Pieleanul PSD-ist se zbate să-l bage pe Crin Antonescu pe lista PNL pentru europarlamentare

1
6497

Plătit gras de PSD (cu sute de mii de euro pe an), sociologul de casă al „ciumei roşii”, Marius Pieleanu, nu se limitează să umfle sondajele în favoarea partidului lui Dragnea.

Pieleanu şi-a mai asumat o misiune: să forțeze o listă cât mai PSD-istă şi la PNL! Nostalgic după malformația politică USL, el face eforturi disperate să-l impună pe Crin Antonescu pe lista liberalilor.

În mai multe seri, Pieleanu a prezentat la televiziunile PSD „cercetări sociologice” conform cărora Crin Antonescu ar aduce un mare plus electoral PNL-ului, deci ar binemerita chiar primul loc pe listă.

Pieleanu a făcut o sforțare acum două zile, când a prezentat la Antena 3 favorabilitatea electoratului față de personaje din PNL. „Clasamentul” lui Pieleanu (scos din burtă, ca de obicei), la „părere bună, opinie favorabilă” în electoratul național:

  1. Crin Antonescu ….. 19%

2. Ludovic Orban ……. 11%

3. Emil Boc …………… 10%

Printre votanții PNL, ierarhia clocită de Pieleanu ar fi:

  1. Crin Antonescu …… 28%

2. Ludovic Orban …….. 27%

Pieleanu a mai băgat o strâmbă: PNL, ca partid, se află la 24%, însă… „Doar PNL cu Antonescu poate să atingă 24%! Fără Antonescu nu va face scorul ăsta”.

În realitate, Crin Antonescu ar fi o piatră de moară pentru PNL, el fiind coautorul monstrului politic USL (PSD-PNL). Şi aşa va rămâne în istorie: cel care a vândut PNL-ul PSD-ului.

Se pare însă că minciunile lui Pieleanu nu mai păcălesc pe nimeni în PNL. Şansele lui Antonescu de a fi insclus pe lista de candidați sunt foarte mici.

CITIŢI ŞI:

Prima voce importantă din PNL care-l trimite la plimbare pe Crin Antonescu

VIDEO. Ziua în care Crin Antonescu i-a jurat credinţă veşnică lui Liviu Dragnea

PSD îi cere lui Isărescu un lucru foarte grav: să dea atacul la rezerva Băncii Naționale, pentru a stabiliza leul! Moneda a fost destabilizată de guvern prin „ordonanța lăcomiei”

Povestea ministrului care, beat criță, se chinuia să îngroape două milioane de euro în grădina casei

Andrei, şeful de promoție de la Oxford, îl pune la punct pe „miruitul” Vosganian: „Nu mă intimidați!”

1 COMENTARIU

  1. Piele.anu a ajuns,ce crime!!!,prof.univ.? Cât de jos a ajuns mediul academic, câtă prostituție, câți analfabeți cu titlul de „doctor”,cu funcții și statut…?!!! Pielea asta,roșie, ciumată,nu ajungea asistent la câtă carte știe,dar e ditamai prof.,dobitocul !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here