Orlando l-a lăudat pe „domnul președinte al Casei de Sănătate”, dar nu i-a știut numele, și nici că e femeie!!!

0
2710

Secvență penibilă la Antena 3, vineri seara, cu Eugen Orlando Teodorovici în prim-plan. Ministrul de Finanțe a mințit grosolan, s-a împiedidat în minciuni, dar gazdele emisiunii au încercat să mușamalizeze gafa.

Gazdele emisiunii, Adrian Ursu și Oana Stancu-Zamfir, l-au primit cu mult prietenie, dovadă și titlul tembel pe care l-au pus pe ecran: „Ministrul Teodorovici – răspunsurile așteptate”. Ministrul de Finanțe n-a dat niciun răspuns așteptat de telespectatori, a mințit enorm și a ocolit informațiile-cheie ale unui buget fantezist. E drept că nici nu i-au fost puse întrebări delicate.

La un moment dat, însă, Orlando a început să-l laude de mama focului pe președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS). Ursu a încercat o întrebare nevinovată, mai mult ca să-i ridice la fileu. A urmat un dialog de o stupizenie rară.

Teodorovici: Domnul președinte al Casei de Sănătate, în care eu îmi pun mari speranțe…

Ursu: Cine e președintele Casei de Sănătate?

Teodorovici: Ăăăăă… poate e mai bine să nu știm… să-și facă treaba acolo…

Uluiți pe moment, Adrian Ursu și Oana Stancu-Zamfir au trecut repede mai departe, pentru a-l scoate din încurcătură pe Orlando.

CNAS nu are președinte-bărbat (cum a afirmat Orlando, fără a-i ști numele – „domnul președinte al Casei de Sănătate…”), ci președinte-femeie: Adriana Cotel, numită recent, pe 25 ianuarie 2019.

Enormă gafă! Orlando, ministrul-cartofor, a jucat la cacealma: a improvizat o minciună (cum face deseori), numai că de data asta și-a rupt gâtul de două ori:

  1. n-a știut numele „domnului președinte al Casei de Sănătate”, în care „își pune mari speranțe”, semn că îl cunoaște foarte bine (aiurea!);
  2.  i-a greșit și sexul: „domnului președinte” era, de fapt, doamna președinte!

CITIȚI ȘI:

Cel mai tare pamflet la adresa diplomei de mediocru a lui Tudorel Toader. Dar și a agramaților din guvern

SUPER-FOTO: Emil Boc, șef de galerie pentru Simona Halep! Primarul Clujului bate toba la Ostrava

Șpagă mascată într-o super-afacere: Claudiu Manda a luat cu 90 de lei active de 5.555 de ori mai scumpe! În schimb, darnicul său asociat a fost numit director la Ape Craiova

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.