INCREDIBIL. La ce dezastru fac în România, PSD şi ALDE au împreună 37% intenţie de vot!

2
8827

Intenţia de vot pentru alegerile europarlamentare arată o luptă cot la cot între PSD şi ALDE, pe de o parte, şi PNL, USR şi PLUS, pe de alta, arată un sondaj al INSCOP Research. USR şi PLUS, care au fost măsurate separat, au 10%, respectiv 7%.

Două treimi dintre români cred că ţara se îndreaptă într-o direcţie greşită. Cercetarea sociologică a INSCOP Research arată că din românii care îşi exprimă clar o opţiune de vot, reprezentând 54,5% din eşantion, 27,8% ar vota cu PSD, iar 26,7% cu PNL. După cum arată graficele din studiu, PSD a ajuns să scadă constant din iulie 2017, când avea o intenţie de vot de 44,7%.

În sondajul prezentat de INSCOP Research urmează în intenţia de vot USR, cu 10%, ALDE cu 9,2% şi PLUS cu 7%.

„De precizat că sondajul a fost demarat înainte de finalizarea negocierilor dintre USR şi PLUS pentru formarea Alianţei 2020, motiv pentru care cele două formaţiuni au fost testate separat“, explică autorii studiului.

2 COMENTARII

  1. Incredibil este ca impreuna au doar 37% daca ne gandim ca 80% din tara asta este procentul celor prosti de dau in gropi.
    Sa nu va mai mirati daca vor castiga iar in 2020. Asta dupa ce anul acesta(prin toamna) vor ceda puterea, fix cu 1 an inainte de alegerile generale. Totul pentru ca noul guvern(probabil tot Ciolos) sa fie nevoit sa ia masuri fiscal-economice dure iar bolsevicii sa stea pe margine si sa ranjeasca: vedeti? noi v-am dat, ei va iau!
    si se repeta, la nesfarsit, piesa asta cretina! adios rumania!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here