Omul cu plăcuţa „M…E PSD”, în război cu… USR, PLUS, PNL!

9
19412

Răzvan Ştefănescu, cunoscut publicului şi ca „suedezul” cu plăcuţele „M..E PSD”, a publicat pe pagina sa de Facebook un scurt video cu un mesaj îndreptat împotriva…USR, PLUS şi PNL! Se referă, de fapt, la cei care comentează negativ faţă de postările sale pe Facebook. Miza acestui conflict este votul pentru alegerile europarlamentare. „Suedezul” a anunţat că va candida independent, iar susţinătorii celor trei partide din opoziţie se tem că această candidatură va rupe voturi de la alegătorii anti-PSD. Practic, îl acuză că face indirect jocul PSD. Răzvan Ştefănescu le-a răspuns dur.

 • Voi, cei care aţi fost aleşi de români cu un milion de voturi, unde sunteţi? De ce nu ieşiţi în stradă? Vreţi ca noi să ieşim, dar voi unde sunteţi? Vreţi oameni noi în politică? Despre ce fel de oameni noi vorbiţi? Oameni noi noi sau noi ai  dvs.?
 • Am pus o postare pe Facebook despre noua ordonanţă pe care vrea s-o dea guvernul? Ştiţi ce mă surprinde? Că la 10 comentarii negative, 8 sunt USR, PLUS şi PNL. Restul de două sunt de la PSD. Deci să înţeleg că vor oameni noi în politică sunt cei care mă denigrează pe mine?!
 • Am mai văzut pe internet un domn de la USR Diaspora, care are o campanie în Germania. Întreb: unde-aţi fost domnilor, anul trecut sau acum doi ani. Că sunteţi din Diaspora? Aţi fost la cei din Diaspora să-i întrebaţi ce probleme au, dacă sunt integraţi? Eu n-am văzut pe nimeni? A văzut cineva? Şi-acum de ce veniţi, ca să faceţi ce?
 • Ce mai puteţi oferi românilor din Diaspora cu trei luni înainte de alegeri? Vă spun eu: nu ne oferiţi nimic! Ştiu, sunt conştient că acum o să-mi triplez persoanele care mă urăsc. Dar prefer să fiu sincer cu voi şi să vă spun pe faţă ce gândesc. De aceea nu m-am înscris în niciun partid: că vreau să fiu liber să vorbesc.

9 COMENTARII

 1. alt analfabet …avem destui in actualul grup de infractori psd alde udmr …noi dorin oameni destepti capabili dute de te ascunde ai sanse 0 sunt cei care pe ploaie ,frig si ger au protestat si nu au pretentii la canditatura in afara de placuta cu muee psd ce ai mai facut bulangiule ..uitate la tine cat de prost esti ai ceva in comun cu dragnea marlania… io zic sa ti vezi mai departe de slujba ta de sofer de tir este cel mai potrivit job pentru tine

  • Ce spunea Laurentiu Ciuocazanu pe 18 decembrie despre „suedezul” nostru:

   „Nu i-a fost uşor să decidă să candideze la alegerile de anul viitor, după cum el însuşi declară. Şi e firesc să fie aşa. Avea destule reţineri: îl vor ataca din nou că a devenit celebru folosind un cuvânt obscen, din cauza asta partidele „bune” (ne-PSD&ALDE) se vor teme să-l invite pe listele lor de candidaţi, propaganda Ciumei Roşii îl va toca din nou mărunt, îl vor ştampila drept „şofer” ca să-l scoată „incult”, „fără şcoală” sau mai ştiu eu ce alte etichete bune de prostit lumea îi vor mai scorni.”

   Kiki, exact asta faci.

 2. Orice are dreptul sa candideze. Ca asta va duce la impartirea voturilor opozitiei… este o alta problema. Acesta nu este un motiv pentru a te lega de viata cuiva. Ce spune el impotriva USR+PNL este doar o REACTIE la atitudinea celor care l-au atacat. Spune chiar el ca 8 din 10 injuraturi pe FB vin din partea dreptei, nu din partea PSD-ului.

 3. Răzvan Ştefănescu pare un tip de bun simț chiar dacă s-a făcut cunoscut prin mesajul cu .uie. Personal mi-e silă de indivizi ca kiki, nicu şi lolo, indivizi ce îmi aduc aminte de activiştii pcr. Iar părerea mea Usr şi Plus sunt aproape la fel de nocive ca Psd. Rog postacii să se abţină să mă eticheteze. Sunt un român creştin ortodox sătul de hoțiile comuniste (Psd este continuatorul Pcr) ce nu vrea să fie condus de partide precum Usr sau Plus, clar anticreştine, neomarxiste şi pro lgtb.

 4. Daca d-nul Stefanescu vrea sa candideze, nu vad care ar fi problema celorlalti? Omul a avut curaj, si-a castigat o suma de adepti, (care iubesc pesedeul) n-a cerut protectia cuiva, (partid sau ong) e pe cont propriu. Eu cred ca e un lucru bun candidatura sa, el poate convinge niste romani sa vina la urne in ziua aia, si cu cat vin mai multi, indiferent cu cine voteaza, cu atat ramane loc mai putin pentru furat voturi. In treacat fie spus, cred ca din cei 8 , care-i neaga dreptul d-lui Stefanescu de a candida, cel putin 4 au conturi false.

 5. Nu creed ca poate exista roman sanatos la cap care ar putea vota Razvan Stefanescu Muie ca reprezentant al romaniei!
  Tipul poate fi votat pentru Gataia sectia periculosi!..
  Cum reprezinta asta Romania? Oferindu-se sa futa in gura pe cei ce nu-s de parere cu el?
  MUIE RAZVAN STEFANESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here