marți, februarie 27, 2024
AcasăNewsOlguța Penala: "De Ziua Anticorupției, doamna Kovesi s-a transformat în penală"

Olguța Penala: „De Ziua Anticorupției, doamna Kovesi s-a transformat în penală”

-

Corul Penalilor a mai produs un fragment de realitate paralelă, un fake news.

Mai întâi a apărut fugarul Sebastian Ghiță (multi-penal), care pretinde că, la solicitarea Codruței Kovesi (pe atunci, procuror general), a plătit în 2011 „câteva zeci de mii de euro” companiei Țriac Air pentru a-l aduce în țară pe fugarul Nicolae Popa, arestat în Indonezia. Ghiță spune că acea plată a fost „un fel de mită”, pentru că repatrierea lui Popa, om de încredere al lui Sorin Ovidiu Vîntu, i-a folosit lui Kovesi în carieră, ajutând-o să ajungă șefă la DNA.

Pasul 2: Lia Olguța Vasilescu (multi-penală) s-a înființat la Antena 3, unde a făcut o constatare de țoapă mincinoasă: „De Ziua Anticorupției, doamna Kovesi s-a transformat în penală, după standardele sale. Zeița anticorupției se află exact în situația mea când mi-au fost puse cătușele: nu am luat foloase pentru mine, ci foloase de imagine, de asta am fost acuzată”.

- Advertisement -

Adevărul e cu totul altul: în acel dosar, Olguța este acuzată de luare de mită, pentru că un om de afaceri, interesat să obțină contracte cu Primăria Craiovei, i-a achitat costurile unui concert electoral.

Situația e halucinantă: o politiciană penală, speculând „dezvăluirile” unui politician penal-fugar, zice că fosta șefă a anticorupției este penală.

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Nimic neobisnuit, suntem in plin asalt al mafiei impotriva procurorilor.
    Olguta Vasilescu, cum bine i-a spus autorul, ca si alti mafioti notorii, a gasit intelegere la Antena3 – gazda favorita a infractorilor, locul din care ei lanseaza proiectile impotriva celor de care se tem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -