luni, aprilie 15, 2024
AcasăMoravuriScandalul iscat de actuala soție a lui Petre Roman, în ziua morții...

Scandalul iscat de actuala soție a lui Petre Roman, în ziua morții Mioarei Roman. Au dispărut „Trăiască dragostea!” și „Dragobete, sărută fetele cu iubire!”

-

O teribilă inadecvare a făcut ca în jurul lui Petre Roman să se creeze o situație stânjenitoare. Fosta soție a acestuia, Mioara Roman, a murit în noaptea de joi spre vineri (în jurul orei 1.00), iar vineri dimineață, actuala soție a fostului prim-ministru, Silvia Chifiriuc, a făcut o postare nepotrivită pe Facebook. Două fraze-cheie au dispărut în urma reacțiilor virulente ale cititorilor.

Mioara Roman (83 de ani) a murit vineri, în jurul orei 1.00 – așadar, puțin după miezul nopții –, în azilul de la Snagov în care și-a dus traiul în ultima vreme.

După aproape 8 ore, la 8.33, Silvia Chifiriuc (52 de ani), actuala soție a lui Petre Roman (77 de ani), a postat pe Facebook un mesaj de Dragobete. E neclar dacă în acel moment ea aflase vestea morții predecesoarei sale în viața fiului lui Walter Roman.

Mesajul este nepotrivit într-un asemenea moment, într-o asemenea conjunctură. Mai ales finalul, „Trăiască dragostea!”, intra în coliziune cu moartea Mioarei Roman.

- Advertisement -

Din postarea Silviei Chifiriuc lipsea orice referire la moartea Mioarei Roman – atât de dimineață, cât și în restul zilei.

Petre Roman a divorțat de Mioara Roman (fostă Georgescu, fostă Zilahy) în anul 2007, iar doi ani mai târziu, în 2009, fostul premier al României s-a căsătorit cu cântăreața de muzică ușoară Silvia Chifiriuc.

Născută pe data de 19 aprilie 1940, Mioara Roman era fiica diplomatului comunist Ion Georgescu. Ea a fost căsătorită de două ori: prima dată cu Iosif Zilahy (timp de 12 ani), apoi cu Petre Roman (timp de 33 de ani), cel care avea să dețină funcția de prim-ministru în guvernul-marionetă al sovieticilor în perioada decembrie 1989 – septembre 1991. Petre Roman este fiul kominternistului bolșevic Walter Roman.

- Advertisement -

Mesajul neinspirat publicat de Silvia Chifiriuc

„Mâine, pe 24 februarie, sărbătorim ziua iubirii! Dragobete, se spune, este patronul dragostei, al îndrăgostiților, care în această zi își înnoiesc sentimentele de dragoste ca să fie trainice până la anul următor.

Suflete îndrăgostite, să fiți împreună neclintit, fiindcă numai așa vine binele și fuge răul! Dragobete, sărută fetele cu iubire! Trăiască dragostea!”

După ce mulți cititori au criticat-o dur pentru că nu ține cont de moartea predecesoarei sale în viața lui Petre Roman, Silvia Chifiriuc a șters ultimele două îndemnuri, care sunau cinic: „Dragobete, sărută fetele cu iubire!” și mai ales „Trăiască dragostea!”.

Mai mult, ea a adăugat o frază la deschidere: „Cu ocazia zilei de Dragobete, am filmat la o frumoasă emisiune de la Etno Tv. Se difuzează în seara de 23 februarie, de la orele 20.00”.

Niciun cuvânt de condoleanțe pentru fosta soție a bărbățelului ei tomnatic. În schimb, un ghiveci de emoticoane…

Mesaje critice: „Nu ești în doliu… Puțin respect, tanti!”

Cititorii i-au scris mesaje aspre Silviei Chifiriuc, până când cântăreața a șters și a blocat multe dintre acestea.

  • „Și Mioara Roman sărbătorește mâine… Să nu zici că nu ai aflat… după câteva ore, asta postezi? Lipsă de empatie și de bun-simț!”
  • „Nu ești în doliu… Puțin respect, tanti!”
  • „Iubirea coincide cu moartea Mioarei Roman.”
  • „Puțină decență nu strică. N-ai aflat că d-na Mioara Roman a trecut astăzi în neființă?!”
  • „Dânsa a fost profund afectată de divorț, spunând: «Am pierdut tot, viața personală, cariera…». Și nu uita, fericirea nu se clădește pe nefericirea unei femei părăsite.”

Anunț pentru cei care vor să-și ia rămas bun de la Mioara Roman

  • Va fi depusă duminică, 25 februarie, la ora 14.00, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou (str. Cavafii Vechi, nr. 6).
  • Slujba de înmormântare va avea loc la aceeași biserică luni, 26 februarie, de la ora 14.00.
  • Înmormântarea va avea loc imediat după slujbă, la cimitirul Reînvierea (str. Reînvierii, nr. 4).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

PSD-istul Ciolacu și ambasadorul rus Kuzmin îl atacă în haită pe șeful Armatei române. Amândoi pretind că nici vorbă ca Rusia să fie vreun pericol pentru România

„N-aș bombarda Polonia acum, i-aș lovi pe români. Știți de ce? Au devenit prea aroganți. I-aș pune la locul lor“. Discuții în direct, la principalul talk-show de la Rossia 1

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Boarfele dornice de parvenire nu au sentimente ca empatia..de jena nici nu mai vorbesc..nu-i vorba,nici tomnaticul responsabil alaturi de bolsevicul ilici de mineriadele cele mai groaznice de dupa razboi nu are acest sentiment ..de jena ,ca celalalt,de empatie,sigur nu stie ce inseamna! Un criminal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -