Sfârșitul fără glorie al comandantului putinist Akbolatov: „A murit alergând ca o găină cu capul rupt, în timp ce-și acoperea camarazii de bombardamente”

0
7120
Lt. maj. Nadir-Șah Akbolatov

Luptătorii ucraineni l-au „denazificat” și „demilitarizat” pe Nadir-Șah Akbolatov, comandantul Bateriei a 6-a de obuziere din Brigada 200 artilerie a armatei cotropitoare. Făcuse parte din unitatea militară 4827 a Federației Ruse.

Teroristul putinist deținea gradul de locotenent major. Anunțul morții sale a fost făcut de colonelul ucrainean Anatoli Ștefan pe canalul său de Telegram, atașând și o fotografie a defunctului. Ulterior, informațiile au fost preluate de site-ul Obozrevatel.com.

„Locotenentul Akbolatov a făcut un pas de bunăvoință. A fost demilitarizat și denazificat oficial. Moarte dușmanilor! Slavă Națiunii!”, a scris ofițerul ucrainean pe canalul său de Telegram.

Akbolatov a slujit în cadrul Armatei a 29-a de Arme Combinate, staționată în așezarea de tip urban Droviana din teritoriul Trans-Baikal al Federației Ruse.

Portalul Reibert.info, creat pentru publicarea de anunțuri despre militarii, mercenarii și separatiști ruși lichidați în Ucraina, informează: „A murit agitându-se și alergând ca o găină cu capul rupt, în timp ce-și acoperea camarazii de bombardamente”.

Invadatorul Kremlinului urma să primească o medalie pentru distrugerea a patru lansatoare multiple de rachete BM-21 Grad din tabăra ucrainenilor.

Obozrevatel.com: „În cursul zilei de 31 august, militarii Forțelor Armate ale Ucrainei au eliminat aproximativ 450 de invadatori ruși și au distrus o mulțime de echipamente inamice. Pierderea totală a personalului armatei ruse de la începutul războiului a ajuns la 48.350 de oameni”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Colonelul Turcescu reacționează printr-o diversiune după ce Societatea Timișoara i-a retras premiul din 2005

* „Cârtițele” AUR din presă: Ciutacu, Turcescu, Dan Diaconescu. Cei trei au participat la paranghelia propagandistică a lui George Simion, susținută grețos de RTV

* „Săgețile” Rusiei s-au întâlnit la Măciuca: extremistul Simion a fost cununat religios de anarhistul Teodosie, „tămâiați” de propagandistul Ciutacu

Gândacii din gura lui Simion și greierii din capul lui Daea – despre un „fake” din galeria propagandei RoExit

* În 10 luni de guvernare PSD-PNL, pensiile speciale au crescut în medie cu 438 de lei, iar cele obișnuite cu 3 lei, anunță Cătălin Drulă (USR)

* „Dinastia Piedone”: PSD ar susține beizadeaua primarului pușcăriaș să-i ia locul acestuia în fruntea Sectorului 5! Tatăl și fiul sunt, de fapt, pionii oligarhului Dan Voiculescu

* Istoricul Armand Goșu: „Politic și administrativ, suntem undeva în fundul Evului Mediu. Vin occidentalii la noi cu sacii de bani și ne bat la ușă, «Hai, modernizați-vă!», și senzația e că elita politică românească nu e acasă“

* Translatorul lui Gorbaciov: „A murit șocat și năucit, devastat emoțional și psihologic” de războiul pornit de Putin în Ucraina

* Rusia termină stocurile de rachete de înaltă precizie: mai are doar 20% din sistemele Iskander și 45% din cele Kalibr. Din cauza crizei, folosește acum sistemele antiaeriene S-300 pentru a ataca ținte la sol

* „A căzut” de la fereastră și directorul LukOil, oligarhul Maganov, care criticase deschis invadarea Ucrainei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here