Rareş Bogdan, chemat printr-o scrisoare deschisă să preia şefia PNL Bucureşti

4
1730

Peste 600 de membri ai PNL București, din toate forurile statutare ale partidului, îi trimit o scrisoare deschisă europarlamentarului Rareș Bogdan prin care îi cer să preia conducerea PNL București.

”Domnule Rareș Bogdan,

Vrem să continuăm împreună munca organizației PNL București, care a adus cel mai mare număr de voturi pe care partidul nostru l-a obținut în ultimele cicluri electorale în Capitală. Avem obligația de a duce la bun sfârșit angajamentele pe care ni le-am asumat, ca echipă, în fața bucureștenilor. (…)

Avem încredere în dumneavoastră și în viitorul nostru comun în organizația PNL București!

De aceea vă cerem să nu ne lăsați pradă jocurilor de culise, negocierilor și calculelor generatoare de blaturi și eșecuri. Dorim să continuăm lupta cu PSD, așa cum am făcut-o în ultimii 3 ani: neabătut și fără compromisuri si vrem sa avem sansa de a castiga alegerile in Bucuresti!

Știm că avem în dumneavoastră un garant al integrității, de aceea dorim să fiți liderul organizației PNL București!

Avem nevoie de lideri, nu de șefi vremelnici, impuși pe criterii discutabile, oameni care să sacrifice într-o clipă anii noștri de muncă. Avem nevoie de conducători care se impun prin exemplul personal, nu prin timpul petrecut la ușile sediului central, si total absenți în campanie.

Știm că asta vă doriți și dumneavoastră! De aceea suntem siguri că veți prelua conducerea organizației București, că împreună vom întări echipa noastră, ne vom regrupa și vom continua lupta cinstită pe care ne-am asumat-o.”

Textul integral, AICI

4 COMENTARII

  1. Foarte buna actiune, hai PNL! Si eu sper ca Rares Bogdan sa fie la conducerea organizatiei PNL Bucuresti, pentru ca de ea depinde trendul partidului in Bucuresti, la alegerile din 2020, si sunt convinsa ca e foarte mult de reconstruit, dupa tot felul de blaturi. Ludovic Orban l-a chemat in PNL pe Rares Bogdan, a crezut in el si-l sustine, insa dupa retragerea tuturor presedintilor de organizatii PNL la sectoare si Bucuresti, s-a lasat o liniste suspecta, n-am mai auzit absolut nimic despre subiect.

  2. Ma bucur, mi se pare un pas destept. Sper ca acest om sa capete un sens bine definit in zbaterile lui si, astfel, sa-si canalizeze energiile in mod mult mai constructiv pentru PNL, dar si pentru binele tarii. Doamne-ajuta :)…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here