După Jandarmerie, şi Poliţia o ia pe urmele MILIŢIEI. Al doilea mare abuz, după cazul plăcuţelor suedeze

4
505

Sandi Matei, unul dintre protestatarii care au fost azi la Ministerul Justiţiei, a făcut declaraţii din care reiese că Poliţia o ia pe urmele Jandarmeriei. Practic, statul român se transformă într-unul autoritar, incompatibil cu Uniunea Europeană. El împreună cu un al doilea protestatar (Cristian Dide) au fost reţinuţi fără niciun motiv clar, luni, de către poliţiştii Secţiei 17. Au fost forţaţi să stea PATRU ore izolaţi de lume, ca în Coreea de Nord sau Turcia, pentru ca la final să fie eliberaţi fără nicio explicaţie!

La fel s-a întâmplat cu Răzvan Ştefănescu, „suedezul” cu plăcuţele „MUIEPSD”, care a fost săltat abuziv şi dus la secţie împreună cu copilul, deşi nu încălcase nicio lege. Nici azi, Poliţia nu a sancţionat pe nimeni pentru acel abuz incalificabil, specific Miliţiei ceauşiste. Capii Poliţiei (foto jos) au ieşit în conferinţă de presă, minţind opinia publică despre o pretinsă încălcare a legii de către „suedez”.

Ulterior, au recunoscut că a fost o greşeală, dar abuzul a rămas, iar lui Răzvan Ştefănescu, dar mai ales fiului său, nimeni nu le-a putut şterge traumele suferite de nişte derbedei deveniţi slujbaşi de partid. Nici atunci, nici azi MILIŢIENII au renunţat să-şi respecte fişa postului şi să rămână servitorii cetăţeanului simplu, lipsit de apărare, pentru a executa ordine pe gustul lui Carmen Dan, marioneta mahărului Liviu Dragnea.

„Am fost loviţi şi insultaţi în secţia de Poliţie. Am fost în calitate de părinte în faţă la Ministerul Justiţiei, pentru a-mi apăra soarta fetelor mele. Nu putem sta liniştiţi când aceşti politicieni dau drumul la infractori pe străzi. Sper ca moraliştii de fotoliu să înţeleagă gravitatea momentului şi, pe cale de consecinţă, nevoia unor astfel de proteste inedite cum a fost cel de la Ministerul Justiţiei.

Am fost duşi la secţia de Poliţie. Pe Dide l-au băgat într-o cameră şi am auzit lovituri. Poliţiştii erau foarte înverşunaţi. Culmea, tineri, care au vârsta democraţiei. Era Secţia 17 de Poliţie. Nu ni s-a spus de ce suntem acuzaţi. Am avut sentimentul dinainte de Revoluţie, cu miliţienii care te intimidau. Am fost reţinuţi la ora 15.00 şi am ieşit la 19.00, când ne-au eliberat. Ne-au ţinut foarte mult. Ne intimidau psihologic, ne ameninţau că vom fi arestaţi preventiv”, a declarat Sandi Matei, la emisiunea „Jocuri de putere”, de la Realitatea TV.

CITIŢI ŞI:

Toadere, chiar eşti ministrul CRIMEI! Eşti asasinul vieţii paşnice, al legii şi omeniei

VIDEO. Sânge, cuţite şi poze ale lui Tudorel, pe scări la Ministerul Justiţiei. Revolta părinţilor oripilaţi de crimele, violurile şi tâlhăriile infractorilor

VIDEO. Imaginile cu crima din Mediaş. Cine plăteşte pentru invazia infractorilor „lui Tudorel Toader”?

4 COMENTARII

  1. Toti cei care au propus si votat eliberarea acestor criminali vor trebui condamnati pt complicitate la crima in frunte cu criminalul Slugarel Toader. ESTE IMPERIOS NECESAR SA FORMAM COMITETE DE AUTOAPARARE INARMATE! ESTE CLAR CA VA TREBUI SA NE APARAM FAMILIA DE CRIMINALII PSD-ALDE.

  2. Toti cei care au propus si votat eliberarea acestor criminali vor trebui condamnati pt complicitate la crima in frunte cu criminalul Slugarel Toader. ESTE IMPERIOS NECESAR SA FORMAM COMITETE DE AUTOAPARARE INARMATE! ESTE CLAR CA VA TREBUI SA NE APARAM FAMILIA DE CRIMINALII PSD-ALDE.

  3. La Hârlău județul Iași de mult se întâmplă lucrurile acestea. Politia din oraș cît și cea din comuna alăturată Scobinti răspunde la comanda politică a primarului din comuna.. Împreună intimidează persoane , intra forțat în domiciliile persoanellor private unde amenință minori cu arestarea ,sustrag valori și documente care -l incriminează pe primar ,iau părinții bătrîni și bolnavi de la domiciliul acestora pt. ai șantaja pe copii sa renunțe la plingerile penale depuse împotriva acestora, deposedează in mod abuziv persoanele cu dizabilități foarte grave de terenuri și lista nelegiuirilor ar putea continua.. Fac toate acestea afirmații pe probe inclusiv scrise. După aceste acuzații atît de grave se pune întrebarea legitimă de ce nu mergeți la parchet. . Ba da, am depus nenumărate plingerile și ce credeți ; prim procuroarea acestui parchet ma „consiliat” in sensul că citez: ar fi bine să renunț la plingerile depuse împotriva primarului și polițiștilor ,că oricum nu rezolv nimic și pot să ai și probleme. Mare dreptate a avut ,a dat la toate plingerile neînceperea urmăririi penale , Intr una din ordonanțe a motivat că primarul comunei Scobinti Hritcu Gheorghe nu este obligat să pună în aplicare o hotărîre judecătorească irevocabilă a Curții de apel Iași și nu în ultimul rând faptele penale de deturnare de fonduri, abuz în serviciu , delapidare descoperite de Curtea De Conturi la primăria Scobinti sunt cel mult contravenții in motivarea reprezentantului parchetului Hârlău. Și pt toate acestea am primit un cadou : am fost victima unui accident rutier , am fost transportat cu ambulanța la spital, aici au venit un echipaj de poliție unde au început să mă amenințe pt că am sesizat serviciul unic 112, mi au fost reținute cartea de identitate , permisul de conducere , certificatul de înmatriculare a mașinii fara a mi se elibera o dovadă sau un proces verbal că mi se au reținut aceste documente. Mi au fost înapoiate după aproximativ 20 de zile.Nici până în prezent nu sa descoperit autorul faptei. Este mai rău că la începuturile comunismului , sincer va zic că îmi este frica de integritatea fizică a mea și a familiei mele !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here