Secretarul general al PNL: „E timpul ca USR-PLUS să dovedească, în sfârșit, maturitate politică. Doar Dragnea și-a torpilat două guverne cu moțiuni de cenzură”

5
2373
Robert Sighiartău

Deputatul Robert Sighiartău (32 de ani), secretarul general al PNL, a transmis joi, prin Facebook, un apel-avertisment către partenerii de guvernare de la USR-PLUS. Sighiartău se află la al doilea mandat de deputat și este susținător al premierului Florin Cîțu.

„E timpul ca USR-PLUS să dovedească, în sfârșit, maturitate politică și responsabilitate față de toți românii. Doar Dragnea și-a torpilat două guverne cu moțiuni de cenzură. Vrea USR-PLUS să repete, în Parlament, experimentul lui Dragnea alături de foștii locotenenți ai acestuia?”, scrie secretarul general al PNL.

Apelul lui Robert Sighiartău

„Suntem alături de premierul Florin Cîțu, care trebuie susținut pentru dezvoltarea și modernizarea fiecărui loc din România!

Aceasta este miza acum și în următorii ani.

Este timpul ca partenerii de la USR-PLUS să arate că le pasă de toate comunitățile locale ale României, că pentru ei dezvoltarea, modernizarea și reformele nu sunt doar pretexte și simple teorii îndărătul cărora se ascund interese politice meschine.

E timpul ca USR-PLUS să dovedească, în sfârșit, maturitate politică și responsabilitate față de toți românii. Doar Dragnea și-a torpilat două guverne cu moțiuni de cenzură. Vrea USR-PLUS să repete, în Parlament, experimentul lui Dragnea alături de foștii locotenenți ai acestuia? Așa înțelege USR-PLUS dezvoltarea, modernizarea și reformele? Cred că mai sunt lideri și politicieni cu rațiune în USR-PLUS care să oprească deriva partenerilor noștri pe un drum al aventurii politice păguboase pentru țară.

Românii se așteaptă la seriozitate și la măsuri concrete, care să le aducă o infrastructură mai bună, dezvoltare și un nivel de trai mai ridicat. Este exact ce au făcut mulți primari liberali în comunitățile pe care le conduc. Și exact ce trebuie să facă acest guvern.

De aceea, premierul Cîțu are tot sprijinul nostru și trebuie să continue, cu curaj și determinare, îndeplinirea angajamentelor privind dezvoltarea întregii Românii.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Domnul Cîțu și-a făcut harakiri

* Clotilde Armand despre Cîțu: „Mizerabil și mișelesc gest”. Către Iohannis: „Domnule Președinte, ați greșit! Dvs. sunteți problema!”

* Orban: „Am fost informat la alibi de revocarea lui Stelian Ion, prin SMS, cu două minute înainte de declarația premierului. Nu putem arunca România în ghearele PSD“

Dan Barna: „Florin Cîțu nu poate conduce nimic. E mai rău decât Dragnea. Ia decizii noaptea ca hoții. Trebuie să plece!”

VIDEO. Al doilea ministru USR-PLUS dat afară din guvern de premierul Cîțu: Stelian Ion de la Justiție! Război total, coaliția e în aer

Bilanț rușinos al Secției Speciale: 7 procurori au făcut doar 5 rechizitorii în 3 ani, dar au blocat 6.465 de dosare! „Moftul lui Dragnea” ne-a costat peste 4,5 milioane de euro și încurajarea corupției în justiție

Încă un dosar pentru Dragnea! Vacanțe exotice în Qatar, Maldive, Bali și Caraibe, alături de concubina Irina, pe banii PSD – subvenție de la stat

Senatorul Bodog (PSD), trimis în judecată de DNA. Ca ministru, a falsificat semnături pentru ca o consilieră a sa să ia leafă de la stat fără a trece pe la serviciu

A dispărut un dosar cu probe esențiale în procesul beizadelei Victoraș Micula

* O doctoriță, soția unui antrenor de fotbal, a eliberat certificate de vaccinare false pentru toată echipa! Apoi a și decontat, luând bani de la Casa de Asigurări

5 COMENTARII

 1. Imaturitatea vine de la împărţirea banilor către primării cu riscul de a se schimba doar bordurile câtă vreme legislaţia anticorupţie e cea lăsată de Dragnea. Mesajul PNL-Cîţu către Occident: nu vrem în Schengen! Din afară, nu poate fi interpretată situaţia din România decât ca o continuare a mutilării justiţiei, începută de coaliţia PSD-ALDE, sprijinită tot de UDMR.

 2. Dom’leee… PASTOR (neo-protestant) Robert Sighiartău… TE AUDE-și-BATE DUMNEZEU, „frate”!!!

  Și dumneata ești o… (MAREEE!!!) DEZAMĂGIRE: O SĂ-ȚI RUPI GÂTU'(-POLITIC) ODATĂ CU Cîțu!!!
  (PĂCAT…)

  • Apropo de acuzația de IMATURITATE adresată U.S.R.-P.L.U.S.: păiii…, și DACĂ ar fi așaaa…, eiii… CHIAR AU O SCUZĂ (!!!), pentru că s-au înființat… ABIA în 2016 (iar P.L.U.S…. chiar mai recent!!!) șiii… sunt pentru PRIMA OARĂ la guvernare!!!

   Daaa’…, P.N.L. (FOST șiii… PARTE din ODIOASA U.S.L.!!!) CÂND SE (MAIII…) MATURIZEAZĂ, ODATĂĂĂĂ…, că s-a REconstituit ÎNCĂ dinnn… (IANUARIE!) 1990 (!!!) baaa… a mai și fost de vreo câteva ori la guvernare (între 2006-2008 chiar… SINGUR!!!), aiiii…???!

   Domnule PASTOR, NU mai aruncați vorbe careee… SE REÎNTORC CA UN BUMERANG ÎMPOTRIVA VOASTRĂ, șiii… VĂ LOVESC!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here