marți, februarie 27, 2024
AcasăDezvăluiriFură 20 de evazionişti, plăteşte unul, scapă toţi! O nouă demenţă a...

Fură 20 de evazionişti, plăteşte unul, scapă toţi! O nouă demenţă a lui „Mitralieră”, susţinută de PSD

-

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a modificat, marţi, Legea 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale, astfel încât dacă unul dintre inculpaţii acuzaţi pentru aceeaşi evaziune fiscală achită prejudiciul – majorat cu 20% din baza de calcul, la care se adaugă dobânzile şi penalităţile – atunci toţi acuzaţii scapă o singură dată de urmărirea penală.

„Dispoziţiile art.10 alin. (1) se aplică tuturor inculpaţilor care au săvârşit împreună una dintre faptele prevăzute de art.8 şi art.9, indiferent dacă plata prejudiciului a fost efectuată doar de către unul sau de către o parte dintre aceştia”, prevede amendamentul adoptat în raportul suplimentar, marţi, în şedinţa Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor.

Proiectul care modifică Legea pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale urmează să ajungă la vot, în plenul de miercuri al Camerei Deputaţilor, for decizional pentru iniţiativa legislativă, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

- Advertisement -

Cel mai vocal susţinător al noii iniţiative PSD este Cătălin Rădulescu, zis şi „deputatul mitralieră”, condamnat definitiv la închisoare pentru…evaziune fiscală!

Rădulescu face parte din grupul radical din jurul lui Liviu Dragnea, care urmăreşte modificarea legislaţiei penale în sens anti-UE, pentru protejarea infractorilor în special din mediul politic.

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -