Scrisoare către Călin Georgescu, farul călăuzitor al huliganilor, analfabeților și infractorilor din AUR

7
6518
Călin Georgescu - George Simion

Domnule Călin Georgescu, într-o pauză de închinăciune la icoana Moscovei, vegheat de tabloul lui putin, explicați-ne cum v-ați transformat dintr-un dușman al „promovării maligne a incompetenței” într-un apărător și idol al huliganilor, analfabeților și infractorilor din AUR! Îi meritați, vă merită.

Ce-ați spus în 2013 la Nașul TV? Mai țineți minte, domnule Călin Georgescu? Acele bazaconii care vă revelau încă de atunci caracterul dubios, în spatele unui paravan demagogic?

Haideți să vă reamintesc: „Noi am fost în primul rând într-o criză de încredere de foarte mult timp, și peste toate s-a așezat de 23 de ani cea mai teribilă boală cronică a acestei țări, și anume deprofesionalizarea ei. Eu consider că tema de fond este promovarea malignă a incompetenței și cred că și corupția în țara asta este incompetentă. Noroc că este depășită în incompetență de anticorupție. România este în acest moment o țară condamnată la neputință, pentru a fi exportată”.

„Nașul” Radu Moraru v-a aprobat ideile aproape fără să crâcnească. Și-a mișcat capul doar de sus în jos și invers. Era fascinat de vorbele dvs. Dar acum, la distanță de 9 ani, ce-ați făcut? Ați uitat de acea temă de fond, care era „promovarea malignă a incompetenței”, dar și de „cea mai teribilă boală a acestei țări, și anume deprofesionalizarea ei”, și ați plonjat direct în partidul „șoșocarilor” huligani, analfabeți și infractori din AUR!

Ce schimbare, nu? Acum, sunteți și dvs. un „șoșocar”. Al doilea mare „șoșocar” al țării, după expulzata Diana Iovanovici Șoșoacă. Și ea era în trecut cu „dreptatea” în mână. I-a susținut chiar cu frenezie pe cei din #Rezist și USR, ponegrindu-i pe capii Bisericii Ortodoxe și pe creștinii care pupă moaștele la sărbători. Apoi a trecut brusc de partea celor pe care i-a scuipat. Ea rămâne prima „șoșocară” a neamului, fiindcă e inițiatoarea curentului. Iar dvs. o urmați îndeaproape într-ale „șoșocărelilor”.

Odată ce-ați acceptat să fiți președintele de onoare al AUR („onoare” este un cuvânt total nepotrivit pentru acest partid, pare mai degrabă un antonim), sunteți de acord și cu ceea ce se petrece acolo. Adică, susțineți și huliganismul lui George Simion, misoginismul lui Sorin Lavric, analfabetismul lui Călin-Constantin Balabașciuc, barbarismul lui Ringo Dămureanu, monstruozitatea lui Nicolae Roman.

Să-i prezentăm pe scurt pe „experții șoșocari” în care vă puneți mari speranțe, dacă veți deveni premierul României.

George Simion (35 de ani, copreședinte AUR) – expert în xenofobie, huliganism, aruncări de petarde și fumigene. Pe durata meciului dintre România și Spania, Simion și derbedeii lui din facțiunea „Uniți sub tricolor” au scandat mizerii împotriva Ungariei. S-au folosit și materiale pirotehnice în timpul momentului de reculegere dedicat fiicei antrenorului Luis Enrique, care a murit la vârsta de 9 ani din cauza unei boli incurabile. UEFA a amendat FRF și a obligat naționala României să evolueze fără spectatori în compania Norvegiei, în 2019. Iar asta ne-a costat inclusiv pe gazon, nu doar la pușculiță.

Sorin Lavric (54 de ani, președintele Senatului AUR) – expert în misoginism. A fost dat afară din Uniunea Scriitorilor din România în 2020, după ce a publicat în revista „România literară” fragmente jignitoare la adresa femeilor, din cartea sa „Decoct de femeie”.

Călin-Constantin Balabașciuc (25 de ani, deputat AUR) – expert în analfabetism. N-a știut să articuleze două cuvinte la depunerea jurământului, punând totul pe seama emoțiilor. A scris pe profilul său de pe site-ul Camerei Deputaților că are cabinet parlamentar în Călărași, județul Constanța. Foști colegi de-ai lui Balabașciuc susțin că actualul deputat AUR a rămas repetent și a renunțat la studii.

Ringo Dămureanu (48 de ani, deputat AUR) – expert în loviri și amenzi penale. În 2000, el a primit o amendă penală pentru lovire, în cuantum de un milion de lei vechi.

Nicolae Roman (65 de ani, deputat AUR) – expert în reprimări sângeroase. A fost acuzat că a tras în oameni la Revoluția din Decembrie 1989. Jurnalistul Mălin Bot, revoluționarul Marian Moroșanu „Ceaușescu” și cei din USR au susținut că Roman a fost implicat în mecanismul criminal al reprimării Revoluției de la Timișoara. Roman i-a acționat în judecată, dar a pierdut procesul.

Știți unde ați arunca România cu acești „experți”? Într-un nou univers, la fel de malefic precum cel din Cecenia. Pe-acolo am fi cu toții, pentru că nici dvs. nu sunteți mai presus ca ei. Mai contează că ați fost preț de 15 ani expert în cadrul structurilor ONU, că ați condus Centrul Național pentru Dezvoltare Durabilă, că ați ocupat funcția de secretar general în Ministerul Mediului, dacă sunteți președintele de onoare al unui partid extremist, anarhist, anti-european, anti-vaccinist?

Apropo, ce fel de proiecte de țară veți mai susține, în afară de cel cu o sută de kile de petarde pe cap de locuitor și de cel cu săparea de șanțuri pe „flancul estic” al României? Proteste la fiecare sărbătoare, așa cum ne-au obișnuit „șoșocarii” bezmetici din AUR? Asalturi asupra instituțiilor statului, culminând cu perturbarea programului în defavoarea cetățenilor și cu tulburarea liniștii publice?

P. S. Dacă n-ar fi apărut scandalul în presă, ar fi fost acum în echipa dvs. și interlopul orădean Mihai Lasca (fost deputat AUR), cel acuzat de DIICOT încă din 2018 că făcea trafic de persoane, având pe deasupra și condamnări pentru acte de violență.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Rusofilul Călin Georgescu, instalat președinte onorific al AUR. Vrea să ne scoată din NATO și din UE. A fost promovat intens de Sputnik și de Dan Puric

AUR face liste negre cu presa indezirabilă și își incită ultrașii să „se implice”. Un deputat AUR îi numește pe jurnaliști „cozi de topor”

Șoșoacă, trompeta Rusiei: „România ar trebui să joace cartea neutralității. Nu avem nevoie ca NATO să-și aducă toate mașinăriile și invențiile să le încerce pe români“

* VIDEO. Bestia PNL de la Mogoșoaia, către o consilieră USR: „Chiar dacă fac 7-8-10 ani de pușcărie, vă las în căruț cu rotile!”

Fiul baronului Buzatu, numit secretar de stat de premierul Ciucă. Acum, toată familia de PSD-iști e „pe funcții” la vârful statului român

*13 noi mituri legate de vaccinarea anti-Covid

* PNL plătește 100.000 de euro pe lună, pentru „propagandă”, firmei unui PSD-ist din rețeaua Ghiță-Vîntu, anti-european, anti-vaccinist și anti-iohannist

Răspunsul năprasnic al NATO către Putin: „Rusia să-și retragă trupele din Ucraina, Georgia și Moldova”, unde nu le-a chemat nimeni!

 * „Căcăcioasa stângă radicală europeană trădează din nou. În 1939, socialiștii francezi se întrebau: de ce să murim pentru Polonia? În anul următor, Hitler se plimba triumfător prin Paris“

Cum pot fi concediați angajații STB. La ce riscuri s-au expus prin continuarea grevei după ce a fost declarată ilegală de instanță

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (75) / Drumul cel mai scurt e spre arest

7 COMENTARII

  1. Ipocritii astia trebuiau sa inceapa „curatenia” cu ei si cu Parlamentul Romaniei, pentru ca e plin de imbecili! Lor le place „libertatea” estica, a la Putin, Erdogan sau Xi. Nici pe „marea avocata” Printesa Bezmetica n-am mai vazut-o, in ultima perioada, la televiziunile „dezirabile”, creatoare de rahat aruncat in ventilator, Latrina3 si GhitaTV! S-o fi saturat de amenzile primite sau e la „scoala de vara”, la Moscova?

  2. Ca întotdeauna, domnule Hubali, text ireproșabil. Domnul Lavric mai are o meteahnă: iubește legionarismul și pe legionari. I-am lăsat atunci în ’90 pe toți comuniștii și securiștii să întineze sângele tinerilor curajoși, morți cu speranță.. Și niște nemernici din rândul lor își bat joc și azi de pălmașul român. De la portofelul lor doldora de plin și de la stomacul lor sătul nu vor înțelege în veci sărăcia și viata noastră amărâtă.
    Trebuie să ne recâștigăm demnitatea din mâinile acestor conducători nedemni și hăprăreți. Curaj români! O putem face iarăși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here