luni, mai 20, 2024
AcasăOpiniiPutin, criminalule! De ce nu te "mobilizezi" și tu parțial la "operațiunea...

Putin, criminalule! De ce nu te „mobilizezi” și tu parțial la „operațiunea specială” din Ucraina? Doar ești „mare maestru” în Taekwondo și Kyokushin!

-

Putin! Criminalule! Sceleratule! Dacă tot ești atât de viteaz, du-te, băi, pe front și comandă-ți armata aia de „pacificatori” distrusă și fugărită sistematic de ucraineni!

N-ai primit tu, mă, dementule, centura neagră cu 9 dani în Taekwondo, în vizita din 2013, în Coreea de Sud, tocmai de la președintele federației internaționale? E adevărat, între timp ți-a fost retrasă, după ce ai declanșat „operațiunea militară specială”, pe 24 februarie 2022.

Dar, presupunem, „deprinderile” de „mare maestru” ar fi trebuit să-ți rămână până în măduva oaselor, că doar nu ți s-au luat și tehnicile: „ap chagi” (lovitură frontală), „yeop chagi” (lovitură laterală), „dollyeo chagi” (lovitură rotundă), „dwit chagi” (lovitură înapoi), „bandae yeop chagi” (lovitură laterală inversă), „huryeo chagi” (lovitură cu cârlig), „naeryeo chagi” (lovitură de topor), „bakkat chagi” (lovitură semilună).

Deci, să înțelegem, ești ditamai „expertul” în aceste arte marțiale. Atunci, ce mai aștepți? Lasă vorba la o parte! Lasă la o parte și amenințările scrise și rostite! Aplică-le personal, pe câmpul de bătălie! Nu mai „putrezi” ca un laș în buncărul pe care ți l-a construit Gazpromul prin munții Altai, nici pe la Kremlin – păzit și la WC-ul de unde ți se scot fecalele pentru a fi puse apoi în „servieta nucleară”!

- Advertisement -

Fii un exemplu pentru oștirea ta! Dacă tot ai ordonat trimiterea în Ucraina și a buriaților de 60-65 de ani, pune-te în fruntea lor și arată-le cum să se bată cu „naziștii” lui Zelenski! Cum să-i termine cu schemele de Taekwondo. Apropo, jumătate dintre ei au emigrat deja din Rusia, la auzul veștii că vor fi obligați să se înroleze pentru „operațiunea” ta.

Hai, „zmeule”, să te vedem în acțiune! În „operațiune specială”. Sau faci pe tine de frică numai la gândul că ai ajunge acolo? Doar erai mai „tare” și decât celebrul actor Chuck Norris, care avea numai 8 dani în Taekwondo în 2013. Bașca, ți-au mai oferit rușii tăi din federația de karate și centura neagră cu 8 dani în Kyokushin.

Hai, nemernicule! Hai, lașule! Te așteaptă cu nerăbdare ucrainenii să le demonstrezi strălucitele tale „tehnici” de „denazificare” și „demilitarizare”. Sau, din cauza atâtor treburi, ai uitat să te „mobilizezi” parțial ca să nu te întorci imediat acasă într-un sicriu de zinc?

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. „Marele protest” din Piața Victoriei a fost ruinat de răfuiala dintre Șoșoacă și Simion / „George, trădătorule! Simioane, Iuda! Rușine, Iudelor!”

* VIDEO. Cum se face gura lu’ Șoșoacă pâlnie rusească atunci când cere agresiv „RoExit!”. Senatoarea putinistă vrea să abandonăm Ucraina în gherele Rusiei

* Urlete și scandal cu „Căpitanul” Simion la 3 dimineața, în Piața Victoriei. Prins conducând fără permis, liderul AUR s-a ascuns la etajul autocarului partidului, parcat pe interzis, și și-a chemat fanii să-l salveze

* Deputatul PSD surprins că făcea sex cu un tânăr este mare susținător al „familiei tradiționale”! Aurel Bălășoiu refuză să demisioneze din Parlament

* Cine moare pentru Rusia lui Putin?

* Din „motive de securitate”, MAE le-a refuzat viza de intrare în România celor 14 „jurnaliști” de la Russia Today ascunși în delegația oficială! Moscova are o veche tradiție în a „deghiza” agenți KGB sau GRU în ziariști

* VIDEO. „Declarația de război” a lui Putin la adresa Lumii Libere. Discursul de anexare a 4 regiuni din Ucraina, bazat pe amenințări cu atacuri nucleare

* General ucrainean: „Planul lichidării fizice a lui Putin este deja pregătit. Pot fi folosite mai multe scenarii, fiindcă este un pericol pentru întreaga lume”

* Încă un trofeu pentru „vânătoarea de plagiatori”, Emilia Șercan: ministrul Sorin Cîmpeanu și-a dat demisia. S-a ales praful de „România Educată” a lui Klaus Iohannis!

- Advertisement -

5 COMENTARII

  1. Tanti, sterge-ti spumele de la gura! Poate ne poti explica de ce Putin este un „mare om” si „Bidon” este terorist. Mai uita-te in istorie si vezi care-s aia care vin si-ti pun bocancul pe gat, lasa retorica asta de la Kremlin in care rusii-s salvatorii planetei, istoria a dovedit ca-i „salveaza” numai pe prosti si ticalosi! Sau…poate, esti Sosoaca sub acoperire?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -