miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăNewsPrimăria Sectorului 1 a fost amendată de Garda de Mediu cu 160.000...

Primăria Sectorului 1 a fost amendată de Garda de Mediu cu 160.000 de lei, chiar dacă ambele sunt conduse de USR-iști

-

Faptul că șeful Gărzii Naționale de Mediu, Octavian Berceanu, e coleg de partid cu Clotilde Armand nu a scutit Primăria Sectorului 1 de o amendă consistentă: 160.000 de lei (circa 32.000 de euro). Cei doi fac parte din USR-PLUS.

Primăria Sectorului 1 a fost amendată de Garda de Mediu cu suma de 160.000 de lei pentru că nu a luat măsurile de salubrizare a Sectorului 1 și nu a prezentat documente privind respectarea legislației de mediu, se arată într-un comunicat de presă al Gărzii Naționale de Mediu.

Potrivit comunicatului, a fost amendați atât Primăria Sectorului 1 (cu 160.000 de lei), cât și operatorul de salubritate Romprest (cu 70.000 de lei), pentru nerespectarea condițiilor impuse în Autorizația de Mediu.

De asemenea, au mai fost amendate Primăria Sectorului 6 (cu 50.000 lei) și operatorii de salubritate din sectoarele 2, 3 și 4.

- Advertisement -

În perioada 2-15 iunie 2021, Garda Națională de Mediu a verificat modul în care primăriile de sector din București și societățile de salubritate cu care acestea se află sub contract au asigurat salubrizarea la nivelul Capitalei.

Primăria Sectorului 1 a mai fost amendată de Garda de Mediu și în urmă cu trei luni, cu aceeași sumă: 160.000 de lei. Și atunci au fost sesizate mai multe nereguli, între care faptul că Primăria nu a asigurat salubrizarea în sector.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Continuă batjocura: procurorul Giorgiana Hosu, fostă șefă a DIICOT, se pensionează la 48 de ani!

* Urletele milițianului Coarnă (PSD) la adresa unui deputat USR-PLUS: „Opriți papagalul! E setat în prostie! Nu înțelege nimic!”

Exorcizarea PSD-iștilor în Parlament: „Ați alungat-o pe Kovesi din țară și ați dat de dracu’ iar! Ghinion, nu veți putea fura din PNRR!”

Mesaj AUR: „Îmi place Putin și nu-mi place UE. Uniunea Europeană este noua Uniune Sovietică, nu Rusia creștină”

FOTO+VIDEO. Brutele care au terorizat un activist civic și i-au vandalizat mașina, de față cu polițiștii. Trei bătăuși au ajuns după gratii

PSD-istul Mutu a umplut de bani RTV și Antena 3, din bugetul Sectorului 6. Prețuri cămătărești: 2.000 € articolul, 5.000 € clipul video!

Există un ziarist care în 2020 a donat PSD-ului 27.000 de euro și i-a împrumutat 90.000! Dar tot a ieșit pe plus: mai mult a luat decât a dat

Radu Moraru: „Aș vrea să-i agăț în cârlig pe preoții trădători care-i îndeamnă pe oameni să se vaccineze” / „S-ar putea să nu mă mai vedeți niciodată, în nicio emisiune!”

VIDEO. „Nu sunt ostatic, părinții mei sunt ostaticii!” Cum l-a zombificat tiranul Lukașenko pe jurnalistul capturat prin deturnarea unui avion

VIDEO. O bijuterie: cel mai „lung” gol din istoria Campionatului European. Programul de azi și mâine la Euro 2020

- Advertisement -

9 COMENTARII

 1. Intr-o țara normala, era declarata de mult starea de necesitate! Berceanu a zis ca nu poate declara stare de necesitate pentru ca nu are cu ce sa măsoare bacteriile !!! Atenție băieți, comuniștii au multe cârtite infiltrate !

  • 1. NU Berceanu a declarat asta…, ci… PREFECTUL-CAPITALEI, propus… TOT (!!!) de P.L.U.S.!

   2. NU șeful Gărzii Naționale de Mediu (Berceanu), ci TOT prefectul poate declara astfel de STĂRI-SPECIALE!

   3. Clotilde Armand a cerut… MAI PUȚIN (!!!): declararea stării-de-…ALERTĂ!!!!!

 2. Noi rămăseserămm cu impresia (GREȘITĂ?!???…) că Berceanu este de la U.S.R. (sau măcar propus de U.S.R.-iști…), dar…

  Păiii…, dacă este de la P.L.U.S…., CA ȘI PREFECTUL-CAPITALEI (!!!)…, CU ATÂT MAI MULT SE CONFIRMĂ CĂ CEI DE LA P.L.U.S. „JOACĂ”… ÎMPOTRIVA U.S.R. (!), în această perioadă de… alegeri-interne, locale-și-naționale, în NOUL partid (fostă alianță-politică) U.S.R.-P.L.U.S.!

  LUPTE-(CAM-PREA-!!!-)”la-BAIONETĂ” în… INTERIORUL (!) celor două principale formațiuni componente ale coaliției guvernamental-parlamentare de centru-dreapta: P.N.L. și U.S.R.-P.L.U.S., în campaniile-electorale… interne!

  Par a fi nișteee… MALVERSAȚIUNI… EXTERIOARE, foarte asemănătoare cu tehnica… „SERVICIILOR” de a… DESTABILIZA PARTIDE-;i-COALI”II!

  P.S.D., A.U.R. șiii… chiar U.D.M.R. (!) ASISTĂ-de-pe-MARGINE șiii… SE BUCURĂ!!!

  • Aș completa puțin…, DOAR ca să fie mai clar „jocul”-POLITIC: „Romprest” (P.S.D.) învinge pe Clotilde Armand (U.S.R.), cuuu… sprijinul brigăzii-de-arbitri de la P.L.U.S. (la centru – șeful Gărzii-de-Mediu și în camera-V.A.R. – prefectul-Capitalei)!

 3. Sunt curios cine amendeaza garda de mediu pentruca nu-si face treaba. Noaptea nu se poate respira in Bucuresti datorita arderilor ilegale din apropiere. Pute de-ti muta nasul de la diferite „restaurante sau alte saloane care prepara mancare ” Pe acelea nu le vede nu le simte berceanu ala. Gunoaile sunt ultima si cea mai mica prob. Este inestetic dar sunt multe altele care atenteaza la sanatatea cetatenilor. Berceanu – le demisia. Esti depasit de situatie.

 4. Un titlu CORECT ar fi trebuit să precizeze că primarul Sectorului-1 este de la U.S.R., dar prefectul-Capitalei și șeful Gărzii-de-Mediu (CARE-ȘI BAT JOC, EFECTIV, de Clotilde Armand!!!!!!!!!!) sunt de la… P.L.U.S., daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?!!!

  RUȘINE, P.L.U.S.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Cel mai bine pentru (IMAGINEA!) U.S.R.-P.L.U.S., dar mai ales pentru… București (inclusiv pentru sectoarele administrate de primari ai coaliției: 1,2 și 6!!!!!!!!!) ar fi săăă… CEDEZE (desigur: la schimb cu altă poziție/funcție ECHIVALENTĂ!) postul de prefect-al-Capitalei, către… P.N.L., cu condiția ca să fie numit acolo… TRAIAN BERBECEANU!!!

   Clotilde Armand, săraca, cred că ar vota cu două mâini, în partid, această rocadă!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -