„Nuntașule” Turcescu, după ce te-ai autodefinit „un ins care mințea”, orice vorbă a ta nu mai are nicio valoare! Nu uita cine te-a făcut colonel…

1
4555
Cei 5 de la Măciuca: Palada - Ciutacu - Simion - Turcescu - D. Diaconescu

Ai sărit ca ars, Colonele, după ce Societatea Timișoara – pe care, spre rușinea ta, ai numit-o „un ONG din Timișoara” – ți-a retras un premiu acordat în urmă cu 17 ani pentru „vina de a fi mers la o nuntă!” Așa consideri tu, antrenat în ticăloșie și diversiune. Dar motivul e mult mai profund, iar tu, nuntașule, te faci că nu-l înțelegi. Nu-i nimic, îl înțelegem noi, cei care nu purtăm în spate rucsaci plini cu pietre și nu facem propagandă putinistă.

Acel „ONG din Timișoara”, dacă nu știi, este o asociație înființată de un grup de intelectuali timișoreni, participanți la Revoluția din decembrie 1989. La conducerea ei se află Florian Mihalcea, unul dintre inițiatorii celebrei „Proclamații de la Timișoara”. El a militat de altfel pentru adoptarea legii lustrației.

De la atâta „șpriț”, servit în cadrul „feeric” de la Măciuca, omiți însă aspectele cu adevărat importante ale societății românești. Ține cont de un lucru: fără acei „ONG-iști”, așa cum îi persiflezi cu nesimțire, poate ai fi adunat și-n prezent frunze de dud pentru creșterea viermilor de mătase.

Ți-e gândul în continuare la nunta extremistului Simion, instrumentată din umbră de „patronul” său, fugarul „sârb” Sebastian Ghiță. Cauți să-ți găsești un alibi, dar nu ține. Spui așa: „Noaptea minții, dar să zicem că sminteala nu ține cont de calendar și nici de faptul că poți avea amici fără să le împărtășești opțiunile politice sau de altă natură”.

Ce vrăjeală! Cine te mai crede, Turcescule? Orice vorbă de-a ta nu mai valorează nici cât o ceapă degerată. Mai ții minte cum, în 2012, negai cu vehemență că ai grad de locotenent-colonel în rezervă în armata română? Cum ai conceput o scrisoare către ministrul de atunci al MApN, Corneliu Dobrițoiu, pe care-l somai să ia măsuri urgente în vederea îndreptării „calomniei”?

Ba chiar ai avertizat că, dacă nu se va rezolva situația, îi vei da în judecată pe cei din MApN! Asta, fiindcă „această situație îmi generează în momentul de față grave prejudicii de imagine prin inducerea în conștiința opiniei publice a unei false identități publice”.

Și tot din „pixul” tău aflam atunci că nu ai satisfăcut stagiul militar și că nu ai solicitat niciodată să fii încorporat. În realitate, îți era teamă să nu-ți pierzi „mălaiul” primit de la B1 TV și, odată cu el, emisiunea „Sub semnul întrebării”.

Te-ai prezentat în mod ironic în fața telespectatorilor într-o mantie portocalie și cu o pălărie pe cap, încercând să-i iei peste picior pe cei care te-au făcut membru PDL și „colonel” în Armata română.

Dar, la doi ani distanță, ce să vezi?! Tot tu, Turcescule, ai recunoscut că ai fost ipocrit, ba chiar mincinos de-a binelea, în 2012. Că, practic, erai locotenent-colonel cu buna ta știință și că, pe deasupra, ai mai și încasat bani de la stat de pe urma acestui grad, obținut cu maximă impostură – fără să fi satisfăcut stagiul militar! Ai atașat în acest sens și acte doveditoare. Ce mai, ți-ai dat în vileag statutul de pungaș.

Ziceai, Turcescule, așa: „Eram în fața voastră un nimeni, un ins care mințea”; „Mi-am dat seama că e necinstit față de Dumnezeu, de mine, de familia mea, de voi toți. Nu pot să vă mai mint, indiferent ce m-ar costa asta”; „Am trecut prin clipe chinuitoare, în momentul acela mă dădeam de ceasul morții pentru că nu mai puteam să vin să discutăm de ofițerul acoperit”.

Și-acum, după alți 8 ani, ștergând cu buretele „isprăvile” tale de odinioară, te dai iarăși „neprihănit”. Acoperitule! Vorbești despre participarea ta la nunți de politruci, inclusiv extremiști/anarhiști/anti-occidentali/pro-ruși, cu o nonșalanță revoltătoare: „Am fost, de fapt, la nunțile unor OAMENI care m-au invitat la un eveniment important din viața lor. Și m-am bucurat cu ei. De a doua zi ne-am reluat disputele politice, profesionale sau ideologice, dacă a fost cazul”.

În cazul tău, nu-i chiar așa. Datorită acelor „oameni” ai supt ani de zile de la „țâța” Armatei, până să te fi detonat, speriat că vei fi deconspirat. Tot cumetrii de pe la nunțile alea te-au propulsat până la gradul de locotenent-colonel în 2010. Sau l-ai „uitat” pe generalul Oprea-„Izmană”, care te-a lăsat la vatră fără o zi de armată?!

Deci, „nunțile” la care ai mers în colindă s-au soldat cu beneficii, Turcescule! Ai fost și colonel, ai fost și candidat la Primăria Generală a Capitalei, și deputat în Parlamentul României, fără să ai vreun merit ori performanțe care să te recomande. Doar combinații subterane…

De aia te-ai dus probabil și la Măciuca: doar-doar o ieși ceva pentru alegerile din 2024! O dregătorie, un mandat, ceva… Evident, unul AUR-it, că doar nu te-ai dus la nunta Scufiței Roșii!

Îl doare la bască pe acoperitul Turcescu…

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Colonelul Turcescu reacționează printr-o diversiune după ce Societatea Timișoara i-a retras premiul din 2005

* „Cârtițele” AUR din presă: Ciutacu, Turcescu, Dan Diaconescu. Cei trei au participat la paranghelia propagandistică a lui George Simion, susținută grețos de RTV

* „Săgețile” Rusiei s-au întâlnit la Măciuca: extremistul Simion a fost cununat religios de anarhistul Teodosie, „tămâiați” de propagandistul Ciutacu

Gândacii din gura lui Simion și greierii din capul lui Daea – despre un „fake” din galeria propagandei RoExit

* În 10 luni de guvernare PSD-PNL, pensiile speciale au crescut în medie cu 438 de lei, iar cele obișnuite cu 3 lei, anunță Cătălin Drulă (USR)

* „Dinastia Piedone”: PSD ar susține beizadeaua primarului pușcăriaș să-i ia locul acestuia în fruntea Sectorului 5! Tatăl și fiul sunt, de fapt, pionii oligarhului Dan Voiculescu

* Istoricul Armand Goșu: „Politic și administrativ, suntem undeva în fundul Evului Mediu. Vin occidentalii la noi cu sacii de bani și ne bat la ușă, «Hai, modernizați-vă!», și senzația e că elita politică românească nu e acasă“

* Translatorul lui Gorbaciov: „A murit șocat și năucit, devastat emoțional și psihologic” de războiul pornit de Putin în Ucraina

* Sfârșitul fără glorie al comandantului putinist Akbolatov: „A murit alergând ca o găină cu capul rupt”

* „A căzut” de la fereastră și directorul LukOil, oligarhul Maganov, care criticase deschis invadarea Ucrainei

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here