sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăMass-mediaO moderatoare de la Antena 3 cenzurează criticile la adresa amnistiei și...

O moderatoare de la Antena 3 cenzurează criticile la adresa amnistiei și grațierii!

-

Scenă penibilă la jurnalul de știri al Antenei 3 – marți, puțin după ora 14.00.

Moderatoarea Ana Maria Roman, una dintre diversionistele grosiere de la Varan TV, tocmai citise o știre despre niște violențe în județul Dolj. Câțiva polițiști au încercat să pună capăt conflictului sângeros dintre două clanuri interlope, dar au fost copleșiți de numărul agresorilor și au fost răniți și ei.

La telefon, liderul unui sindicat al polițiștilor, Cosmin Andreica – președintele Sindicatului Europol. Moderatoarea îl ascultă, îl ascultă, până când sindicalistul zice că agresivitatea clanurilor este în continuă creștere de când se vorbește despre amnistie și grațiere.

- Advertisement -

Ana Maria Roman intervine brusc și îl întrerupe pe vorbitor, ridicând vocea ca să acopere cuvintele nedorite: „Haideți, că nu asta e important acum! Nu s-a dat nicio ordonanță de amnistie și grațiere! Să nu dăm o tentă politică!”

 

- Advertisement -

9 COMENTARII

    • Nu numai prosti, dar si rai, vindicativi, total lipsiti de empatie pt altcineva decat din grup latrina3. E de groaza cu tv astea care raspandesc ura si minciuni grosiere. De 2 ani ma cert cu mama sa termine cu latrina3, si-atunci cand ma duc pe la ea, trece repede pe rtv, ca stie ca explodez dac-o gasesc pe a3. Ce le-au facut pensionarilor astia, cum i-au prins in halul asta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -