Dăncilă vrea comisar european. Orban spune că e o bazaconie cât casa!

3
966
Ludovic Orban, Viorica Dancila, politica Romania
În toamna 2019, Orban a debarcat-o pe Dăncilă

Viorica Dăncilă nu a renunțat niciodată să joace la două capete, alegerile prezidențiale și poziția de comisar european.

Șefa PSD știe că în situația unui rezultat dezamăgitor la alegerile prezidențiale va pierde poziția de președinte al partidului. Adică va pierde tot. Ea nu mai este premier, nu este parlamentar, nu mai este europarlamentar. De aceea, Dăncilă încă speră să prindă nominalizarea pentru un post de comisar european.

Ludovic Orban spune că această strategie “e o bazaconie cât casa”. El crede că Dăncilă va pierde pe toate planurile.

„E o bazaconie cât casa. Vă imaginaţi că o mai acceptă cineva? Adică se propune ea? Nu are nicio şansă să fie luată în considerare de către preşedintele Comisiei Europene, vă spun de acum”, a declarat Ludovic Orban, citat de News.ro.

În ce privește numirea unui comisar și formarea noului guvern european, din cauza crizei politice din țara noastră această procedură este blocată. Despre ieșirea din această criză, Orban (PNL) a spus: “Mi-e greu să-mi imaginez la ce soluţie se poate ajunge. Convingerea mea este că pe 4 noiembrie vom avea un guvern legitim, dar într-o situaţie de genul ăsta (n.r. dacă nu este învestit noul guvern) va trebui probabil Dăncilă să negocieze cu preşedintele României. Fără girul preşedintelui, după aceste două rateuri care ne-au făcut de râs la nivel european, un candidat nu are şanse să treacă. Vă daţi seama că Parlamentul European se va uita cu exigenţă crescută la următorul candidat propus de România”.

În cazul în care guvernul liberal va primi votul parlamentului, atunci cele mai mari șanse pentru a primi nominalizarea pentru această poziție sunt deputatul PNL Raluca Turcan și parlamentarul european Siegfried Mureșan (PNL).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

*Profesorul român din SUA, care a ajutat la câştigarea premiului Nobel pentru Medicină pe 2019, despre ce desparte Harvard de şcoala românească

* Sagrada Familia şi iadul Europei. Cum a ajuns Barcelona din paradisul turismului un pol al infernului pe continent

* Arafat, ca Dumnezeu. Sau ca Allah

* Adio, boli? Descoperirea miraculoasă a unui chimist din California, care poate „rescrie” ADN-ul uman cu o precizie fără precedent

În sondajul USR, creștere spectaculoasă a PNL: 36,8%. Dăncilă, ușor avans în fața lui Barna pentru a intra în turul 2

VIDEO. Scene nord-coreene. „Ziaristul” care-i declară iubire veșnică Vioricăi Dăncilă a fost activist PCR și e omul lui Govor-PSD

Planul ticălos al PSD de a bloca învestirea Guvernului Orban. Dăncilă vrea vot în Parlament cu trei zile înainte de prezidențiale

3 COMENTARII

  1. LA FEL precum… „FLORICELELE-DANSATOARE” (Sic !) NAIMITE din „online”, si CRETINA de Dănciloica ARE-IDEI -PUTINE-DAR…-FIXE: i-a spus presedinta-desemnata a Comisiei Europene sa seee… POTOLEASCA-NAIBIIIIIII…, pana la ÎNVESTIREA-NOULUI-Guvern (!)…, dar ea…, DEMISA (!), se ambitioneaza PORCESTE siiii… trimite propuneri-peste-propuneri, la Bruxelles !!!

  2. Păsărica umplută cu dolari se vrea păsărica umplută și cu euro. Economia crapă și ea merge cu bicicleta pe drum.
    Care drum? Al conservatoriei în idei.
    Mița biciclista. Să îi crape și p***a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.