează cancerul politic care s-a infiltrat în MAI. În aceste vremuri, în Poliția Română se aplică legea în funcție de statut, poziția socială și directivele primite de la partid.

Între timp, de la începutul pandemiei și până în prezent, au fost sancționați mii de cetățeni doar pe baza imaginilor video sau a unor poze în care apăreau alături de mai multe persoane decât limita legală sau fără mască.

P. S. Voi iarna unde jucați golf?”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Cîțu a manevrat ședința PNL astfel încât el să rămână singura propunere de „premier-rotativă”. Partidul i-a retezat compromisul cu Ciolacu la „primul schimb”. Situația generală s-a complicat

* Durerosul mesaj de renunțare al Oanei Pellea. „Votul meu a fost trădat și batjocorit de domnul Iohannis. Speranța mea a obosit”

* Concediat pentru că-și teroriza elevii cu propagandă antivaccinistă, un profesor amenință cu Șoșoacă. „Marș afarăăăăă! Nu ai ce căutaaaaaa!” / „Doar un telefon am de dat și declanșez uraganul”

* Mii de certificate false eliberate de centrul de vaccinare din Vama Petea! Pseudo-vaccinații au recunoscut când au ajuns la spital

* Cel mai mare fermier din județul Cluj, proprietarul mărcii „brânza de Năsal”, a murit înghețat în canalizarea fermei sale, la 52 de ani. A vrut să monteze o țeavă și n-a mai putut ieși

* ÎPS Teodosie, ”citit” de Arsenie Boca? Sfântul Ardealului nu a vrut să-l vadă pe fostul colaborator al Securității

* Ilie Năstase a ajuns în spital de furie că nașul său, Ciprian Marica, l-a lăsat fără „afacerea Voința”, tunul imobiliar de 50.000.000 de euro pe care fostul tenismen l-a dat cu ajutorul a trei politicieni: Crin Antonescu, Adrian Năstase și Tăriceanu

* Gică Popescu: „Nu m-am uitat la meci, m-am uitat la Formula 1. Ăștia de la FRF au luat-o razna rău de tot!” Concluzia campaniei ratate pentru CM 2022

* Revoluția votului în Bulgaria: a câștigat partidul anticorupție înființat recent de doi absolvenți Harvard

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -