Rareș Bogdan i-a dat mesaj nocturn lui George Simion: „Trebuie să vorbim!”. Liderul AUR: „Eu nu răspund noaptea la telefon”

5
8736
Rareș Bogdan i s-a plâns lui Ciutacu de faptul că George Simion i-ar fi hărțuit părinții. Liderul AUR spune că a fost doar la Ocna Mureș, să vorbească despre falimentarea combinatului

Rareș Bogdan, europarlamentar și prim-vicepreședinte PNL, i-a trimis mesaj „la miezul nopții” lui George Simion, deputat și copreședinte AUR: „Trebuie să vorbim!”. Se pare că liderul liberal ar fi fost deranjat de faptul că Simion „s-ar fi luat” de familia sa, mergând chiar în orașul natal al lui fostului moderator TV, Ocna Mureș (județul Alba). Liderul AUR spune însă că n-a fost la casa părinților lui Rareș Bogdan, ci a vorbit cu localnicii supărați că tatăl politicianului liberal „a distrus combinatul de la Ocna Mureș”.

Întreaga poveste a ieșit la iveală miercuri seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu. Sesizat de Rareș Bogdan, moderatorul i-a reproșat lui George Simion faptul că „merge pe la casele și familiile unor politicieni”.

Ciutacu a supralicitat, afirmând că liderul AUR face acum ce făceau „inchizitorii #Rezist”, care i-ar fi urmărit și „persecutat” pe politicieni (în fapt, lui Dragnea, Dan Voiculescu și celorlalți li se puneau întrebări firești privitoare la infracțiunile pe care le comiseseră).

Victor Ciutacu l-a atenționat pe Simion cu privire la expediția sa în Ocna Mureș: „Rareș Bogdan ne-a transmis că, dacă aveți ceva de rezolvat politic, trebuie s-o faceți cu el, nu cu familia lui, argument care și mie mi se pare foarte normal!”.

George Simion i-a replicat: „M-a sunat… Mi-a dat mesaj la 12 noaptea – «Trebuie să vorbim!». Eu noaptea nu răspund la telefon. Să intre aici, în direct, cu noi, dacă vrea s-o rezolvăm!”.

Copreședintele AUR a precizat că n-a mers la casa părinților lui Rareș Bogdan, dar a vorbit cu „oamenii din localitate, care sunt supărați pentru că tatăl politicianului liberal a distrus combinatul din Ocna Mureș, iar acum sunt nevoiți să muncească prin străinătate. Eu m-am dus să mă întâlnesc cu oamenii, să arăt cine a fost tatăl lui Rareș Bogdan și de ce locuitorii îl acuză că a distrus fabrica (…) Rareș Bogdan de ce minte, de ce zice că e din Cluj și nu din Ocna Mureș? Să intre aici, în direct, cu noi! I-a mințit pe oameni că taie pensiile speciale. Nu are curaj să intre în direct cu mine, de aia am fost la el acasă, în oraș! (…) Mi-a transmis printr-un prieten că o să am probleme cu el. Păi, asta sună a amenințare!“.

Adevăruri și legende despre Ioan Bogdan

Tatăl lui Rareș Bogdan este Ioan Bogdan, fostul director general al Combinatui de produse sodice din Ocna Mureș. Combinatul a funcționat fără întrerupere peste 100 de ani, trecând peste cele două războaie mondiale, destrămarea Austro-Ungariei, includerea în România Mare și perioada comunistă, dar a dat faliment în capitalismul post-comunist, sub conducerea lui Ioan Bogdan. A ajuns la fier vechi.

Ioan Bogdan a fost membru PDSR (actualul PSD), consilier local în 1996. Cotidianul.ro susține că tatăl lui Rareș Bogdan avea o relație privilegiată cu PSD-istul Ioan Rus, fost ministru de Interne.

Klaus Iohannis între fiu (Rareș Bogdan) și tată (Ioan Bogdan)

În 1980, UPSOM (acronimul combinatului din Ocna Mureș) avea 2.700 de angajați. Cu Ioan Bogdan la conducere, înainte să dea faliment oficial, ajunsese la câteva zeci. După faliment, tatăl lui Rareș Bogdan a fost promovat director general al Parcului Industrial ridicat pe locul fostei intreprinderi.

Într-o confesiune pentru Cotidianul.ro, fostul lider de sindicat al fabricii, Dănuț Fecior, a spus: „Omul ăsta, Ioan Bogdan, a distrus un oraş întreg. Fabrica asta a trecut două războaie mondiale şi nu a fost dată jos nici de ghiulea! Problema este că au distrus-o mai mult în interesul lor personal. Au vândut noxele de la calcinatoare şi patentul de la bicarbonat. Vă daţi seama, noi aveam procesarea la «caustică» de 99,9%! Şi acum, Rareş Bogdan se laudă pe la televizor că tată-său a fost mare, deşi el ar merita puşcărie!“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Dîncu zice că PSD și PNL ar putea candida pe liste comune în 2024, precum USL în 2012! „Participăm împreună la alegeri dacă vom câștiga în cultura colaborării”

* Moartea fulgerătoare a lui David Sassoli, președintele Parlamentului European, din cauza unei bacterii. „Democrația a pierdut un campion”

* Roberta Metsola, noua președintă a Parlamentului European, este o susținătoare a mișcării #Rezist din România

Daniel Ghiță (deputat PSD), declarații imbecile: „Hohenzollern, familie degenerată formată din hoți, sperjuri, trădători și criminali” / „A ținut poporul român în sărăcie, nedreptate, abuzuri infinite“

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (59) / Omul care prinde șoareci

* Ce mai face fugarul Mario Iorgulescu. ”Fizic este ciuruit, psihic este la pământ! Decât să stea în Italia ca la un fel de închisoare, ar prefera să vină în țară, să-și asume verdictul justiției”

* Putin le promite și celorlalți dictatori din țările ex-sovietice că-i ajută să rămână la putere în schimbul „alianței” cu Rusia, după modelul Belarus-Kazahstan

* Apelul intelectualilor ruși către Putin: „Dacă nu vom adera la NATO, ne vom transforma într-o provincie a Chinei”

* Surpriză: testul Covid din 16 decembrie al lui Djokovici apare negativ la verificarea făcută de „New York Times” și „Der Spiegel”! Australia investighează acum un fals în declarații al tenismenului sârb

5 COMENTARII

  1. Prin asemenea capuse a fost distrusa toata industria de dinainte de ’89. Fie au facut firme capuse pe linga o fabrica deturnind profitul inspre firma capusa, fie au luat mita de la concurenta sa falimenteze o anumita capacitate productiva.
    Si ne mai intrebam acum e unde brusc caracterul de lichea al lui Rares B. si de unde brusca atractie inspre mafia PSD. De fapt nu a fost alfel niciodata ci doar s-a folosit de discurul anti-PSD pentru a cistiga audienta.
    Ce se naste din pisica soareci maninca. Nu neaparat ca transmisie genetica ci ca transmisie a unor ”valori” dinspre cei ce te educa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here