PSD anunță că nu va face circ la audierile miniștrilor! Prestația imbecilă a lui Andrușcă e încă vie în memoria colectivă

3
1539
Danut Andrusca, PSD
Dănuț Andrușcă, fost ministru al Economiei în Guvernul PSD, a fost o rușine în ce privește mediocritatea unui membru al guvernului - Foto: Camera Deputaților

Primul care va fi audiat în comisiile parlamentare va fi Florin Cîțu, propus ministru al Finanțelor. Audierea acestuia e programată să înceapă la ora 09.00.

Marcel Ciolacu (PSD), președintele Camerei Deputaților, a anunțat că strategia de audiere a miniștrilor propuși este una prin care aceste audieri sunt luate în serios.

Acest fapt rămâne de văzut. PSD va încerca să profite cât mai multe de audierile viitorilor miniștri din cauza interesului mare al opiniei publice față de acest proces parlamentar.

”La grup, nu am stabilit ca miniștrii propuși să nu primească aviz sau să primească aviz. Vrem să fie nişte audieri civilizate, în care să se pună întrebări pertinente pe programul de guvernare, pe viziunea fiecărui candidat. Am avut o surprindere foarte plăcută, peste 90% dintre colegi văzuseră programul de guvernare şi îl citiseră. Au această problemă cu plagiatul programului de guvernare. Dăm Guvernul Dăncilă jos şi îi plagiem programul de guvernare”, a declarat Marcel Ciolacu, citat de News.ro.

Mai mulți lideri PSD au declarat în aceste zile că programul de guvernare al PNL este plagiat după cel al PSD, dar fără să aducă vreo dovadă sau să explice ce înseamnă plagiat.

Dacă reprezentanții PSD devin agresivi la audierile pentru miniștri și încearcă să transforme audierile în circ, acest lucru se poate întoarce împotriva lor.

E încă proaspătă în memoria colectivă secretomania legată de audierile miniștrilor PSD, de incapacitatea acestora să răspundă la întrebări simple.

Prestația lui Dănuț Andrușcă, fost ministru al Economiei în Guvernul Dăncilă nu va putea fi întrecută de nimeni prea curând.

VIDEO. Audierea în parlament a lui Dănuț Andrușcă, un moment extrem de comic și penibil în același timp.

PSD împreună cu Pro România au reușit să impună ca votul pentru validarea noului guvern să aibă loc luni, 4 noiembrie, cu o săptămână înainte de alegerile prezidențiale.

Scopul a fost menținerea cât mai mult cu putință a Vioricăi Dăncilă la Palatul Victoria, poziția de premier reprezentând un sprijin electoral pentru intrarea ei în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

3 COMENTARII

  1. Doamne, ce mutra de retardat!!!! Asta era ala care s-a rugat dimineata la D-zeu sa-i ajute sa ajunga ministru!!! Nu a mai avut Romania un asa prostan, ii seamana leit sefei sale din Videle: zero taiat in doua!!!!

  2. (BINEINTELES caaa…: ) P.S.D…. NU s-a tinut (NICI ASTAZI !) de cuvant: in comisia de „Buget-Finante”, MAIMUTOIU’ de Orlando-Baiat-de-(la-)-DISCOTECA si-a dat, DIN NOU, „in-petec”: l-a facut… „HOȚ” (TOCMAI… EL S-A GASIT !!!!!!!!!) pe liberalul Florin Câțu, cel propus pentru portofoliul-ministerial al Finantelor, iar in final pesedistii majoritari l-au… respins !!!!!

  3. Votul de azi în comisie pentru Florin Cîțu este 19-19, care e negativ. Nu accept ca negrenii din Noua Zeelandă să conducă cu Londra frumoasa mea țară România.
    Voi da afară toții românii aflați la muncă din anul 2014 în Anglia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here