Răzvan Ştefănescu („M..E PSD”), atac la „baronul” Diasporei Europene: „Separă Diaspora de români”. Marius Mocan: „Nu suntem curioşi de el”

8
5172

Aflat în turneu prin România pentru a strânge cele 100.000 de semnături necesare candidaturii sale ca independent la alegerile europarlamentare, Răzvan Ştefănescu („M..E PSD”) a lansat un atac dur la adresa lui Mario Mocan, liderul grupului Diaspora Europeană.

Ştefănescu l-a făcut „baron” pe Mocan pe motiv că i-a fost blocat accesul la comunicare cu membrii grupului Diaspora Europeană, care îl susţine pe un alt candidat la europarlamentare: George Simion.

La solicitarea ziaristii.com de a răspunde atacului, Mario Mocan nu a dorit să comenteze prea multe. „Nu suntem curioşi de el. Nu suntem curioşi de ce zice”, a fost singura sa reacţie.

Redăm mai jos postarea integrală a lui Răzvan Ştefănescu:

„Bună ziua prieteni !!!
Campania mea de strângere de semnături sa derulat în ultima perioadă cu sloganul ,FI INDEPENDENT și nu DEPENDENT’ . Cu toate acestea în nenumărate rânduri am încercat să iau legătura pe platformele sociale DIASPORA EUROPEANĂ , DIASPORA EUROPEANĂ SPANIA samd, cu intenția de a discuta și a-mi cunoaște compatrioții, plecați la muncă, goniți din țară de nevoi ca și mine. ADMINISTRATORII GRUPURILOR nu numai că mi-au blocat accesul și posibilitatea de înscriere, ba mai mult de atât nu permit accesul în grup niciunui candidat deoarece din postările lor rezultă faptul că susțin un singur candidat respectiv GEORGE SIMION. Promovarea unei persoane este normală însă nu înțeleg dacă decizia ca alți candidați să nu poată fi promovați aparține zecilor de mii de membrii, în totalitate sau există un monopol impus de interese, care din punctul meu de vedere nu sunt democratice și separă Diaspora de restul Românilor. În cazul în care ați uitat sunteți tot ROMÂNI și luptăm pentru aceiași ROMÂNIE.
AVIZ ,BARONULUI ‘ MARIO MOCAN.

8 COMENTARII

 1. Razvane, sa ti amintesc faptul ca ai fost pe grup pana anul trecut cam prin toamna, insa ai fost eliminat din cauza comentariilorurate si jognitoare la adresa noastra. De ce crezi ca ar trebui sa acceptam ca cineva care ne jigneste sa fie primit inapoi? Cat despre pe cine sustinem la europarlamentare, este absolut treaba noastra, nu ai cum sa vii la noi acasa si sa ne spui ce sa facem. Succes in drumul tau insa noi credem ca e nevoie de mai mult decat ” m..e psd ” ca sa fim reprezentati. A fost o buna palma data pad ului dar nu putem ramane la stadiul de gluma. Fii mai cerebral si vezi ti de drum, nu ne purta grija!

  • Zise un gunoi ca tine o voma de balega rosie un „roman” in slujba bestiilor PSD-ALDE. Hai siktir troll PSD-ALDE platit de criminalul Putin. La IML Bucuresti au sosit sertare frigorifice noi pt trolli ca tine. Cum voi sunteti consumabile pt Putin cu siguranta veti pleca in calatoria voastra spre stele de la Crematoriul Cenusa….Siktir, voma de balega rosie!

   • Salutare Răzvan. Și eu am fost pe grup, am fost dat afară pentru câteva zile că am cerut să accepte niște publicați din partea mea cu Mălin Bot, am vorbit cu o fată să accepte dar ea pe lângă asta a zis baronului acestui grup ca i-am cerut să accepte că pe un ordin…. În fine a venit baronul și mă pedepsit că pe un copil…. Hahaha bine că nu m-a pus la colț în genunchi…. Le-a căzut rău că le-am spus că că pe diaspora îi că în „mafie” dacă nu ești cu ei sau cu cine spune baronul Mario nu ai voie să-ți spui opinia ta despre alți simpatizanți pe grupul lor…. Adică ceva ca în comunism sau președintele…. Succes

 2. Ce-aveti, mai frate, e loc pentru toti sub soare, si-n Romania, dusmanul este in alta parte! Ia uniti-va, si terminati cu disputele, ca draknea se bucura, mizerabilul, daca va certati!

 3. E foarte important cine reprezintă mâine Diaspora. Diaspora face parte din poporul român care prin vot cere reprezentare şi legea să funcționeze în fiecare stat unde românii sunt locați. Deschideți bine ochii. Dacă vedeți lucrurile altfel decât ei, dați votul celor care sunt aproade de miezul de adevăr peren de care America are nevoie. Legea Mafiei italiene a căzut. Pentru că Mafia italiană a fost asasinată devreme de Sicurezza Militare în anul 2018. Fiecare român are drepturi şi obligații în Italia. Veți forma o comunitate şi veți plăti taxele. Orice stat normal are taxe şi valori umane. Fiți păstrători ai binelui supus valorii. Nu ascultați de principii cu spețe neumane.

  Alegeți nume care vă respectă!
  Alegeți nume care se implică!
  Alegeți nume care există fizic!

  11 Martie 2019 ora 12:00

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here