luni, februarie 26, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaPutin e obsedat de trădare: șeful laboratorului rusesc pentru rachete hipersonice a...

Putin e obsedat de trădare: șeful laboratorului rusesc pentru rachete hipersonice a fost arestat

-

Dictatorul Vladimir Putin e tot mai obsedat că-l trădează oameni-cheie ai sistemului său de putere. A devenit foarte bănuitor și arestează tot mai mulți cercetători, mai ales din domeniul militar.

Andrei Șipliuk, un important expert rus în domeniul rachetelor hipersonice, a fost arestat sub suspiciunea de trădare, a informat vineri agenția de presă TASS, citată de Reuters.

Potrivit site-ului Institutului de mecanică teoretică și aplicată din Novosibirsk, Andrei Șipliuk conduce laboratorul acestui institut, iar în ultimii ani a coordonat mai multe cercetări privind dezvoltarea sistemelor de rachete hipersonice.

TASS l-a citat pe unul dintre colegii lui Șipliuk spunând că au fost efectuate percheziții la institut.

- Advertisement -

Luna trecută, un alt cercetător important, Dmitri Kolker, fizician din Novosibirsk, a murit de cancer pancreatic, la scurt timp după ce fusese arestat sub acuzația de trădare.

Apropiații lui Andrei Șipliuk se tem că și acesta ar putea păți ceva grav, așa cum i s- întâmplat și lui Kolker.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* General ucrainean: „SUA îl poate lichida pe Putin la fel ca pe liderul Al Qaida, dar există un obstacol”

* Raport clasificat american: Rusia a pierdut în Ucraina 75.000 de militari, uciși sau răniți, adică peste 1‰ din populația masculină a țării!

* ANALIZĂ. De ce este Rusia neputincioasă în fața loviturilor HIMARS. Ucrainenii au distrus aproape toate depozitele de carburanți și muniție ale armatei ruse în teritoriile ocupate

* „Putin are zeci de tone de valută și tone de lingouri de aur. Banii – 250 de miliarde de dolari – sunt depozitați în țări unde extrădarea este imposibilă”

* Fiica patronului de la Realitatea Plus, osanale grețoase aduse catastrofei Firea: „De fiecare dată a dat dovadă de onestitate” / „Până şi cei care au votat USR plâng acum după dvs.”

* Angajații unei agenții „patronate” de Gabriela Firea – trimiși „la specializare” la Mamaia, Brașov și Băile Felix, în hoteluri de 4 stele, pe bani publici

* Parchetul Militar se jură că de data asta chiar îi înfundă pe Iliescu, Voican și generalul Rus (media de vârstă: 87 de ani). „Dosarul Revoluției” a fost retrimis în judecată

* Și sinistrul Nicolicea rămâne fără certificatul de revoluționar! Maximă impostură: nu s-a găsit nicio dovadă că fostul parlamentar PSD ar fi jucat vreun rol în evenimentele din 1989

* FOTBAL. Turul 3 preliminar e deja prea greu pentru echipele românești! Iar până la grupe ar mai fi și turul 4…

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -