Alegeri anticipate – singura soluție democratică pentru evadarea din bordelul PNL-PSD

1
7014
Cîțu - Ciolacu

Alianța „contra naturii” PNL-PSD vine cu o „ofertă” politică vomitivă: prim-ministru prin rotație! Această propunere poate fi considerată ca un fel de „bomboană” pe coliva democrației românești și a parcursului european pe care (oricum, chinuit!) se afla România.

Cele două partide oficializează, de fapt, împărțirea discreționară între găștile de partid a resurselor naționale și europene de care va dispune țara în următorii ani, până la alegerile programate în 2024.

În situația de dezastru politic, moral și economic în care a fost aruncată România de trădarea comisă de președintele Klaus Iohannis și de PNL, singura opțiune pentru românii încă rămași în țară este reprezentată de organizarea alegerilor anticipate.

Guvernarea prin rotație – o glumă sinistră care va permite un jaf imens

Numirea unui guvern PNL-PSD va fi, evident, un dezastru politic, economic și social.

Florin Cîțu și Marcel Ciolacu au „calități” politice și manageriale precum ne sugerează numele de neam pe care le poartă: un „sperie pisici” (câț*) și un „ciung” (ciolac*).

Fiecare dintre ei reprezintă o garanție acordată grupărilor oculte din PNL și PSD că acestea vor avea acces nelimitat și neîngrădit de Justiție la jefuirea bugetului național, și mai ales, a sacilor de bani europeni care vor fi oferiți României, de Uniunea Europeană, prin PNRR.

Multe dintre personajele pe care cele două capete ale hidrei le au în vedere pentru formarea echipelor manageriale din ministerele viitorului guvern PNL-PSD sunt întruchiparea incompetenței, parvenitismului și indolenței, trăsătura comună fiind disponibilitatea de a sluji cu obediență grupările oculte despre care aminteam.

În teritoriu, organizațiile locale PNL și PSD încep deja să-și ajusteze, de comun acord, sferele de influență în administrație și instituțiile publice, cu gândul la banii care vor începe să curgă de la PNRR. Înjurăturile de ieri au fost uitate rapid. Timid, cu prudență încă, dar tot mai evident, se (re)fac ori se scot la lumina zilei alianțe tainice între baronii locali ai PNL și PSD.

Altfel spus, partidele care au comis cele mai grave trădări față de Națiunea și Statul Român, din ultimele trei decenii, se pregătesc să jefuiască România.

Foarte grav este faptul că un guvern PNL-PSD va fi unul absolut nedemocratic. Electoratul PNL a votat acest partid în temeiul unui program politic liberal și al unei campanii electorale cu pronunțat și agresiv caracter anti-PSD. Electoratul PSD a votat acest partid în temeiul unui program politic social-democrat și a unei campanii electorale anti-PNL.

NIMENI nu a votat cu gândul că se va realiza o alianță politică PNL-PSD pentru guvernare.

Parlamentul României, prin majoritatea pe care o vor forma PNL și PSD pentru numirea Guvernului Cîțu-Ciolacu, va sfida rezultatele alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020. Prin negocierile pe care le-au angajat, Cîțu și Ciolacu își trădează propriii votanți, sacrificând voința acestora în interesul grupărilor oculte ale căror slugi obediente sunt.

Prin urmare, este obligatorie organizarea unor alegeri anticipate, pentru ca românii să decidă cine să conducă țara. Vechiul contract dintre partide și alegători, încheiat pe 6 decembrie 2020, nu mai e valabil, a fost încălcat flagrant chiar de PNL și PSD.

Prețul care va fi plătit pentru salvarea democrației prin organizarea alegerilor anticipate: escaladarea naționalismului

Organizarea unor alegeri anticipate, în actuala situație de haos politic, economic și pandemic, presupune asumarea unui risc major pentru democrația din România – alimentarea naționalismului de grotă promovat de AUR.

AUR este formațiunea politică legionaroidă, naționalistă, anti-UE și anti-NATO apărută din frustrările românilor uitați de partidele postdecembriste și probabil susținută ocult de forțe străine al căror scop este destabilizarea României, ca zonă de importanță geostrategică pentru NATO și, eventual, provocarea unui Ro-Exit.

Populat de personaje dubioase ca George Simion sau Călin Georgescu, partidul AUR s-a dovedit a fi principalul vector politic anti-UE și anti-NATO din Parlamentul României, unde discursurile antieuropene și antisemite ale parlamentarilor AUR nu au deranjat și nu au trezit din amorțeală reprezentanții partidelor cu pretenții pro-europene.

Totodată, AUR este stindardul protestelor de stradă organizate periodic sub coordonarea lui George Simion și a lui Claudiu Târziu împotriva măsurilor de combatere a pandemiei Covid-19, care face zilnic mii de victime în rândul românilor.

Discursul naționalist-legionar promovat de AUR – asemănător până la a fi identic cu cel al partidului de extremă dreapta „Totul pentru Țară”, înființat de Corneliu Zelea Codreanu în anii ’20 ai secolului trecut – a sedus și încă seduce mulți români. Eșecul vechilor partide post-decembriste – între care, cele mai vinovate sunt PSD și PNL – de a consolida democrația și prosperitatea în România reprezintă „muniție” pentru AUR. Totodată, prestația politică a USR – atât la guvernare, cât și, de curând, în opoziție – reprezintă pentru agitatorii de la AUR un argument în plus că cei care promovează Uniunea Europeană în spațiul românesc sunt fie impostori, fie neputincioși.

Nu în ultimul rând, eșecul organelor statului român de a coordona profesionist, democratic și eficient campania de vaccinare și de aplicare a altor măsuri anti-Covid reprezintă, pentru AUR, un alt beneficiu prin masele mari de români care au criticat aceste măsuri și au văzut în AUR singura voce care le-a apărat decizia de a nu se vaccina împotriva Covid-19.

Toate acestea ne spun că Alianța pentru Unirea Românilor va fi primul beneficiar al alegerilor anticipate.

Și totuși, alegerile anticipate trebuie organizate, chiar dacă ele vin cu un preț: creșterea influenței politice a AUR în Parlament și în societatea românească.

Totuși, acest preț trebuie plătit, pentru că, paradoxal, doar așa mai putem salva democrația: prin apelul la votul românilor care să decidă ce vor să facă cu propria țară. Actualul Parlament, care a produs alianța nefirească dintre găștile mafiote ale PNL și PSD, nu mai reprezintă voința electoratului care i-a acordat mandatul.

Românii trebuie chemați la urne, să-și decidă viitorul!

Chiar dacă decizia lor va fi să se aleagă praful de România, măcar aceasta va fi adoptată în mod democratic, prin alegerea unui nou Parlament, respectând astfel o vorbă înțeleaptă a strămoșilor noștri latini: Fiat iustitia, pereat mundus!

Dicționar

  • cîț, interjecție pt. pisici < germ. Katze; (DEXonline.ro)

  • ciolac, ~ă, (Reg) (Om) ciung, (Om) schilod. (DEXonline.ro)

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Cîțu a manevrat ședința PNL astfel încât el să rămână singura propunere de „premier-rotativă”. Partidul i-a retezat compromisul cu Ciolacu la „primul schimb”. Situația generală s-a complicat

* Durerosul mesaj de renunțare al Oanei Pellea. „Votul meu a fost trădat și batjocorit de domnul Iohannis. Speranța mea a obosit”

* Concediat pentru că-și teroriza elevii cu propagandă antivaccinistă, un profesor amenință cu Șoșoacă. „Marș afarăăăăă! Nu ai ce căutaaaaaa!” / „Doar un telefon am de dat și declanșez uraganul”

* Mii de certificate false eliberate de centrul de vaccinare din Vama Petea! Pseudo-vaccinații au recunoscut când au ajuns la spital

* Ilie Năstase a ajuns în spital de furie că nașul său, Ciprian Marica, l-a lăsat fără „afacerea Voința”, tunul imobiliar de 50.000.000 de euro pe care fostul tenismen l-a dat cu ajutorul a trei politicieni: Crin Antonescu, Adrian Năstase și Tăriceanu

* Gică Popescu: „Nu m-am uitat la meci, m-am uitat la Formula 1. Ăștia de la FRF au luat-o razna rău de tot!” Concluzia campaniei ratate pentru CM 2022

* Revoluția votului în Bulgaria: a câștigat partidul anticorupție înființat recent de doi absolvenți Harvard

* Povestea ultimului soldat al “Armatei uitate” a Africii. A fost capturat de bătrânii satului şi trimis la război. “Mi s-au spart timpanele, dar am rămas în viaţă”

1 COMENTARIU

  1. autorul articolului bate cimpii.Alegeri anticipate? Va cistiga PSD, va guverna singur cu UDMR si minoritati. AUR,PNL si USR, vor juca la matineu.USR va dispare in ceata.Trebuie sa fii nebun sa doresti alegeri anticipate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.