Primarul sectorului 2 stă în sectorul 3 şi nu achită gunoiul. E gratis (la „3”) şi cel mai scump din ţară, la sectorul 2. În campanie, promitea taxă ZERO

0
8390

Super-România! E locul unde politicienii fac ce vor „pentru că pot”. Şi pentru că lumea îi votează indiferent cât mint, fură sau promit fără acoperire.

Sunt multe cazuri în ţară, dar cel de la primăria sectorului 2 e şi halucinant, şi comic deopotrivă. Mihai Toader, actualul primar PSD al sectorului 2 după epoca Onţanu, a promis în campanie „Taxă 0 la gunoi”. Aşa scria pe afişul său electoral. Poate şi pentru asta, mulţi l-au votat.

Ce-a făcut odată ajuns pe scaunul de primar la sectorul 2? A impus cea mai mare taxă din ţară: 159 de lei de cetăţean pe an (de la nou născut la bătrân pensionar, nimeni nu scapă). Cea mai mare din ţară. Intră în vigoare de la 1 martie, cu votul majorităţii consilierilor locali, care nu s-au opus (mai puţin cei de la USR). Atenţie, e taxă doar pentru gunoiul menajer, nu pentru salubrizarea stradală şi alte operaţiuni!

Partea interesantă a poveştii e că Mihai Toader e primar la sectorul 2, dar locuieşte în sectorul 3, unde populaţia chiar are TAXĂ ZERO la gunoi (ca şi în sectorul 1), cum promitea Mihai Toader în campanie, ca să fie votat. Adrian Alexandru, consilier USR la sectorul 2, a tras semnalul de alarmă pe pagina lui de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here