Prima voce importantă din PNL care-l trimite la plimbare pe Crin Antonescu

1
22704
Nicolae Robu şi Crin Antonescu pe vremea când făceau echipă
Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, care este şi preşedinte al PNL Timiş, consideră că prezenţa lui Crin Antonescu pe lista candidaţilor la europarlamentare ar fi nefirească.
Robu spune că Antonescu nu ar trebui să fie pe lista pentru europarlamentare deloc, pe nicio poziție.
* „Nu consider potrivit ca domnul Crin Antonescu să deschidă lista PNL. Mai mult, nu consider potrivit ca domnul Crin Antonescu să fie pe listă, pe orice poziţie. Electoratul PNL, acea parte a societăţii româneşti care ar putea deveni electorat PNL, are cu totul alte aşteptări pe lista de candidaţi PNL a anului 2019. Vor oamenii care la întrebarea atât de în vogă în 1990, <<Ce-ai făcut în ultimii cinci ani?>>, categoric readusă în actualitate în 2019, să aibă ce să răspundă pe cel puţin două coordonate, respectiv în lupta cu PSD şi în planul realizărilor lansate în urmă”, a declarat Robu pentru Agerpres.
* „Oricât de bun vorbitor” este Antonescu, la aceste întrebări „nu poate răspunde entuziasmant. De fapt, nu poate răspunde decât oral, prin tăcere, în scris, prin liniuţă”.
Nicolae Robu nu provine din fostul PDL, ci din vechiul PNL, care era condus chiar de Antonescu.

1 COMENTARIU

  1. Domnul primar Robu are dreptate. De ce se crede indreptatit Crin Antonescu sa fie primit si rasplatit dupa ce, indiferent din ce motive, a plecat si nu i-a mai pasat de PNL?
    Doar pentru ca a fost cativa ani presedinte? Cand a fost presedinte ce-a facut? Alianta cu PSD, avand drept consecinta baronizarea unor penelisti.
    Daca prietenia cu PSD poate fi interpretata ca o solutie politica gresita, pretentia de a conduce lista e deja o chestiune de caracter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here