La Hunedoara, Autoritatea Teritorială de Ordine Publică a angajat doar membri PSD! Sinecuri de câte 2.100 de lei lunar într-o instituție decorativă

2
2184

Caz halucinant descoperit de Digi 24 la Hunedoara, unde absolut toți membrii unei instituții a statului sunt de la PSD! Autoritatea Teritorială de Ordine Publică este o instituție decorativă, care nu face absolut nimic, dar unde fiecare om primește câte 2.100 de lei lunar pentru că participă la o ședință. Așa că PSD a transformat ATOP într-o sinecură de partid.

ATOP ar trebui să fie populat cu reprezentanți ai societății civile și cu consilieri județeni și să fie o instituție reprezentativă cu caracter consultativ pe plan local. În loc de asta, liderii locali PSD au băgat acolo doar membri de partid – clientelă recompensată din bani publici.

Parte a campaniei “Statul la Stat”, derulată de Digi 24, episodul ATOP Hunedoara este emblematic pentru distrugerea de către politicieni a tuturor instituțiilor României.

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică din Hunedoara ar trebui să aibă 3 reprezentanți ai comunității. Pe aceste locuri, Laurențiu Nistor, președintele PSD Hunedoara și al Consiliului Județean Hunedoara, a numit trei membri ai partidului său: Rodica Dimulescu, Radu Barb și Rodica Urșica.

Radu Barb, unul dintre reprezentanții “comunității PSD” din instituție, le-a spus reporterilor: “Eu consider că sunt potrivit să fac parte din ATOP, pentru că am 5.000 de prieteni pe Facebook, pagină publică, sunt absolut OK. Deci, nu… Da, fac parte din societatea civilă și sunt implicat”.

Și, pentru că are prieteni pe Facebook, partidul l-a recompensat cu 2.100 lei lunar din bani publici. Radu Barb e și angajat la Consiliul Județean, iar în 2020 a fost chiar deputat timp de două luni, când l-a înlocuit pe șeful său, Laurențiu Nistor. Acesta din urmă a demisionat din Parlament ca să preia șefia Consiliului Județean Hunedoara.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Continuă batjocura: procurorul Giorgiana Hosu, fostă șefă a DIICOT, se pensionează la 48 de ani!

* Urletele milițianului Coarnă (PSD) la adresa unui deputat USR-PLUS: „Opriți papagalul! E setat în prostie! Nu înțelege nimic!”

Exorcizarea PSD-iștilor în Parlament: „Ați alungat-o pe Kovesi din țară și ați dat de dracu’ iar! Ghinion, nu veți putea fura din PNRR!”

Mesaj AUR: „Îmi place Putin și nu-mi place UE. Uniunea Europeană este noua Uniune Sovietică, nu Rusia creștină”

FOTO+VIDEO. Brutele care au terorizat un activist civic și i-au vandalizat mașina, de față cu polițiștii. Trei bătăuși au ajuns după gratii

PSD-istul Mutu a umplut de bani RTV și Antena 3, din bugetul Sectorului 6. Prețuri cămătărești: 2.000 € articolul, 5.000 € clipul video!

Există un ziarist care în 2020 a donat PSD-ului 27.000 de euro și i-a împrumutat 90.000! Dar tot a ieșit pe plus: mai mult a luat decât a dat

Radu Moraru: „Aș vrea să-i agăț în cârlig pe preoții trădători care-i îndeamnă pe oameni să se vaccineze” / „S-ar putea să nu mă mai vedeți niciodată, în nicio emisiune!”

VIDEO. „Nu sunt ostatic, părinții mei sunt ostaticii!” Cum l-a zombificat tiranul Lukașenko pe jurnalistul capturat prin deturnarea unui avion

VIDEO. O bijuterie: cel mai „lung” gol din istoria Campionatului European. Programul de azi și mâine la Euro 2020

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here