miercuri, februarie 28, 2024
AcasăNewsObsesia lui Diaconu. Actorul își face campanie explicând că nu intră în...

Obsesia lui Diaconu. Actorul își face campanie explicând că nu intră în Palatul Cotroceni. Votanții par a fi de acord cu el: nu are nicio șansă!

-

Candidatul susținut de Victor Ponta declară pentru cine vrea să-l asculte că  nu vrea să intre “în Cotroceni”. Și nimeni nu-l contrazice.

Dintr-un candidat cu oarecare șanse să ajungă în turul doi al alegerilor prezidențiale în prima săptămână de campanie, acesta a eșuat.

”Nu mă duc la Cotroceni, nu ştiu unde mă duc, nu intru nicio oră în Cotroceni. Mandatul e al Cotrocenilor? Nu, e al naţiunii. Uitaţi ce fac, fac o hârtie, către Guvernul României, care va fi el la vremea aceea, nu ştiu, cerând să mi se găsească sau să căutăm un sediu pentru preşedinţie. Pentru că Palatul Cotroceni este un palat regal cu o destinaţie exactă, dată prin testament regal şi care nu este în niciun caz cel mai potrivit pentru preşedinţie. Un palat regal nu poate fi loc pentru preşedinte”, a declarat Diaconu, citat de News.ro.

De când a început campania, Diaconu anunță că nu va lucra în Palatul Cotroceni dacă va câștiga alegerile.

- Advertisement -

Problema e că după cum arată sondajele nu are nicio șansă să ajungă în postura de a refuza să lucreze în biroul prezidențial.

Singurul susținător al lui Diaconu pare a fi Victor Ponta

La început de campanie, Mircea Diaconu era susținut de Pro România și ALDE. Între timp, Tăriceanu s-a retras din ecuație, lăsându-l pe Victor Ponta cu actorul pe cap.

Relația dintre cele două formațiuni s-a răcit între timp. Planul lui Ponta de a stopa cursa Vioricăi Dăncilă și de a crea o mare coaliție PSD, ALDE, Pro România a dat greș și așa a rămas Mircea Diaconu să vorbească singur despre cum nu va intra el în Palatul Cotroceni.

- Advertisement -

”Starea noastră psihică, ca naţie, e la pământ. Şi trebuie ridicată imunitatea. Îmi paree rău, dar de multă vreme, de vreo 10-15 ani de zile zilnic ne spune cineva că suntem hoţi, că suntem răi, că suntem urâţi. Şi am impresia că mulţi dintre noi cred. Eu nu cred asta. Vreua să ieşim din depresia asta. Până la urmă, zâmbetul omului de pe stradă este competenţa sau incompetenţa preşedintelui. Preşedintele ar trebui să aibă grijă de acest gen de lucruri. Poate e poetic ce vă spun, dar cineva m-a întrebat cum sper să fie în România după cinci ani de mandat. Şi am zis, dacă după cinci ani de mandat al meu, asta însemnând că se va întâmpla lucrul acesta, dacă oamenii pe stradă o să zâmbească în loc să fie prăbuşiţi, vor zâmbi, eu o să fiu fericit. Pentru că un zâmbet înseamnă o formă de sănătate a tuturor. Fericirea este un lucru diferit de la omla om. Problema una singură este, să îi laşi spaţiu şi să îi favorizezi fericirea”, a spus Diaconu.

Acesta e discursul de campanie a candidatului independent Mircea Diaconu, susținut de Pro România sau, mai exact, de Victor Ponta. Un amestec de poezie cu idei neclare. 

Nu există cineva care să fi luptat mai mult pentru imunitatea parlamentarilor ca Victor Ponta pe vremea când era președinte al PSD și, mai apoi, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu când au fost la conducerea parlamentului, controlând guvernul după alegerile din 2016.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Planul pervers al PSD: blocarea Parlamentului. Sabotarea cvorumului ar împiedica instalarea Guvernului PNL, dar și alegerile anticipate

„Criminalilor, mi-ați omorât părinții!” Scrisoare cutremurătoare a unei femei îndoliate către PSD, ALDE și UDMR. „Dacă ați fi votat altfel, ucigașul ar fi rămas în închisoare, iar părinții mei ar fi acum în viață”

Cumpănașu aruncă în luptă și decolteul nevestei sale guvernamentale. Miza: 3% la alegeri, adică 10 milioane de euro

Cumpănașu cere bani pentru campanie motivând că-i cheltuie pentru găsirea Alexandrei și pentru a salva copiii noștri! „Echipe de investigatori scotocesc întreaga Europă”

VIDEO. Cumpănașu plânge și suspină. S-ar fi putut vinde pe câteva milioane de euro, dar a crezut, naiv, în donațiile poporului

- Advertisement -

5 COMENTARII

  • D-le Parvu lasati-l in plata Domnului pe asta.
   Nici nu merita sa va pierdeti timpul cu el.
   A fost un actor mediocru, in teatru, nu in imbecilitatile alea de filme comuniste.
   Mie mi-ar fi rusine sa-l pun pe asta alaturi de Amza,Caragiu,Ghe.Dinica,Iordache,Iures,Maia……
   Ca politician este o nulitate,un oportunist.
   Daca nu i-ati face dvs publicitate pe aici eu nici nu as sti ca si panarama asta candideaza.
   Dar intr-un fel e mai bine, sa lasam prostovanii sa se bata intre ei poate avem un tur 2 Iohannis-Barna.

   • Sinceri sa fimmm…, NOI chiar… NE BUCURAM (!!!) ca sunt, printre candidatii-admisi, un Diaconu…, un Cumpănașu…, un Stanoevici…, un Ivan si-altii-ca-ei, pe care îi vor vota (DOAR !) electorii-TRADITIONALI (!) ai… „CIUMEI-ROSII” (!), ceea ce vaaa… FRAGMENTA (!) acele voturi si, IN PREMIERA (!), NU vom mai avea un candidat „CIUMAT” in turul-SECUND !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -