„Vine Papa în România, cu cine îl păzim? Cu Jandarmeria lui Carmen Dan?!”

0
1058

Liderul Pro România, Victor Ponta, a dezvăluit, la Adevărul Live, că banii tăiaţi de Dragnea din bugetul SRI şi relocaţi către Sănătate vor ajunge, cu dedicaţie, către o firmă americană cu management din Israel. Numele programului propus de liderul PSD coincide cu numele produsului vândut de firma israeliană. „Dragnea zice aşa: «Eu sunt prieten cu Netanyahu, care e prieten cu Trump, deci îi va spune lui Trump  şi de prietenul Liviu“, crede Ponta. Acesta consideră că, pe direcţia actuală, România va ajunge precum ţara nebunului Nicolas Maduro.

  • „Domnul Dragnea a devenit paranoic. Criminalii care stau la hotel să îl omoare, cu tabere. Soros e deja paranoia. Vâlcov şi Arsene sunt singurii în care nu vede că vor să-i ia locul. Eu nu mi-am închipuit vreodată că Dragnea poate să-l dea afară din partid pe fratele lui Paul Stănescu. Condamnările le-a accentuat această psihoză. Cel mai rău lucru este să ai la butoane nişte oameni care trăiesc într-o realitate paralelă.”
  • „Ajungem ca în Venezuela. Noi îi recunoaştem pe unii, iar ruşii pe ceilalţi. Avem preşedinţia UE, de ce nu am făcut la Iaşi pe tema Parteneriatului Estic? Noi ratăm asemenea momente pentru chestiuni mici. Pentru summitul de la Sibiu, Guvernul sabotează preşedinţia să nu iasă bine. Eu m-am simţit bine cu cei de la SPP. Am văzut că acum le taie bugetul.”
  • „În Româna vine Papa. Pentru Papă trebuie să ai un sistem de securitate special. Ai summit la Sibiu cu 27 de şefi de stat şi de guvern şi tu tai banii al SPP. Şi cu cine-i păzim? Cu firme private de pază? Cu Jandarmeria lui Carmen Dan?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here