Acasă News Pleșoianu, vocea Rusiei din PSD, cere EXPULZAREA ambasadorului american. Cozile de topor...

Pleșoianu, vocea Rusiei din PSD, cere EXPULZAREA ambasadorului american. Cozile de topor ale Moscovei mor de ciudă că SUA apără România

Un deputat PSD, Liviu Pleșoianu, cere a 700-a oară expulzarea ambasadorului SUA la București, Hans Klemm. Rusofil înfocat, anti-occidental visceral, Pleșoianu este una dintre vocile cele mai stridente ale intereselor rusești în România. Mesajele sale sunt foarte apreciate și de corupți.

Pleșoianu a postat un text lung pe Facebook, în care folosește expresii greu de reprodus. El îl jignește pe ambasadorul american în stilul sovietic al anilor ’50. Limbaj grobian, argumente zero.

Furia lui Pleșoianu e bine coordonată cu cea a Moscovei, care tocmai ne-a trimis mesaje isterice în legătură cu baza americană de la Deveselu. Prezența militară a SUA în România strică planurile rusești de a trata țara noastră ca pe u gubernie, așa cum au făcut-o de multe ori în istorie.

Principalele aberații ale lui Pleșoianu

 • „În acord cu prevederile Convenției de la Viena privind relațiile diplomatice, solicit EXPULZAREA de urgență a ambasadorului american Hans Klemm! Acest individ a depășit deja orice limită a diplomației și a bunului-simț! Mai nou, exercită presiuni asupra procurorilor pentru a o face scăpată pe unealta-Kovesi!… Ceea ce nu face decât să confirme ceea ce și eu, și alți câțiva ne asumăm PUBLIC să spunem: Kovesi a fost unealta Administrației Hillary-Obama!”
 • „Date fiind ingerințele repetate în treburile interne ale țării mele, solicit expulzarea de urgență a ambasadorului Hans Klemm. Dacă suntem cu adevărat un stat independent și suveran, dacă ne respectăm Constituția și pe noi înșine, nu mai putem tolera amestecul acestui ambasador în activitatea parlamentară și guvernamentală, precum și în justiția românească. Nu e absolut deloc treaba ambasadorului Hans Klemm, așa cum nu e, în general, treaba niciunui ambasador cum anume hotărâm noi să ne construim propriul cadru legislativ! Nu e treaba lui Klemm în ce fel își desfășoară activitatea Inspecția Judiciară! Nu e treaba lui Klemm în ce fel își desfășoară activitatea procurorii care o anchetează pe unealta-Kovesi!”

  Imaginea ticăloasă cu care și-a ilustrat Pleșoianu textul mizerabil
 • „Hans Klemm: «Avem încredere în experienţa profesională a Laurei Codruţa Kovesi în România şi susţinem eforturile ei de a căuta oportunităţi profesionale în comunitatea internaţională. Este extrem de dezamăgitor să vedem încă o încercare aparentă de a o discredita. Îi urăm succes!»”
 • „Cu puțină vreme în urmă, același sinistru ambasador: «Activitatea Inspecţiei Judiciare din ultimul an şi jumătate este în mod deosebit dificil de înţeles în orice alt fel decât acela că a devenit un instrument manipulat politic»”.
 • „Ce anume vă «îngrijorează», domnule Klemm? Faptul că vrem să avem un stat de drept adevărat și nu un PAȘALÂC AL acelor PROCURORI în care a investit Administrația OBAMA? Faptul că vrem să punem ordine în haosul judiciar controlat pe care l-ați susținut frenetic pentru că v-a servit anumite interese? În calitate de deputat al poporul român, vă spun RĂSPICAT că NU am de gând să tolerez atitudinea asta de GUVERNATOR DE COLONIE, atitudine pe care ați afișat-o din prima secundă a mandatului de ambasador SUA la București!”
 • „Înainte de alegerile parlamentare, ați #INSISTAT: «Eu încurajez partidele politice să selecteze candidaţi care nu sunt acuzaţi de acte de corupţie şi, de asemenea, încurajez românii să nu voteze candidaţi care au fost acuzaţi de corupţie». Însă, DIN NOU, poporul român majoritar nu a achiesat la discursul dumneavoastră SECURISTOID, care nu are nicio legătură cu valorile democrației americane!”
 • „În 2017, nu ați înțeles să vă comportați ca un diplomat decent. Într-un nou exces de zel tipic pentru un #COLONIALISTaflat în misiune, ați grăit astfel: «Am fost la Universitatea Babeş-Bolyai unde am discutat despre evenimentele din România, despre nefericita hotărâre a Guvernului de a face paşi înapoi în privinţa unor prevederi referitoare la corupţie, despre răspunsul extraordinar al românilor, care constituie o sursă de inspiraţie şi, din fericire, despre decizia ulterioară a Guvernului de a retrage acea legislaţie»”.
 • „Dar despre «răspunsul extraordinar al românilor» care au VOTAT MASIV împotriva NOII SECURITĂȚI pe care o susțineți clipă de clipă ce anume aveți de zis, domnule GUVERNATOR? Dacă țineți neapărat să determinați acest popor să vă deteste, vă anunț că sunteți pe drumul cel bun și pe banda de mare viteză!”
 • „Pentru toate acestea și pentru multe alte afirmații, poziționări și atitudini de STĂPÂN DE COLONIE, solicit EXPULZAREA DE URGENȚĂ a ambasadorului Hans Klemm. E cazul ca America să înceapă să ne trateze cu RESPECT REAL! Iar dacă ministrul de Externe și premierul nu ia imediat măsurile care se impun, înseamnă că acceptă tacit statutul de COLONIE ADMINISTRATĂ DE PESTE OCEAN!”

Pleșoianule, nu mai da din mână, că ți se vede ceasul Pobeda!

CITIȚI ȘI:

Cine-i mai opreşte?! Au dat ORDONANŢA pro-clanurile penale, care dă procurorii pe mâna unor Adina Florea sau Lia Savonea

Iar face Abramburuca „reforme”: elevii nu vor mai avea vacanță între semestre!

Ziua în care Europa a aflat că situația din România e mult mai gravă. Mafia PSD-ALDE a preluat Justiția

VIDEO. Mălin Bot, în direct la Antena 3: „Felix, infractorule, las-o în pace pe Kovesi! Plătește prejudiciul, ticălosule! Nu mai minți poporul cu televizorul!”

Vâlcov, doctor în economie prin hoţie. Şi-a plagiat teza de la ASE după modelul „lingouri în cavouri”

loading...

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările