Acasă News Ce RUŞINE! Minte, minte şi iar minte. Dăncilă: "Ne confruntăm cu o...

Ce RUŞINE! Minte, minte şi iar minte. Dăncilă: „Ne confruntăm cu o campanie de dezinformare”

Viorica Dăncilă nu mai are niciun control asupra propriei persoane. E pusă de Dragnea, Vâlcov, Tudorel Toader&mafia politică penală pe pilot automat şi merge înainte după azimut bolşevic. Minte de-ngheaţă apele. Minte cum respiră. Sfidează până şi alegătorii PSD-ALDE. Jigneşte inteligenţa unie lumi întregi.

În faţa evidenţelor, când imensa majoritate a românilor şi a europenilor au înţeles că puterea de la Bucureşti vrea să îngroape statul de drept şi justiţia independentă, ea minte, minte şi iar minte. Ce ruşine! Nu doar pentru funcţia de prim-ministru, ci măcar ca femeie.

Ea, Tudorel Toader, Dragnea, Tăriceanu dezinformează, dar tot ea se plânge că toţi ceilalţi dezinformează. Ea, Daea, Carmen Dan, Plumb, Teodorovici au ajuns de râsul lumii, dar tot ea spune că miniştrii săi s-au prezentat cu profesionalism în faţa Europei! Incalificabilă persoană! Nu doar total incompetentă, analfabetă funcţional, dar şi lipsită de orice urmă de bun-simţ. Asta rezultă după declaraţiile de azi de la guvern.

  • Așadar, încheiem o săptămână în care guvernul s-a prezentat la Bruxelles cu demnitate și profesionalism, dar constat cu mâhnire că ne confruntăm cu o campanie de dezinformare alimentată de oameni politici români mergând până la cel mai înalt nivel. Acest lucru este inacceptabil.
  • Ca prim-ministru am considerat că am obligația să spun adevărul despre țara mea în fața oficialilor europeni. Am dat asigurări în toate întâlnirile pe care le-am avut că guvernul va acționa pentru respectarea valorilor și principiilor care constituie fundamentul construcției europene.
  • Respectarea drepturilor și libertăților cetățenilor, apărarea statului de drept și asigurarea independenței justiției sunt în centrul preocupărilor noastre. Însă, în egală măsură, am transmis cu fermitate că cetățenii români trebuie să se bucure de aceleași drepturi și libertăți ca orice cetățean european (Viorica Dăncilă, declaraţii făcute la şedinţa de guvern de azi)

CITIŢI ŞI:

CTP o desfiinţează pe Dăncilă: „Este un fake-news din cap până-n picioare”

VIDEO. Vasilica-ruşinica: „Soţul meu a făcut un PULSEU de tensiune”. Dăncilă, gafă după gafă

ACUZAȚII GRAVE. Deprecierea leului şi prăbuşirea economiei au fost premeditate de PSD+ALDE! Ce dezastre mai au în program

 

loading...

2 COMENTARII

  1. SINGURA SOLUŢIE ESTE ÎNCĂ O REVOLUŢIE! DEŞTEAPTĂ-TE ROMÂNE! E absolut lozinca necesara pentru a ne ridica singuri moralul. Numai ca suntem cam singuri in fata acestei mafii atotstapanitoare! Nu stim daca nu rulam in gol cu suferintele noastre, cum am rulat in gol ANI SI ANI pe vremea comunismului si nimeni nu ne-a putut scuti de nimic. Ca acum sa ajungem aici, in aceasta epoca neagra a absurdului.
    Sa speram ca nu ajungem ca Venezuela…

  2. Din surse s-a aflat că imbecilul condamnat penal repetent Dragnea Liviu Nicolae i-a dat indicaţii prim-proastei României Dănciloaia Veorica să se drogheze înainte de a face orice declaraţii. Aşa se explică avalanşele de declaraţii mincinoase ale prim-proastei României şi neruşinarea cu care le spune în faţa mapamondului. Aşa se explică şi dece Ministerul sănătăţii funcţionează prost cu SMURD cu tot cu motivaţia că nu au posibilitatea de a o interna de urgenţă la balamuc atât pe idioată cât şi pe dementul infractor condamnat penal repetent Dragnea Liviu Nicolae. Poporul român a intrat în vrie din cauza organizaţiei infracţionale PSD-ALDE-UDMR-MINORITĂŢI! SINGURA SOLUŢIE ESTE ÎNCĂ O REVOLUŢIE! DEŞTEAPTĂ-TE ROMÂNE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările