PSD a plecat cu șpaga prin sat. Moș Nicolae, folosit ca agent electoral. Urmează Moș Crăciun

3
15505

Decembrie – luna cadourilor. Așa suna o reclamă chiar și-n vremea comuniștilor. PSD a preluat-o din mers și o aplică electoral.

La Roșiori de Vede, în Teleorman, organizația de tineret a PSD a pornit cu colindatul în ziua de Moș Nicolae. Joi, 6 decembrie, vreo zece flăcăi trandafirii (cam misogini, că n-au luat nicio fată cu ei!) au aplicat principiul sfânt moștenit de la PSD-iștii cu experiență: pupă-l în bot și ia-i un vot, fie viu sau fie mort!

Înarmați cu pungi în care au înghesuit câteva cadouri, tinerii PSD-iști au dat buzna pe-o uliță de la periferia orașului și în curțile câtorva familii nevoiașe. Au dat pungile, au fotografiat totul și au pus repede pe Facebook, să știe tot poporul roșiorean că PSD-u’ ține cu poporu’.

Cele 11 poze de pe pagina TSD Roșiori de Vede sunt însoțite de următorul text: „Echipa TSD Roșiorii de Vede l-a ajutat pe Moș Nicolae sa aducă zâmbetul pe chipul copiilor care fac parte din 5 familii nevoiașe din Roșiorii de Vede. Orice gest mic este important atunci când aduce bucurie, mai ales în sufletul unui copil”.

Ocupați „să aducă bucurie în sufletul unui copil”, tinerii PSD-iști au comis o dublă neglijență în serviciu (nu-i nimic, o vor dezincrima când vor ajunge la putere!).

  1. Au uitat cum se scrie numele orașului lor, oscilând între Roșiori de Vede și Roșiorii de Vede.
  2. Ca să stoarcă electoral cât mai bine momentul, au scos afară, în frig, la poză, inclusiv un copilaș cu picioarele goale, fără ciorapi, fără nimic. Și nici nu i-au spus mamei: bagă-l, femeie, în casă, că altfel îl bagi în spital, unde-l mănâncă streptococul auriu!

Pe pagina TSD Roșiori de Vede, președintele României este numit, perfect rasist, alogenul Klaus Iohannis, semn că tineretul PSD-ist a preluat de la seniori tot ce e mai rău.

În privința cadourilor electorale, e doar începutul. După Moș Nicolae, vine Moș Crăciun. Dar dacă-i dai barba jos, vezi că de fapt e Moș Gerilă.

3 COMENTARII

  1. Eu in locul oamenilor le dadeam cu punga-n cap, omul nu mananca numai de sarbatori, plus ca le-au luat porcul de Craciun din curte, multumita lui Daia si incompetentilor lui din PSDragnea care habar nu au avut ce sa faca in cazul pestei porcine!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here