Rareş Bogdan anunţă că va înfiinţa „celule” europarlamentare româneşti în Diaspora

2
1442

Jurnalistul Rareş Bogdan, aflat pe primul loc al listei de candidaţi a PNL la alegerile europarlamentare, se află într-un turneu în Italia, la invitaţia grupului civic „Diaspora Milano”.

Rareş Bogdan este însoţit şi de jurnalistul Oreste Teodorescu, ambii rămaşi prieteni în ciuda încercării disperate a lui Cozmin Guşă de a rupe legătura lor umană şi profesională, via Realitatea TV.

La Milano, cei doi s-au întâlnit cu românii din capitala Italiei, o ocazie cu care Rareş Bogdan a anunţat că va deschide birouri parlamentare în unele ţări cu comunităţi româneşti puternice din Diaspora: Italia, Spania, Marea Britanie.

Ele vor fi un fel de „celule” de reactivare a spiritului românesc dinspre Diaspora spre România, via Parlamentul European, a mărturisit Rareş Bogdan.

Jurnalistul are o relaţie specială cu românii din emigraţie de pe vremea când modera emisiunea „Jocuri de Putere”, de la Realitatea TV.

Punctul fierbinte a fost 10 august 2018, când emisiunea lui Rareş Bogdan a devenit vârful de lance pentru mediatizarea masacrului organizat de Guvernul Dăncilă, via Jandarmerie, în Piaţa Victoriei, împotriva românilor din Europa veniţi să protesteze la Bucureşti faţă de atacul la statul de drept pus la cale de guvernarea PSD-ALDE.

Sursa foto: Ovidiu Burduşa, Roma

2 COMENTARII

 1. Grupul INFARCTIONAL PSD-ALDE trebuie DISTRUS prin orice mijloace. In momentul in care vor pierde alegerile PSD-ALDE vor spune ca nu recunosc rezultatul acestora. Vor refuza sa pelce de la putere, posibil generand un RAZBOI CIVIL. Este cazul ca noi ce ce iubim democratia si O ROMANIE IN UE si NATO sa ne ORGANIZAM in FORMATIUNI DE AUTOAPARARE – a se vedea modelul polonez, sau cel croat din anii razoiului din fosta inchisoare numita JUGOSLAVIJA. Sunt medic chirurg, fost luptator in HOS si HVO alaturi de foarte multi croati din afara CROATIEI. Sunt gata sa sustin prin cunostiintele mele formarea unor unitati de autoaparare si sa functionez ca chirurg militar. NU VREAU SA IMI VAD COPII TRAIND IN DICTATURA BESTIILOR PSD-ALDE! Sunt gata sa mor pt o ROMANIE PRO-VEST, PRO-AMERICA si ANTI-MOSCOVA! ROMANI INTELEGETI CA SOARTA COPIILOR NOSTRI ESTE IN MAINILE NOASTRE!
  OPOZITIA DUPA CASTIGAREA ALEGERILOR TREBUIE SA FACA UZ de ART. 40 ALIN.2 din CONSTITUTIE: PSD ALDE UDMR scoase IN AFARA LEGII iar TELEVIZIUNILE RTv LATRINA 3 IMPREUNA cu JURNALISTII CARE AU FOST COMPLICI LA DISTRUGEREA STATULUI DE DREPT CONDAMNATI PE VIATA!
  ANDREI CARAMITRU ESTE SINGURUL CARE A CERUT PUSCARIE PT BESTIILE PSD-ALDE….
  ROMANI ESTE TIMPUL SA NE TREZIM!

 2. Rareș Bogdan am o rugăminte la dumneata, nu va mai afișați cu KWI care a fost dovedit împreuna cu nevasta-sa de fals, uz de fals pentru doua case și omu’ nu se lasă merge pe tot felul de recursuri in anulare doar doar vor găsi niște gainari din justiție sa le deadreptate ( la Paștele cailor).
  Nu cred ca dumneata ești cel care dețineți adevarul absolut așa ca lăsați-ne cu aceste postări împreuna cu acest domn căruia ii respect doar funcția dar nu și caracterul și moralitatea de departe ce ar vrea sa fie!
  Așa ca lăsați-l pe Dragnea ca este departe de a fi campionul penalilor când JWI are o gramada de dosare inclusiv cele cu GEG.!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here