vineri, mai 31, 2024
AcasăPropagandă"Populația ortodoxă a României se va răscula, îi va răsturna pe conducătorii...

„Populația ortodoxă a României se va răscula, îi va răsturna pe conducătorii săi corupți și va încheia o alianță cu Rusia!” Propaganda putinistă din biserici viza și România

-

Descoperire-bombă a serviciilor secrete ucrainene în eparhiile Bisericii Ortodoxe Ucrainene din regiunile Zakarpatia, Rivne și Jitomir, subordonate până în ianuarie 2022 Patriarhiei Moscovei și patriarhului KGB-ist Kirill: metode de propagandă monstruoase, primite de la Kremlin, învățături despre satanism și simboluri naziste.

Într-una din cărți, „Dezastrele viitoare. Viziunile starețului Afanasie”, menționată în comunicatul serviciului secret SBU, enoriașii sunt informați că Rusia va cuceri mare parte din Europa și că România se va răscula împotriva „conducătorilor săi corupți”, pe care-i va răsturna de la putere și va realiza apoi o alianță cu Rusia, împreună cu Serbia.

În pagina fotografiată de ofițerii ucraineni ai SBU sunt înșirate „viziunile prorocului” pro-putinist, unele din ele subliniate cu roșu: „Încă devreme, rușii vor intra în Georgia, Ucraina, Armenia și Azerbaidjan, împingând înapoi trupele americane. În nord, rușii vor invada țările scandinave – Finlanda, Suedia, Norvegia – și le vor cuceri. (…) Apoi rușii vor pătrunde în Polonia, Cehia, Slovacia, România și Moldova. Populația ortodoxă a țărilor balcanice se va răscula, îi va răsturna pe conducătorii săi corupți și va încheia o alianță cu Rusia. Aceștia vor fi sârbii și românii, nu bulgarii”.

Diavolii de la Kremlin

Comunicatul SBU: „Pe teritoriul eparhiilor au fost găsite depozite cu literatură pro-Kremlin, simboluri naziste, învățături despre satanism și texte de rugăciuni pentru Patriarhul Moscovei, Kirill”

„Pe teritoriul eparhiilor au fost găsite depozite cu literatură pro-Kremlin, simboluri naziste, învățături despre satanism și texte de rugăciuni pentru Patriarhul Moscovei, Kirill. În plus, în Mănăstirea Sf. Nicolae din raionul Hust din regiunea Zakarpatia au fost găsite simboluri ale partidului interzis OPZJ (Opoziția Platforma pentru Viață, partid fondat în 2018 de Viktor Medvedciuk, finul lui Vladimir Putin) și broșuri în care invadatorii ruși erau lăudați pentru războiul dus împotriva Ucrainei. Acolo erau depozitate și cărți de propagandă ale unor autori ruși care justifică agresiunea împotriva Ucrainei și îndeamnă oamenii să se alăture ocupanților.

- Advertisement -

Iar pe teritoriul eparhiei Rivne-Ostroh, angajații Serviciului de Securitate au descoperit bani ascunși din Belarus și broșuri cu apeluri la pace cu poporul rus fratern, glorificarea pământului rus și a soldaților ruși. Sunt scrise de autori belaruși și ruși.

În timpul măsurilor de securitate din Mănăstirea Sf. Anastasia Stauropegion din regiunea Jitomir, au fost descoperite persoane care sunt în contact cu cetățenii Federației Ruse. În prezent, aceste contacte sunt studiate de angajații SBU.

«Oaspeții» se aflau în complexe hoteliere din apropierea bisericilor și foloseau mesageri anonimi pentru a comunica cu inamicul. Subliniem că, în activitățile sale, SBU aderă la principiul imparțialității față de activitățile oricărei confesiuni religioase și respectă dreptul fiecărui cetățean la libertatea de viziune asupra lumii și religiei, așa cum este definit de Constituția Ucrainei.”

Descinderea forțelor ucrainene în cuiburile de propagandiști ruși din biserici

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Mineriada” din TVR se îndreaptă spre directorul Turturică. Gașca Săseanu – Chioțea – Olaianos încearcă „execuția” Nadinei Vlădescu

* George Simion preia narativul rusesc și cere să lăsăm Moldova să moară de frig și foame: „România nu mai trebuie să finanțeze Guvernul de la Chișinău nici măcar cu un leu!”

* Listele negre făcute de putiniștii români. Politicieni, medici, jurnaliști, artiști și sportivi „vacciniști” sunt somați să-și ceară scuze, fiind comparați cu „criminalii Revoluției”!

* Rusia se surpă din interior. Un sondaj secret comandat de Kremlin arată că doar 25% dintre ruși mai susțin războiul din Ucraina, iar 55% vor începerea imediată a negocierilor de pace

* 83 de ani de la începutul Războiului de Iarnă: cum a atacat Rusia sovietică Finlanda fără declarație de război, pentru că nu-i cedase 10% din teritoriu. Rușii au bombardat mai întâi orașul Helsinki

* Continuă seria marilor surprize la Mondialul de fotbal: Tunisia – Franța 1-0, Australia – Danemarca 1-0!

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. Intr-adevar, coruptia in Romania este sistemica, nu stiu daca vrem sau avem capacitatea sa securizam granitele si sa combatem coruptia, dar opozitia Austriei in legatura cu intrarea noastra in Schengen imi miroase a Kremlin, multe afaceri din Austria au in spate oligarhi rusi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -