Oreste: E vremea să scăpăm de borfaşi!

5
1684

Jurnalistul Oreste Teodorescu a revenit în forţă după Ziua Naţională cu mesaje de încurajare pentru românii care cred în şansa lor. El a postat pe Facebook un îndemn adresat celor care nu aşteaptă să le schimbe Dragnea viaţa în bine, dimpotrivă, au încredere că a venit vremea ca să-şi ia soarta în propriile mâini şi să lupte pentru o altfel de Românie în al doilea său secol de viaţă:

„Azi e prima zi din următorii 100 de ani. Soarta României, a noastră și a urmașilor se afla in propriile acțiuni, idealuri și credinte! Sa ne ajute Dumnezeu cu înțelepciune și har sa putem începe împreuna restaurarea unei tari vitregite de samavolnici, tradatori, borfasi! Fie ca următorul secol sa fie al demnității, onoarei și al progresului spiritual și material!”, a scris Oreste pe Facebook.

5 COMENTARII

  1. Nu cedam, Oreste! Asta ar putea sa ne coste tot dar avem obligatia sa ramanem in picioare, pana la ultima suflare. Si cand spun asta ma astept ca Ciuma Rosie sa ia in calcul inclusiv ne suprime. Romania merita tot sacrificiul nostru!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here