luni, aprilie 15, 2024
AcasăNewsȘi Pavelescu e acuzat, de noua conducere a PNȚCD, că a participat...

Și Pavelescu e acuzat, de noua conducere a PNȚCD, că a participat prin impostură la Conferința suveraniștilor europeni!

-

Românii au reușit să se acopere de un ridicol fără margini și la Conferința de la Madrid a partidelor suveraniste și de extremă dreapta din Europa, desfășurată în weekendul trecut. La câteva zile după Conferință s-a descoperit că unicul reprezentant al țării noastre s-a aflat acolo printr-o impostură, iar cel de-al doilea român a vrut să intre tot printr-o minciună, dar a fost depistat la timp și azvârlit pe scările hotelului.

Țara noastră a fost reprezentată la conferință de avocatul Aurelian Pavelescu. Acesta le-a spus organizatorilor de la VOX (partid spaniol de extremă dreaptă) că reprezintă PNȚCD – azi un partid-fantomă, despre care nu se mai știe cam nimic. Însă secretariatul PNȚCD a dat vineri un comunicat în care anunță că Aurelian Pavelescu s-a reprezentat, de fapt, doar pe el, pentru că nu mai e membru de partid după ce, în decembrie 2020, a candidat pe listele Partidului Ecologist Român (PER)!

În comunicările oficiale ale organizatorilor Conferinței de la Madrid se scrie însă că Aurelian Pavelescu a reprezențat PNȚCD – ceea ce înseamnă că acesta li s-a prezentat astfel gazdelor, reușind cumva să le inducă în eroare.

Comunicatul secretariatului PNȚCD trimis G4Media.ro, după ce presa a dat informația că Aurelian Pavelescu a reprezentat partidul la Madrid: „Având în vedere articolul publicat de către dumneavoastră în data de astazi, 3 februarie 2022, sub semnătura domnului Dan Tăpălagă, Partidul Național Țărănesc – Creștin Democrat dorește să vă informeze despre faptul că domnul Aurelian Pavelescu nu mai este președintele partidului, ca urmare a candidaturii la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie 2020, pe listele Partidului Ecologist Român. Această candidatură aduce de la sine o demisie de drept din partid, stabilită de legea partidelor politice prin Articolul 8, Aliniat 2, cât și de statutul partidului. Aurelian Pavelescu împreună cu fostul prim-vicepreședinte George Rizescu, prin candidaturile lor pe listele altui partid politic, au lăsat partidul inert și fără conducere. In situația dată, 1/3 dintre organizațiile partidului s-au reunit și au stabilit o nouă conducere a partidului, a cărei înscriere este în curs de soluționare. Pe rolul instanțelor de judecată se desfășoară procese de soluționare a problemelor din interiorul partidului. Având în vedere cele prezentate mai sus, domnul Pavelescu a participat ca persoană fizică la acest summit, în condițiile în care nu a avut niciun mandat de a reprezenta partidul, dânsul nefiind membru al partidului“.

- Advertisement -

În aceste împrejurări, și mai ridicolă este situația lui George Simion, liderul AUR aruncat pe scările hotelului din Madrid de jandarmi după ce a fost prins că încearcă să se strecoare ilegal la Conferință! Simion a pândit mai întâi pe holuri și a reușit să facă o poză cu unul din liderii VOX (partidul organizator), apoi a postat-o pe Twitter, scriind că e prieten cu acesta, că a participat la Conferință, că a semnat declarația comună și că l-a invitat la un eveniment organizat de AUR, în februarie, la București.

Apoi, fostul lider de galerie a încercat să se strecoare la lucrări dându-se drept secretarul lui Aurelian Pavelescu! Dacă avocatul a reușit să înșele vigilența organizatorilor, în schimb Simion a fost descoperit, înșfăcat de jandarmi și dat afară din hotel. „Este prima dată când se întâmplă așa ceva în istoria noastră politică“, sunt siderați organizatorii spanioli de la VOX.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

George Simion a fost luat pe sus de jandarmii spanioli și aruncat în stradă, după ce a încercat să intre cu forța la Conferința suveraniștilor europeni

* Minciunile lui George Simion i-au șocat până și pe suveraniștii europeni, care l-au dat afară din hotel. Liderul AUR pretindea că a semnat un document la care n-a avut acces!

Vîntu îl face praf pe Călin Georgescu: “Dobitocul ăla nu are cunoştinţe elementare”

* Scandal uriaș în USR. Cioloș amenință cu demisia și cu reînființarea PLUS, Barna îi răspunde dur: „Să arunci partidul în aer acum e iresponsabil“

Orban către Cîțu: „Băi, nesimțitule!”. În ședința solemnă a Parlamentului, la 15 ani de la aderarea României la UE, Cîțu le-a dat cuvântul Dianei Șoșoacă și la 3 AUR-iști, nu și lui Orban

Arșinel era director deși lua pensie de handicap de gradul 2, care presupune „pierderea totală a capacității de muncă”!

Aristotel Căncescu – 7 ani și 10 luni de închisoare, pentru corupție. Sentință definitivă, fostul baron liberal e deja în arest

Încă o condamnare pentru Mazăre și Strutinsky: câte 5 ani pentru fapte de corupție. Au de plătit și aproape 7 milioane de lei

Prostie bubuitoare: PNL-ista Violeta Vijulie crede că, la 95 de ani, regina Marii Britanii bea zilnic 5-6 „cupe de vin românesc”, care are „energii pozitive nemaiîntâlnite”, datorită „solului binecuvântat”! Prințul Charles a învățat-o să tragă la măsea!!!

SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (79) / „Iliescu şi Militaru or să ne termine!”

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -